X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można :D
    No. A mój laptop na jednym jaju a telefon na drugim. I sie udalo:)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale farciary jestescie i tyla:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Maxima na urlopie:) wróci z brzuchem:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...
    Ciri...ja wiem nawet kiedy sie to stalo:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroci ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri...ja wiem nawet kiedy sie to stalo:)!
    Ej nooo ja tez ale wiesz o co chodzi ;p

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monz wrocil z roboty, przytulil mnie i powiedzial ze mam goraczke:/ kuzwa,jeszcze mi przeziebienia brakuje do egzaminu:(

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niech Cie dzis dobrze wykuruje :D na mnie to zawsze dzialalo z bylym, dlugi powolny seksik na przytulaska pod kocykiem by wypocic i rano nie ma goraczki nie ma kataru :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzruszaja mnie takie widoki :D

http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kobieta-w-ciazy-tanczy-z-corka-w-domu.-Niesamowite-i-slodkie-VIDEO-00007706

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakos nie mam sily na baraszkowanie:/

Picja lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze wlasnie trzeba? Ja zwykle tez ochoty nie mialam ale to tak wiesz nie stresujaco powolutku i przechodzi :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no to robia im kuku
    No i mi tez nic w invikcie nie mówili:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ej nooo ja tez ale wiesz o co chodzi ;p
    Wiem wiem.ale ja na tyle seksie dziennie dokladnie poczulamze to może być ten raz....emocjonalnie.15 tego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Wiem wiem.ale ja na tyle seksie dziennie dokladnie poczulamze to może być ten raz....emocjonalnie.15 tego:)
    Ja duzo seksu nie mialam wiec czulam sie paskudnie ze go tak wykorzystalam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To niech Cie dzis dobrze wykuruje :D na mnie to zawsze dzialalo z bylym, dlugi powolny seksik na przytulaska pod kocykiem by wypocic i rano nie ma goraczki nie ma kataru :D
    Mi na gorączkę zawsze letnia kub chlodna wanna pomaga:)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja,robilas dziecko w invikcie? ja sie zapisalam na darmowa konsultacje tamoj,ciekawe jaki kit mi wcisna,pewnie ze musowo inviatro

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja duzo seksu nie mialam wiec czulam sie paskudnie ze go tak wykorzystalam :D
    Ja wieczorem po seksie poczułam takie cieplo przy szyjce.i juz wiedziałam ze jest otwarta i poczułam ze się uda:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie bardzo wtedy bolalo bo byla nisko. I to naprawde mnie seks bolal.... Wiec nie wiem czy tak przyjemnie mialam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Picja,robilas dziecko w invikcie? ja sie zapisalam na darmowa konsultacje tamoj,ciekawe jaki kit mi wcisna,pewnie ze musowo inviatro
    Bylam na darmowej i na 2 babka wróżyła bo:
    - pięknie mi zbadali hormony i lekarz spojrzał i od razu świetne podejscie.naprawde. Wszystko wyczytal.nadnercza wykryl...wszystko ale....
    - w 10 dc powiedzial ze nie ma szans na dzidziusia. Nie w tym cyklu.endometrium 4 mm.pe herzyka brak.....a ja 15 d.c miałam owulacje a za tydzień juz bylam w ciąży:)

Nie przyznawalam sie ale uwierzylam naszej miejskiej czarownicy ktora mówi ze na endometrium i szyję najlepsza jest...sperma. Nawet potem znalazłam opracowanie naukowe na ten temat...ze dojrzewa szyjka i endometrium mocniej. Kochaliśmy się 3-4 razy dziennie niemal codziennie.i jest bobo:)

‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ