Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Picja wrote:To tylko zazdrościć w przypadku mojego 75 F znalezienie stanika graniczy z cudem
Znam to niestety
Ja lubię swój biust chociaż czasem mam go dość... np. podczas kupowania ubrań.... jak chcę sobie kupić sukienkę taką zwykłą letnią zwiewną to czasem mi się płakać chce bo przez duży biust cała wyglądam na większą niż jestem
i też mam ręce i nogi chude pupa w sam później zaczynają się boczki, opona, której zapomniał Micz Diukanon i cycorki a nad cycorkami wystające obojczyki ehhhh
-
Picja wrote:Myślałaś o dietetyczne? Ja caly czas teraz chodzę i w ciąży jestem tez na diecie. Nie mogę przytyć więcej niz 5-6 kg. Stad ta dieta.
Tak ja też jestem pod opieką dietetyczki. Przytyłam w ciągu roku 12 kg... kapnęłam się że mam niedoczynność tarczycy i teraz od połowy maja jestem na diecie od dietetyka klinicznego
Od połowy maja z 79,7 zeszło do 75,2 przy wzroście 173m przy czym prawie cała tkanka tłuszczowa zgromadziła się w piersiach, brzuchu i boczkach.
Moim problemem są słodycze tzn nawet nie tyle wszystkie słodycze.... i mogę np. przez tydzień nie jeść słodkiego ale nagle mam napad jak bulimiczka i potrafię zjeść 15 michaszków i przegryźć 5 krówkami później siedzę z wyrzutami sumienia i nadętym brzuchem
podczas ciąży też będzie mnie pani Beata prowadzić żeby nie wyglądać jak słoń i nie nabawić się cukrzycy ciążowej plus nadwyrężyć kręgosłup kolana itd. w zasadzie przy wadze 75kg obecnie wystarczy przytyć przez całą ciążę 6-8kg a czy się uda... hmmm zobaczymy
moja mama z pierwszym dzieckiem przytyła 35kg...
75+35= o fuckWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:05
-
nick nieaktualnyolencja wrote:zawsze zgarniam biust do stanika:) codziennie:) to podstawa,ja nie wiem jak mozna tego nie robic:D
I ja tam tez bez stanika uwielbiam smigac w lecie tylko tak a w zimie to stanim zamiast podkoszulki ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wkurzyć Was trochę??
dziś, jutro i poniedziałek mam.... URLOP
Dziś jedziemy do znajomych, którzy wyjeżdżają w interesach w nocy i wracają w poniedziałek i prosili nas żebyśmy zostali z ich 2-oma psami mają piękny duży dom, 80 arów pięknej działki otoczonej lasem
Aż szkoda, że to początek cyklu i owulki nie będzie ehhh
Aaaa i 9 lipca idę do ginekologa po wyniki cytologii i nie omieszkam wskoczyć mu na fotel bo wg wykresu wychodzić, że w tych dniach możliwa jest owulacja... może akurat 9 będzie i gin mi powie coś więcej czy jest pęcherzyk i czy pęka ehciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:robilas jakies badania juz?
robiłam jeszcze prolaktynę w lutym i było 17,1 ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:26
-
nick nieaktualnyJa tez 2 tyg urlopu przez anginę. Stazystka w pracy pilnuje interesu. Siedzę w cieniu bluszczu na werandzie. Pije bezalkoholowe mohito z własną mieta pieprzowa a w piekarniku " kisz lorę"...mąż tez ma wolne i cos grzebie w oczku wodnym. Chyba będzie łowił teścia rybki ozdobne:p
ann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Ja tez 2 tyg urlopu przez anginę. Stazystka w pracy pilnuje interesu. Siedzę w cieniu bluszczu na werandzie. Pije bezalkoholowe mohito z własną mieta pieprzowa a w piekarniku " kisz lorę"...mąż tez ma wolne i cos grzebie w oczku wodnym. Chyba będzie łowił teścia rybki ozdobne:p