Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo. W enelmedzie we Wrocławiu jest lekarz ginekolog endokrynolog z inwikty- u niego właśnie bylam. W sobotę otwarte:) a codziennie do 21 bodajże a w sobotę króc ej. Ale sprawdź jeszcze bo nie jestem pewna co do godzin. Ja zawsze jeżdżę w sobotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 19:36
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:No wiem ze jedna.... miałam ją coś pocieszyć bo ona tez coś nie ma humoru no i ja mówię że sory ja się dziś do pocieszania nie nadaje bo nie mam nastroju pogadamy jutro. A ona mnie jeszcze dobiła tekstem: poczekaj na baby blusa wtedy będziesz wiedzieć co to jest nie mieć nastroju na nic.
DO tego wierzy w to, że zaciążysz za chwilę i sama przeżyjesz baby blues. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodkładam sobie pod plecy materiałowe poduszki w sumie, może coś mnie za bardzo otarło i zrobił się taki odczyn. Muszę obadać sprawę przez kilka dni czy schodzi czy się powiększa. Bo maści chyba żadnych nie można stosować co? A miałam iść nad jezioro jutro, dobrze że mam długie włosy to może uda mi się zakryć kudłami
-
nick nieaktualnyNamida wrote:Podkładam sobie pod plecy materiałowe poduszki w sumie, może coś mnie za bardzo otarło i zrobił się taki odczyn. Muszę obadać sprawę przez kilka dni czy schodzi czy się powiększa. Bo maści chyba żadnych nie można stosować co? A miałam iść nad jezioro jutro, dobrze że mam długie włosy to może uda mi się zakryć kudłami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynk chyba do krwioobiegu przenika, wydaje mi sie ze tak mowili w szkole kosmetycznej ale nie jestem pewna.
A na sudocremie tez cos o ciazy bedzie ze nie powinno sie stosowac ale to dlatego ze nie ma oficjalnych badan, alee ogolnie nie ma skladnikow ktore sie dostaja do krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny