X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    To tylko zazdrościć:) w przypadku mojego 75 F znalezienie stanika graniczy z cudem

Znam to niestety :/
    Ja lubię swój biust chociaż czasem mam go dość... np. podczas kupowania ubrań.... jak chcę sobie kupić sukienkę taką zwykłą letnią zwiewną to czasem mi się płakać chce bo przez duży biust cała wyglądam na większą niż jestem
    i też mam ręce i nogi chude pupa w sam później zaczynają się boczki, opona, której zapomniał Micz Diukanon i cycorki :D a nad cycorkami wystające obojczyki ehhhh

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazda z nas ma jakis problem :D ja za to cwicze gore na silce zeby ja dobudowac to latynoskiego tylka ;)

u5cvp2.png
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Myślałaś o dietetyczne? Ja caly czas teraz chodzę i w ciąży jestem tez na diecie. Nie mogę przytyć więcej niz 5-6 kg. Stad ta dieta.

Tak ja też jestem pod opieką dietetyczki. Przytyłam w ciągu roku 12 kg... kapnęłam się że mam niedoczynność tarczycy i teraz od połowy maja jestem na diecie od dietetyka klinicznego :)

Od połowy maja z 79,7 zeszło do 75,2 :) przy wzroście 173m przy czym prawie cała tkanka tłuszczowa zgromadziła się w piersiach, brzuchu i boczkach.

Moim problemem są słodycze :/ tzn nawet nie tyle wszystkie słodycze.... i mogę np. przez tydzień nie jeść słodkiego ale nagle mam napad jak bulimiczka i potrafię zjeść 15 michaszków i przegryźć 5 krówkami :/ później siedzę z wyrzutami sumienia i nadętym brzuchem

podczas ciąży też będzie mnie pani Beata prowadzić żeby nie wyglądać jak słoń i nie nabawić się cukrzycy ciążowej plus nadwyrężyć kręgosłup kolana itd. w zasadzie przy wadze 75kg obecnie wystarczy przytyć przez całą ciążę 6-8kg :) a czy się uda... hmmm zobaczymy
    moja mama z pierwszym dzieckiem przytyła 35kg... :/

75+35= o fuck

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:05

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann- masz pco?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    zawsze zgarniam biust do stanika:) codziennie:) to podstawa,ja nie wiem jak mozna tego nie robic:D
    Wierz mi sa takie co tego nie robia. Mnie mama tego nauczyla. Ale znam kolezanki ktore nie wiedza i stanik maja push up albo taki co im cyce zgniata ;D
    I ja tam tez bez stanika uwielbiam smigac ;) w lecie tylko tak a w zimie to stanim zamiast podkoszulki ;P

• ann_je Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ann- masz pco?
    nigdy nikt mi nie zdiagnozował.
    w czerwcu byłam u ginekologa i mówił, że wszystko mam książkowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mialam pracowac. Nie lubie was !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde mialam pracowac. Nie lubie was !

ja też powinnam popracować a jestem jakaś mega rozkojarzona...nie mogę się na niczym skupić i tez Was nie lubię :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    nigdy nikt mi nie zdiagnozował.
    w czerwcu byłam u ginekologa i mówił, że wszystko mam książkowo :)
    robilas jakies badania juz?

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie,trzeba sie pouczyc:) znikam zatem

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenka ucz sie bo my trzymamy kciuki za jutro ;D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkurzyć Was trochę?? ;)

dziś, jutro i poniedziałek mam.... URLOP ;)

Dziś jedziemy do znajomych, którzy wyjeżdżają w interesach w nocy i wracają w poniedziałek i prosili nas żebyśmy zostali z ich 2-oma psami ;) mają piękny duży dom, 80 arów pięknej działki otoczonej lasem :)

Aż szkoda, że to początek cyklu i owulki nie będzie ehhh ;)

Aaaa i 9 lipca idę do ginekologa po wyniki cytologii i nie omieszkam wskoczyć mu na fotel bo wg wykresu wychodzić, że w tych dniach możliwa jest owulacja... może akurat 9 będzie i gin mi powie coś więcej czy jest pęcherzyk i czy pęka eh

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w niedziele nad wode zwloki wywalic w poniedzialek urlop ;p fryzjer i pierwsza wizyta u ginekologa ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nie powinnam dziś w ogóle pracować....ja takie błędy robię że dziewczyny się pytają co się ze mną dzieje czy ja pierwszy dzień w branży pracuje.... tragedia jakaś :P

ciri22 lubi tę wiadomość

• ann_je Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    robilas jakies badania juz?
    nie robiłam nic poza tsh 2,34 (zeszło z ponad 6)i progesteronu 2,13ng/ml w 25.dc - na drugi dzień dostałam miesiączkę

robiłam jeszcze prolaktynę w lutym i było 17,1 ng/ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez 2 tyg urlopu przez anginę. Stazystka w pracy pilnuje interesu. Siedzę w cieniu bluszczu na werandzie. Pije bezalkoholowe mohito z własną mieta pieprzowa a w piekarniku " kisz lorę"...mąż tez ma wolne i cos grzebie w oczku wodnym. Chyba będzie łowił teścia rybki ozdobne:p

ann_je lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie za dobrze wam? Ja do soboty wlacznie pracuje a dzia jeszxze zebranie w robocie.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh a ja od 2 tyg na urlopie probuje sie uczyc:/ no ale cos,z pustego to i salomon nie naleje:(

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :)
    Olencja,a co to za egzamin masz jutro?
    Ja jeszcze dziś do pracy i weekendzik :) w sobotę ma być pięknie to chyba też gdzieś nad wodę pojedziemy :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja tez 2 tyg urlopu przez anginę. Stazystka w pracy pilnuje interesu. Siedzę w cieniu bluszczu na werandzie. Pije bezalkoholowe mohito z własną mieta pieprzowa a w piekarniku " kisz lorę"...mąż tez ma wolne i cos grzebie w oczku wodnym. Chyba będzie łowił teścia rybki ozdobne:p
    Picjo,co w tym piekarniku siedzi? Całą resztę ogarniam :) :)

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ