Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ale tez na ostatnia chwiele nie chce zostawiac bo wiadomo a moze wczesniak bedzie albo cos i potem wez na pieluchy i wuzek i wszystko wydaj
ale tak jest plan a ze jestem zwolenniczna uzywek bo dzieci szybko rosna i zwykle nic nie niszcza to pewnie bedzie uzywany. Ja to kurde lubie uzywane rzeczy.
dla siebie tez kupuje uzywane zwykle chyba ze jakas mega promocja sie trafi to wtedy nowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest tak ze kazda z dziewczyn zaklada konto i to tylko posrednik miedzy sprzedaza rzeczy. Sa i bardzo drogie firmowe ale i mozna kupic prawie nie uzywane ciuchy firmowe za mala kasy. Buty skurzane szpilki kupilam za 80zl noszone przez 5 minut bo na laske za male sie okazaly
ja ka mam mega bucirki teraz
Spodnie reebok nie noszone (widac ze nie prane) za 15zl. Wiec mozna trafic perelki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie ja to biore ciuchy ktore sa na mnie idealne dokladnie je mierze i prosze zeby laski tez tak zrobily. Na 20 rzeczy jakie tam kupilam tylko 2 byly chujowe. Jedna to sukienka bombka po prostu kroj nie ten.. Wygladalam masakra a druga to rzecz w ktora sie nie zmiescilam bo przyyylam
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo ale tez na ostatnia chwiele nie chce zostawiac bo wiadomo a moze wczesniak bedzie albo cos i potem wez na pieluchy i wuzek i wszystko wydaj
ale tak jest plan a ze jestem zwolenniczna uzywek bo dzieci szybko rosna i zwykle nic nie niszcza to pewnie bedzie uzywany. Ja to kurde lubie uzywane rzeczy.
dla siebie tez kupuje uzywane zwykle chyba ze jakas mega promocja sie trafi to wtedy nowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:29
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Vinted.pl cos jak allegro ale trzeba sie nagrzebac ale tak jak ja nie lubie chodzic po sklepach to jest dla mnie zbawienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:34
-
nick nieaktualnyMasakra. Ja wlasnie chce ten 3 w1 bo nie mamy gdzie trzymac innego. A duzo samochodem jezdzimy wiec wsystko sie przyda. Sa bardzo rozne opinie ale tak naprawde poki nie spraddze nie bede wiedziec. Najwyzej po tym sprzedam dziecku a na nastepne kupie inne
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ja nienawidze normalnych sklepo,kupuje tylko przez net,nielubie ludzi paletajacych sie po sklepie,brrrr
tam nigdy nie ma wiecej niz jedna klientka poza mną
ja lubię miec luz:) nienawidzę sie pchac i czekać do przymierzalni..blehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:34
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Masakra. Ja wlasnie chce ten 3 w1 bo nie mamy gdzie trzymac innego. A duzo samochodem jezdzimy wiec wsystko sie przyda. Sa bardzo rozne opinie ale tak naprawde poki nie spraddze nie bede wiedziec. Najwyzej po tym sprzedam dziecku a na nastepne kupie inne