Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...
Ciri miałam tak samo, z każdym cyklem myślałam, że mi się udało i jak testowałam to myślałam, że na zawał zejdę. A w tym cyklu taka oaza spokoju, tak jakbym czekała na wiadome. Siknęłam na test, zobaczyłam, że się pojawia jakiś cień, to go odłożyłam żeby oczopląsu nie dostać i poszłam sobie herbatę zrobić. Jak wróciłam i zobaczyłam tego bladziocha to byłam szczęśliwa oczywiście, ale poczucie miałam na zasadzie, że potwierdziłam wiadome -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:Madziulla poczekaj jeszcze tych parę dni, bo faktycznie może za wcześnie i szkoda kasy na betę.
Chciało by się już wiedzieć no ale beta 5 zł nie kosztuje więc spróbuje poczekać.
Jest coś na ból cyckówTak mnie teraz boli jak by mi ktoś igły wbijał.... masakra
-
nick nieaktualnyNamida wrote:Ciri miałam tak samo, z każdym cyklem myślałam, że mi się udało i jak testowałam to myślałam, że na zawał zejdę. A w tym cyklu taka oaza spokoju, tak jakbym czekała na wiadome. Siknęłam na test, zobaczyłam, że się pojawia jakiś cień, to go odłożyłam żeby oczopląsu nie dostać i poszłam sobie herbatę zrobić. Jak wróciłam i zobaczyłam tego bladziocha to byłam szczęśliwa oczywiście, ale poczucie miałam na zasadzie, że potwierdziłam wiadome
ale ja bladziocha nie mialam to moze dlatego ja mialam dwie wyrazne krechy wiec mozna bylo sie pomylic ;p
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Chciało by się już wiedzieć no ale beta 5 zł nie kosztuje więc spróbuje poczekać.
Jest coś na ból cyckówTak mnie teraz boli jak by mi ktoś igły wbijał.... masakra
-
nick nieaktualnyOlencja te z allegro nie są do końca wiarygodne. Nie mówie, że wszystkie ale często słyszę, ze nie wychodzą i sama się z tym spotkałam. Ja gdzieś znalazłam skitrany w szafie test z allegro. Jak sobie kupowałam mikroskop owulacyjny to testy były gratis i sobie zrobiłam z ciekawości. Nie wyszedł
Ale to był stary test sprzed pół roku, więc mogło mieć to wpływ.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny