X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wedlug tabel tak jak ty mowisz mam 75b wiec nie sprawdza sie. To co mowisz to zupelnie inna bajka

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A nigdy nie wiedzialam ze stanik moze byc czescia skory jak jest dobrze dopasowany po 3 misiacach sie biust sam podnosi i nie czujesz go w ogole. Tez kiedys myslalam tak jak tu az kupilam stanik z prawdziwego zdarzenia.
    no to ja nie wiem jak Ty wczesniej to kupowalas:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A wedlug tabel tak jak ty mowisz mam 75b wiec nie sprawdza sie. To co mowisz to zupelnie inna bajka
    kazda firma ma inna rozmiarowke przeciez,ja nie kupuje wg tabel, raz mam 70c a raz 75b,roznie,zalezy co biore

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tez tak umiem :D a stanik dobierac nauczyla mnie moja mama:D ktora do zadnych brapanienek nie chodzi;)
    ja i tak kupuje najtansze co jest bo jakbym miala sobie do ksztaltu cyca dobierac to bym chodzila w samym staniku-na ubranie nie starczylo;)
    Jak tam uwazasz.mnie tez mama uczyka i ja mama tez i poszlysmy z ciekawosci bo za darmo babeczka sprawdza i to inna bajka. Naprawde. A stanik kupilam 4 i mam juz je po 5 lat wiec wydatek jeden na 5 lat to nie nest juz tak duzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz ja sie z toba nigsy nie zgodze. Ale to moje zdanie. Dobry stanik to podatawa i nie trzeba wydac na niego 300zl jak niektorzy wydaja. A rozmiarowki sklepowe to jakies gowno.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ile dalas za cyckonosz? i chodzisz w nim non stop kolor?

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i czemu uwazasz ze ja mam zle dobrany stanik? uwierz,mozna sie samemu tego nauczyc

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no to ile dalas za cyckonosz? i chodzisz w nim non stop kolor?
    Tak mam 3 ich odze w nich na zmiane kazdy w okolicach 50-60zl choc mam takie za 10 na rower same bawelniane cieniutkie.
    I nie mowie ze masz zle dobrany lecz uwazam ze jedna wizyta moze cie uoewnix w tym czy masz dobrze dobrany. Bo ja naprawde mialam mega duzo roznych stanikow z roznej polki ktore sama sobie dobieralam i mama i babki w takich sklepach z bielizna ale sieciowkach i bylo wygodnie naorawde ale to nie to... Poszlam do tej babeczki i naprawde tak wygodnie mi nigdy nie bylo. (nie kupilam u niej stanika tylko gdzie indziej)
    A teraz przyklad mierzenia sie samym centymetre co nie zawsze sie sprawdza,moja mama ma obwisly biust po 3 dzieci i wedlug wszystkixh pomiarow miala by mniejszy stanik i taki byl dobry noo ale... Poszla do brafiterki i ta jen powiedziala ze ten wynik co ma pod biustem nie jest wiarygosny w jej przypadku i w biuscie tez nie. Pokazala jej jakies tam tabelki do wyliczen i wyszlo ze o 10cm mniej pod biustem powinno byc a za to miseczka wieksza bo cos tam..

Wiec nie mowie ze sie nie da. Teraz tez sobie sama staniki dobieram ale ze to dobrze ktore miala a to dobrze co mam teraz to jakby niebo a ziemia

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra spadam mam w chuj roboty odezwe sie wieczoekiem ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak ;D
    Olicja nie chodzi o obwiazanie sie bcentymetrem tylko o ksztalt biustu i zbieranie go z pod piersi i nikomu za to nie placilam u mnie jest za darmo i ta rozmiarowka do wszystki POLSKICH firm brafitesrskich sie sprawdza. I u mnie i mamy i siostry wiec nie widze czemu u Ciebie miala by aie nie sprawdzic.
    Potwierdzam:) bylam na tyle rozgarnięta ze pomierzylam sie najdokładniej. Ale dobranie fasonu do kształtu to juz inna bajka. I powiem Wam ze okazalo się ze przy biuście F to ja wcale nie musze miec grubych ramiączek. Obwód jest tak dobrany ze ramiączek może nie być. U brafitetek placisz tylko za stanik. Przymiarka i pomoc jest zawsze w cenie (przynajmniej u mnie) no i czesta sa wyprzedaże i promocje. Potem bierzesz z Internetu jak znajdziesz taniej i masz nazwę firmy ti w obrębie firm jest rozmiarowka niemal idealnie taka sama. Ja np zawsze biorę Full cup albo balkonetke choc w zyciu bym nie pomyślała o takich. Jak poszłam pierwszy raz to z biustonosza nowego wychodziły takie idealne kuleczki normalnie jak silikony! Idealnie okrągłe jak Dody. Moj to oszalal wiec wiesz....można stanikiem zwiększyć biust i wcale nie musi ti być push up. Wystarczy ze odpowiednio wyprofilowana miska i ściągnie Ci pierś i spod pachy i tluszczyk z boku piersi...malo kto wsadza to na codzień w miseczkę;) a to przeciez tez pierś....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:43

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze w przypadku problematycznego biustu ktos do pomocy potrzebny,ale jak mam wszystko na swoim miejscu i w zasadzie bez stanika tez wygladam dobrze - lata cwiczen ;)- no to se sama mierze cyk cyk,bo i tak to robie co miesiac i mam na swiezo zmiany ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze zgarniam biust do stanika:) codziennie:) to podstawa,ja nie wiem jak mozna tego nie robic:D

ciri22 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tez tak umiem :D a stanik dobierac nauczyla mnie moja mama:D ktora do zadnych brapanienek nie chodzi;)
    ja i tak kupuje najtansze co jest bo jakbym miala sobie do ksztaltu cyca dobierac to bym chodzila w samym staniku-na ubranie nie starczylo;)
    Możesz trafić na okazje i kupic świetny stanik za niecałą stówę. To nie duży wydatek na 4-6 misiecy. Ja wychodzę z założenia ze nie stać mnie na tanie rzeczy ktoe szybko sie niszczą....

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    moze w przypadku problematycznego biustu ktos do pomocy potrzebny,ale jak mam wszystko na swoim miejscu i w zasadzie bez stanika tez wygladam dobrze - lata cwiczen ;)- no to se sama mierze cyk cyk,bo i tak to robie co miesiac i mam na swiezo zmiany ;)
    To tylko zazdrościć:) w przypadku mojego 75 F znalezienie stanika graniczy z cudem

• ann_je Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że nie tylko ja mam 75E-F ;)
    i faktycznie widzę dużą różnicę, bo jak wcześniej kupowałam sama na oko staniki za 15-20zł to zawsze brałam 80C 75D i dopiero jak poszłam do sklepu Biustyl (mają soją stronę www też) i dobrała mi Pani rozmiar to aż sylwetka inaczej wygląda i wygoda nie ta...

Swoją drogą to boję się dziewczyny co z piersiami w i po ciąży będzie przy tak dużym rozmiarze eh... nie chciałabym żeby mi urosły bardziej i co później po karmieniu... eh..

W ogóle to chciałabym schudnąć jakieś 10-15kg :/

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze nosilam standardowe 75b a teraz jak sie nauczyłam jak dobierac stanik to mam 65 e/f. W lidlu w życiu nic by mi juz nie pasowało. A Tesco nie schodza pomoże 70:/

Picja, ciri22 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałaś o dietetyczne? Ja caly czas teraz chodzę i w ciąży jestem tez na diecie. Nie mogę przytyć więcej niz 5-6 kg. Stad ta dieta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Zawsze nosilam standardowe 75b a teraz jak sie nauczyłam jak dobierac stanik to mam 65 e/f. W lidlu w życiu nic by mi juz nie pasowało. A Tesco nie schodza pomoże 70:/
    No. Wczoraj musiałam juz kupic juz 80 g :( a co będzie w zaawansowanej ciąży?

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz jak cwicze to plecy mi sie mega rozrosly i akurat mam 75 pod biustem:) a kiedys tez ledwo 70 mialam:( i zadnego taniego stanika nie moglam kupic a teraz wszystkie pasuja:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Schodzą:)! Wczoraj moja mama mierzyla właśnie 65! Trzeba czatowac...

‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ