Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A nigdy nie wiedzialam ze stanik moze byc czescia skory jak jest dobrze dopasowany po 3 misiacach sie biust sam podnosi i nie czujesz go w ogole. Tez kiedys myslalam tak jak tu az kupilam stanik z prawdziwego zdarzenia.
-
nick nieaktualnyolencja wrote:tez tak umiem
a stanik dobierac nauczyla mnie moja mama:D ktora do zadnych brapanienek nie chodzi;)
ja i tak kupuje najtansze co jest bo jakbym miala sobie do ksztaltu cyca dobierac to bym chodzila w samym staniku-na ubranie nie starczylo;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:no to ile dalas za cyckonosz? i chodzisz w nim non stop kolor?
I nie mowie ze masz zle dobrany lecz uwazam ze jedna wizyta moze cie uoewnix w tym czy masz dobrze dobrany. Bo ja naprawde mialam mega duzo roznych stanikow z roznej polki ktore sama sobie dobieralam i mama i babki w takich sklepach z bielizna ale sieciowkach i bylo wygodnie naorawde ale to nie to... Poszlam do tej babeczki i naprawde tak wygodnie mi nigdy nie bylo. (nie kupilam u niej stanika tylko gdzie indziej)
A teraz przyklad mierzenia sie samym centymetre co nie zawsze sie sprawdza,moja mama ma obwisly biust po 3 dzieci i wedlug wszystkixh pomiarow miala by mniejszy stanik i taki byl dobry noo ale... Poszla do brafiterki i ta jen powiedziala ze ten wynik co ma pod biustem nie jest wiarygosny w jej przypadku i w biuscie tez nie. Pokazala jej jakies tam tabelki do wyliczen i wyszlo ze o 10cm mniej pod biustem powinno byc a za to miseczka wieksza bo cos tam..
Wiec nie mowie ze sie nie da. Teraz tez sobie sama staniki dobieram ale ze to dobrze ktore miala a to dobrze co mam teraz to jakby niebo a ziemia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Tak
Olicja nie chodzi o obwiazanie sie bcentymetrem tylko o ksztalt biustu i zbieranie go z pod piersi i nikomu za to nie placilam u mnie jest za darmo i ta rozmiarowka do wszystki POLSKICH firm brafitesrskich sie sprawdza. I u mnie i mamy i siostry wiec nie widze czemu u Ciebie miala by aie nie sprawdzic.a to przeciez tez pierś....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:43
-
moze w przypadku problematycznego biustu ktos do pomocy potrzebny,ale jak mam wszystko na swoim miejscu i w zasadzie bez stanika tez wygladam dobrze - lata cwiczen
- no to se sama mierze cyk cyk,bo i tak to robie co miesiac i mam na swiezo zmiany
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:tez tak umiem
a stanik dobierac nauczyla mnie moja mama:D ktora do zadnych brapanienek nie chodzi;)
ja i tak kupuje najtansze co jest bo jakbym miala sobie do ksztaltu cyca dobierac to bym chodzila w samym staniku-na ubranie nie starczylo;) -
nick nieaktualnyolencja wrote:moze w przypadku problematycznego biustu ktos do pomocy potrzebny,ale jak mam wszystko na swoim miejscu i w zasadzie bez stanika tez wygladam dobrze - lata cwiczen
- no to se sama mierze cyk cyk,bo i tak to robie co miesiac i mam na swiezo zmiany
w przypadku mojego 75 F znalezienie stanika graniczy z cudem
-
widzę, że nie tylko ja mam 75E-F
i faktycznie widzę dużą różnicę, bo jak wcześniej kupowałam sama na oko staniki za 15-20zł to zawsze brałam 80C 75D i dopiero jak poszłam do sklepu Biustyl (mają soją stronę www też) i dobrała mi Pani rozmiar to aż sylwetka inaczej wygląda i wygoda nie ta...
Swoją drogą to boję się dziewczyny co z piersiami w i po ciąży będzie przy tak dużym rozmiarze eh... nie chciałabym żeby mi urosły bardziej i co później po karmieniu... eh..
W ogóle to chciałabym schudnąć jakieś 10-15kgciri22 lubi tę wiadomość
-
Zawsze nosilam standardowe 75b a teraz jak sie nauczyłam jak dobierac stanik to mam 65 e/f. W lidlu w życiu nic by mi juz nie pasowało. A Tesco nie schodza pomoże 70:/
Picja, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Zawsze nosilam standardowe 75b a teraz jak sie nauczyłam jak dobierac stanik to mam 65 e/f. W lidlu w życiu nic by mi juz nie pasowało. A Tesco nie schodza pomoże 70:/
a co będzie w zaawansowanej ciąży?
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Zawsze nosilam standardowe 75b a teraz jak sie nauczyłam jak dobierac stanik to mam 65 e/f. W lidlu w życiu nic by mi juz nie pasowało. A Tesco nie schodza pomoże 70:/
! Wczoraj moja mama mierzyla właśnie 65! Trzeba czatowac...