X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla anie mozesz isc zrobic bety?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego staram się nie nakręcać. ale jak tu nie myśleć o tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam jeszcze z 2 dni na bete.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...

Ciri miałam tak samo, z każdym cyklem myślałam, że mi się udało i jak testowałam to myślałam, że na zawał zejdę. A w tym cyklu taka oaza spokoju, tak jakbym czekała na wiadome. Siknęłam na test, zobaczyłam, że się pojawia jakiś cień, to go odłożyłam żeby oczopląsu nie dostać i poszłam sobie herbatę zrobić. Jak wróciłam i zobaczyłam tego bladziocha to byłam szczęśliwa oczywiście, ale poczucie miałam na zasadzie, że potwierdziłam wiadome :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już tyle razy robiłam bete odkąd się staramy z mężem o dziecko tyle kasy na to poszło że muszę próbować wsiąść na wstrzymanie

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie za kazdym razem korci zeby testowac i testuje:/ tez bez sensu,mimo ze 1 test to 1 zl :D moze tym razem upre sie i nie zatestuje:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla poczekaj jeszcze tych parę dni, bo faktycznie może za wcześnie i szkoda kasy na betę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja te testy to paskowe z allegro masz?

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Madziulla poczekaj jeszcze tych parę dni, bo faktycznie może za wcześnie i szkoda kasy na betę.

Chciało by się już wiedzieć no ale beta 5 zł nie kosztuje więc spróbuje poczekać.

Jest coś na ból cycków :/ :P Tak mnie teraz boli jak by mi ktoś igły wbijał.... masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ciri miałam tak samo, z każdym cyklem myślałam, że mi się udało i jak testowałam to myślałam, że na zawał zejdę. A w tym cyklu taka oaza spokoju, tak jakbym czekała na wiadome. Siknęłam na test, zobaczyłam, że się pojawia jakiś cień, to go odłożyłam żeby oczopląsu nie dostać i poszłam sobie herbatę zrobić. Jak wróciłam i zobaczyłam tego bladziocha to byłam szczęśliwa oczywiście, ale poczucie miałam na zasadzie, że potwierdziłam wiadome :D
    A ja jak zobaczylam to myslalam ze na owulacyjny siknelam ;D ale ja bladziocha nie mialam to moze dlatego ja mialam dwie wyrazne krechy wiec mozna bylo sie pomylic ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Chciało by się już wiedzieć no ale beta 5 zł nie kosztuje więc spróbuje poczekać.

Jest coś na ból cycków :/ :P Tak mnie teraz boli jak by mi ktoś igły wbijał.... masakra
    Mialam tak cykl temu i mimo ze masowanie sprawialo ze bardziej bolaly to po 5 minutach znecania sie troche bol zelzal zawsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja te z allegro nie są do końca wiarygodne. Nie mówie, że wszystkie ale często słyszę, ze nie wychodzą i sama się z tym spotkałam. Ja gdzieś znalazłam skitrany w szafie test z allegro. Jak sobie kupowałam mikroskop owulacyjny to testy były gratis i sobie zrobiłam z ciekawości. Nie wyszedł :D Ale to był stary test sprzed pół roku, więc mogło mieć to wpływ.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to owulacyjne (a te podobno sa lepsze) juz po miesiacu lezenia w szafce nie wychodzily a apteczne przez kilka dni byly pozytywne ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak w ogole to znaczy jedna krecha byla a na aptecznych testowa mocniejsza od kontrolnej ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja ale u Ciebie ta tempka ładnie idzie, wcale nie jest powiedziane, że po to aby spaść z hukiem. Kto wie, kto wie :D

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh dzieki za wiare,ale miewalam lepsze wykresy :D tu widac ze owu nie bylo bo temp nie poszla wgore

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi owu z allegro jakostam wychodza,ale mowicie ze ogolnie szajs?to lypa,bo te z rossa sa drogie:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo drogasne. Mnie ogolnie owu z allegro wychodzily ok ale w tym cyklu jak wreszcie byla taka wspaniala owulacja one nic nie pokazaly i wiem ze ciazowe to bardzo pozno wychodza.

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ