X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla anie mozesz isc zrobic bety?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego staram się nie nakręcać. ale jak tu nie myśleć o tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam jeszcze z 2 dni na bete.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde ciekawa jestem jak to jest z tym poczuciem ze sie udalo... Nie mialam czegos takiego ze teraz czulam ze sie udalo, ale jak wczesniej sikalam na testy to zawsze sie bardzo denerwowalam a teraz nic... Tak jakbym gdzies wewnatrz czula ze bedzie dobrze...

Ciri miałam tak samo, z każdym cyklem myślałam, że mi się udało i jak testowałam to myślałam, że na zawał zejdę. A w tym cyklu taka oaza spokoju, tak jakbym czekała na wiadome. Siknęłam na test, zobaczyłam, że się pojawia jakiś cień, to go odłożyłam żeby oczopląsu nie dostać i poszłam sobie herbatę zrobić. Jak wróciłam i zobaczyłam tego bladziocha to byłam szczęśliwa oczywiście, ale poczucie miałam na zasadzie, że potwierdziłam wiadome :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już tyle razy robiłam bete odkąd się staramy z mężem o dziecko tyle kasy na to poszło że muszę próbować wsiąść na wstrzymanie

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie za kazdym razem korci zeby testowac i testuje:/ tez bez sensu,mimo ze 1 test to 1 zl :D moze tym razem upre sie i nie zatestuje:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla poczekaj jeszcze tych parę dni, bo faktycznie może za wcześnie i szkoda kasy na betę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja te testy to paskowe z allegro masz?

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Madziulla poczekaj jeszcze tych parę dni, bo faktycznie może za wcześnie i szkoda kasy na betę.

Chciało by się już wiedzieć no ale beta 5 zł nie kosztuje więc spróbuje poczekać.

Jest coś na ból cycków :/ :P Tak mnie teraz boli jak by mi ktoś igły wbijał.... masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ciri miałam tak samo, z każdym cyklem myślałam, że mi się udało i jak testowałam to myślałam, że na zawał zejdę. A w tym cyklu taka oaza spokoju, tak jakbym czekała na wiadome. Siknęłam na test, zobaczyłam, że się pojawia jakiś cień, to go odłożyłam żeby oczopląsu nie dostać i poszłam sobie herbatę zrobić. Jak wróciłam i zobaczyłam tego bladziocha to byłam szczęśliwa oczywiście, ale poczucie miałam na zasadzie, że potwierdziłam wiadome :D
    A ja jak zobaczylam to myslalam ze na owulacyjny siknelam ;D ale ja bladziocha nie mialam to moze dlatego ja mialam dwie wyrazne krechy wiec mozna bylo sie pomylic ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Chciało by się już wiedzieć no ale beta 5 zł nie kosztuje więc spróbuje poczekać.

Jest coś na ból cycków :/ :P Tak mnie teraz boli jak by mi ktoś igły wbijał.... masakra
    Mialam tak cykl temu i mimo ze masowanie sprawialo ze bardziej bolaly to po 5 minutach znecania sie troche bol zelzal zawsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja te z allegro nie są do końca wiarygodne. Nie mówie, że wszystkie ale często słyszę, ze nie wychodzą i sama się z tym spotkałam. Ja gdzieś znalazłam skitrany w szafie test z allegro. Jak sobie kupowałam mikroskop owulacyjny to testy były gratis i sobie zrobiłam z ciekawości. Nie wyszedł :D Ale to był stary test sprzed pół roku, więc mogło mieć to wpływ.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to owulacyjne (a te podobno sa lepsze) juz po miesiacu lezenia w szafce nie wychodzily a apteczne przez kilka dni byly pozytywne ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak w ogole to znaczy jedna krecha byla a na aptecznych testowa mocniejsza od kontrolnej ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja ale u Ciebie ta tempka ładnie idzie, wcale nie jest powiedziane, że po to aby spaść z hukiem. Kto wie, kto wie :D

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh dzieki za wiare,ale miewalam lepsze wykresy :D tu widac ze owu nie bylo bo temp nie poszla wgore

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi owu z allegro jakostam wychodza,ale mowicie ze ogolnie szajs?to lypa,bo te z rossa sa drogie:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo drogasne. Mnie ogolnie owu z allegro wychodzily ok ale w tym cyklu jak wreszcie byla taka wspaniala owulacja one nic nie pokazaly i wiem ze ciazowe to bardzo pozno wychodza.

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ