X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze że sporo dostaniecie zawsze łatwiejszy start :) no ale dobrze ze z wózkiem można poczekać t o zobaczycie ile kasy na inne rzeczy wydacie i wtedy zadecydujecie czy nowy czy używany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale tez na ostatnia chwiele nie chce zostawiac bo wiadomo a moze wczesniak bedzie albo cos i potem wez na pieluchy i wuzek i wszystko wydaj ;D ale tak jest plan a ze jestem zwolenniczna uzywek bo dzieci szybko rosna i zwykle nic nie niszcza to pewnie bedzie uzywany. Ja to kurde lubie uzywane rzeczy. ;) dla siebie tez kupuje uzywane zwykle chyba ze jakas mega promocja sie trafi to wtedy nowe ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety nie potrafię nic znaleźć w sklepie second hand :P a podobno można jak to się mówi perełki znaleźć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez na szmatach nie umiem ale mam sklep internetowy gdzie moze nie jest rak tanio jak na szmatach ale za to sukienki eleganckie na wesele kupilam sobie za 20zl ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie no muszę Cie poprosić o linka :P jakość dobra tych rzeczy? po praniu np?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest tak ze kazda z dziewczyn zaklada konto i to tylko posrednik miedzy sprzedaza rzeczy. Sa i bardzo drogie firmowe ale i mozna kupic prawie nie uzywane ciuchy firmowe za mala kasy. Buty skurzane szpilki kupilam za 80zl noszone przez 5 minut bo na laske za male sie okazaly ;D ja ka mam mega bucirki teraz ;)
    Spodnie reebok nie noszone (widac ze nie prane) za 15zl. Wiec mozna trafic perelki ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa już rozumiem :) a jak znaleźć stronę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vinted.pl cos jak allegro ale trzeba sie nagrzebac ale tak jak ja nie lubie chodzic po sklepach to jest dla mnie zbawienie ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki rozejrzę się tam trochę :) dobrze znać takie strony :) no ja akurat uwielbiam chodzić po sklepach :D

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo czailam sie kiedys na ten sklep ale nie umiem za bardzo chyba tam kupic:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:20

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jakoś wole kupować w stacjonarnych sklepach (zobaczyć na żywo przymierzyć) no ale może kiedyś zdecyduje się na taki zakup :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja to biore ciuchy ktore sa na mnie idealne dokladnie je mierze i prosze zeby laski tez tak zrobily. Na 20 rzeczy jakie tam kupilam tylko 2 byly chujowe. Jedna to sukienka bombka po prostu kroj nie ten.. Wygladalam masakra a druga to rzecz w ktora sie nie zmiescilam bo przyyylam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ale tez na ostatnia chwiele nie chce zostawiac bo wiadomo a moze wczesniak bedzie albo cos i potem wez na pieluchy i wuzek i wszystko wydaj ;D ale tak jest plan a ze jestem zwolenniczna uzywek bo dzieci szybko rosna i zwykle nic nie niszcza to pewnie bedzie uzywany. Ja to kurde lubie uzywane rzeczy. ;) dla siebie tez kupuje uzywane zwykle chyba ze jakas mega promocja sie trafi to wtedy nowe ;D
    u mnie tylko szwagierki ale jej maluchy miały rotawirusy i zapalenie płuc wiec juz wózka nie mozemy od nich wziąc:( ani od jednej ani od drugiej:( no i oni mieli właśnie 3w1 a my nie chcemy takiego więc i tak moze dobrze bo będzie taki jaki sobie wymarzylismy:) a ja mam dziś 38 stopni temperatury:( na dworze mamy 37

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:29

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nienawidze normalnych sklepo,kupuje tylko przez net,nielubie ludzi paletajacych sie po sklepie,brrrr

ciri22 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Vinted.pl cos jak allegro ale trzeba sie nagrzebac ale tak jak ja nie lubie chodzic po sklepach to jest dla mnie zbawienie ;D
    ja jestem bardzo niewymiarowa (mega biust przy małym obwodzie pod i chude rączki i nózki) i muszę mieć idealnie dobrane w biuscie- dlatego tylko Caterina albo Solar:( albo na miare...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra. Ja wlasnie chce ten 3 w1 bo nie mamy gdzie trzymac innego. A duzo samochodem jezdzimy wiec wsystko sie przyda. Sa bardzo rozne opinie ale tak naprawde poki nie spraddze nie bede wiedziec. Najwyzej po tym sprzedam dziecku a na nastepne kupie inne ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja nienawidze normalnych sklepo,kupuje tylko przez net,nielubie ludzi paletajacych sie po sklepie,brrrr
    dlatego uwielbiam Caterinę:) tam nigdy nie ma wiecej niz jedna klientka poza mną:P ja lubię miec luz:) nienawidzę sie pchac i czekać do przymierzalni..blehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:34

ciri22 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuje cyckonosz w lidlu:D nie stac mnie na mega markowe :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak też bede szukać tylko 3 w 1 też dużo jeżdżę autem i nie mam gdzie trzymać wózka wiec tylko wielopak w grę wchodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Masakra. Ja wlasnie chce ten 3 w1 bo nie mamy gdzie trzymac innego. A duzo samochodem jezdzimy wiec wsystko sie przyda. Sa bardzo rozne opinie ale tak naprawde poki nie spraddze nie bede wiedziec. Najwyzej po tym sprzedam dziecku a na nastepne kupie inne ;D
    No tak, kazdemu potrzebne co innego:0 Wy warszawa- to wygodnie złzyć..ciach ciach. A my osiedle pod lasem- przeprowadzka niedługo pod las. Tesciowie poza miastem. Rodzice niedługo w górach- to nam potrzebne pompowane:) No i fotelik porządny dostalśmy przy zakupie auta:) A spacerówki nie nie chcemy na razie:)

‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ