X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można :D
    No. A mój laptop na jednym jaju a telefon na drugim. I sie udalo:)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale farciary jestescie i tyla:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Maxima na urlopie:) wróci z brzuchem:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...
    Ciri...ja wiem nawet kiedy sie to stalo:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroci ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri...ja wiem nawet kiedy sie to stalo:)!
    Ej nooo ja tez ale wiesz o co chodzi ;p

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monz wrocil z roboty, przytulil mnie i powiedzial ze mam goraczke:/ kuzwa,jeszcze mi przeziebienia brakuje do egzaminu:(

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niech Cie dzis dobrze wykuruje :D na mnie to zawsze dzialalo z bylym, dlugi powolny seksik na przytulaska pod kocykiem by wypocic i rano nie ma goraczki nie ma kataru :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzruszaja mnie takie widoki :D

http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kobieta-w-ciazy-tanczy-z-corka-w-domu.-Niesamowite-i-slodkie-VIDEO-00007706

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakos nie mam sily na baraszkowanie:/

Picja lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze wlasnie trzeba? Ja zwykle tez ochoty nie mialam ale to tak wiesz nie stresujaco powolutku i przechodzi :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no to robia im kuku
    No i mi tez nic w invikcie nie mówili:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ej nooo ja tez ale wiesz o co chodzi ;p
    Wiem wiem.ale ja na tyle seksie dziennie dokladnie poczulamze to może być ten raz....emocjonalnie.15 tego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Wiem wiem.ale ja na tyle seksie dziennie dokladnie poczulamze to może być ten raz....emocjonalnie.15 tego:)
    Ja duzo seksu nie mialam wiec czulam sie paskudnie ze go tak wykorzystalam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To niech Cie dzis dobrze wykuruje :D na mnie to zawsze dzialalo z bylym, dlugi powolny seksik na przytulaska pod kocykiem by wypocic i rano nie ma goraczki nie ma kataru :D
    Mi na gorączkę zawsze letnia kub chlodna wanna pomaga:)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja,robilas dziecko w invikcie? ja sie zapisalam na darmowa konsultacje tamoj,ciekawe jaki kit mi wcisna,pewnie ze musowo inviatro

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja duzo seksu nie mialam wiec czulam sie paskudnie ze go tak wykorzystalam :D
    Ja wieczorem po seksie poczułam takie cieplo przy szyjce.i juz wiedziałam ze jest otwarta i poczułam ze się uda:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie bardzo wtedy bolalo bo byla nisko. I to naprawde mnie seks bolal.... Wiec nie wiem czy tak przyjemnie mialam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Picja,robilas dziecko w invikcie? ja sie zapisalam na darmowa konsultacje tamoj,ciekawe jaki kit mi wcisna,pewnie ze musowo inviatro
    Bylam na darmowej i na 2 babka wróżyła bo:
    - pięknie mi zbadali hormony i lekarz spojrzał i od razu świetne podejscie.naprawde. Wszystko wyczytal.nadnercza wykryl...wszystko ale....
    - w 10 dc powiedzial ze nie ma szans na dzidziusia. Nie w tym cyklu.endometrium 4 mm.pe herzyka brak.....a ja 15 d.c miałam owulacje a za tydzień juz bylam w ciąży:)

Nie przyznawalam sie ale uwierzylam naszej miejskiej czarownicy ktora mówi ze na endometrium i szyję najlepsza jest...sperma. Nawet potem znalazłam opracowanie naukowe na ten temat...ze dojrzewa szyjka i endometrium mocniej. Kochaliśmy się 3-4 razy dziennie niemal codziennie.i jest bobo:)

‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ