X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sobote to otwarte?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja napisala chyba ze mnie cos sie pomerdalo...

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a przeoczylam :D ja juz jestem niedzisiejsza:/

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko loko, 10 lipca mam gin w menelmedzie, 17 w invikcie, 5 sierpnia innego w menelmedzie a we wrzesniu moja poradnie od nieplodnosci:D moze ktorys geniusz cos wyduma

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. W enelmedzie we Wrocławiu jest lekarz ginekolog endokrynolog z inwikty- u niego właśnie bylam. W sobotę otwarte:) a codziennie do 21 bodajże a w sobotę króc ej. Ale sprawdź jeszcze bo nie jestem pewna co do godzin. Ja zawsze jeżdżę w sobotę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 19:36

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz u mnie w menelmedzie niby wspolpracuja z novum a jedna endo co u niej bylam co tez jest w novum,byla jak snieta ryba i generalnie mnie zbyla mowiac ze trzeba sie starac i nie panikowac

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie bede do wrocka sie telepac:)) troche to za daleko:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla nie przzejmuj się tak, bo naprawdę nie ma sensu się głupotami denerwowac. Niech sobie gada,puszczaj mimo uszy albo olewaj. bo szkoda nerwuff :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    No wiem ze jedna.... miałam ją coś pocieszyć bo ona tez coś nie ma humoru no i ja mówię że sory ja się dziś do pocieszania nie nadaje bo nie mam nastroju pogadamy jutro. A ona mnie jeszcze dobiła tekstem: poczekaj na baby blusa wtedy będziesz wiedzieć co to jest nie mieć nastroju na nic.
    powiem, ci, że miesiąc po porodzie to się naprawdę nie myśli. Nie miała nic złego na myśli, a baby blues jeśli się trafia jest koszmarem. Pewenie z niewyspania, nawet przez chwilę nie pomyślała, że może ci prawić przykrość
    DO tego wierzy w to, że zaciążysz za chwilę i sama przeżyjesz baby blues.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a ja odkryłam na plecach skupisko giga krost. Ale tylko w jednym okręgu nad łopatką, wygląda jak jakieś uczulenie, ale to są chyba bolące pryszczochy. Tylko tak dziwnie, że w jednym miejscu? Może od tego ciągłego siedzenia opartą o kanapę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze albo torebke nosisz w tym miejscu? cos moze ociera

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podkładam sobie pod plecy materiałowe poduszki w sumie, może coś mnie za bardzo otarło i zrobił się taki odczyn. Muszę obadać sprawę przez kilka dni czy schodzi czy się powiększa. Bo maści chyba żadnych nie można stosować co? A miałam iść nad jezioro jutro, dobrze że mam długie włosy to może uda mi się zakryć kudłami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Podkładam sobie pod plecy materiałowe poduszki w sumie, może coś mnie za bardzo otarło i zrobił się taki odczyn. Muszę obadać sprawę przez kilka dni czy schodzi czy się powiększa. Bo maści chyba żadnych nie można stosować co? A miałam iść nad jezioro jutro, dobrze że mam długie włosy to może uda mi się zakryć kudłami :P
    ja ide w niedziele, ja to wiem ze to wszystko co do krwioobiegu nie przechodzi mozna stosowac znaczy sudokrem jesr dobry i na wszystko mozna stosowac i w ciazy tez

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o sudokrem gdzieś mam, poszukam, a jak nie to sobie w aptece kupię. Maść cynkowa chyba też by się nadała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynk chyba do krwioobiegu przenika, wydaje mi sie ze tak mowili w szkole kosmetycznej ale nie jestem pewna.
    A na sudocremie tez cos o ciazy bedzie ze nie powinno sie stosowac ale to dlatego ze nie ma oficjalnych badan, alee ogolnie nie ma skladnikow ktore sie dostaja do krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:45

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sudocrem jest z cynkiem

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    sudocrem jest z cynkiem
    tak? a to cos przegapilam :P Ale wiem ze mozna stosowac to znaczy ze sam cynk tez... kurde chyba trzeba do ksiazek zajrzec :P bo zaloze sie ze cynk mi sie z czyms pomylil a ta wiedza teraz sie przyda

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zwykła woda utleniona?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    a zwykła woda utleniona?
    zamiast alko:)D?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    a zwykła woda utleniona?
    Ale co ona ci da poza tym ze wyczyscisz? :P
    Predzej spiryt to wysuszy ale jak jest cera tlusta da odwrotny efekt bo wiecej sebum zacznie sie wydzielac

‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ