Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:Picja,robilas dziecko w invikcie? ja sie zapisalam na darmowa konsultacje tamoj,ciekawe jaki kit mi wcisna,pewnie ze musowo inviatro
- pięknie mi zbadali hormony i lekarz spojrzał i od razu świetne podejscie.naprawde. Wszystko wyczytal.nadnercza wykryl...wszystko ale....
- w 10 dc powiedzial ze nie ma szans na dzidziusia. Nie w tym cyklu.endometrium 4 mm.pe herzyka brak.....a ja 15 d.c miałam owulacje a za tydzień juz bylam w ciąży:)
Nie przyznawalam sie ale uwierzylam naszej miejskiej czarownicy ktora mówi ze na endometrium i szyję najlepsza jest...sperma. Nawet potem znalazłam opracowanie naukowe na ten temat...ze dojrzewa szyjka i endometrium mocniej. Kochaliśmy się 3-4 razy dziennie niemal codziennie.i jest bobo:)