Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj tez taki smieszny i do tego jeszcze nie chodzi w fartuchu ;p i tez starszy facet ale jak juz mowilam on mnie na wszystkie badania od razu wyslal jak powiedzialam o staraniach i jeszcze do tego powiedzial ze po tabletkach nie bedziemy czekac roku na ciaze tylko po pol roku zaczniemy juz sie badac dokladnie
-
Mam takiepytanie co sądzicie o ziołach wyszukałam na necie takie mieszanki
Na pierwsza faze:
liść maliny
rozmaryn
kwiat bezu czarnego
szałwia pospolita
Po 40 g każdego ziólka wymieszac.
1 łyżeczkę zaparzać i pić 3 x dziennie
Na drugą fazę cyklu
przewrotnik
pokrzywa
krwawnik
Po 40 g każdego ziólka wymieszac.
1 łyżeczkę zaparzać i pić 3 x dziennie
CZytalam też o tych ziołach o. sroki.
Co Wy o tym sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:mhh ja codziennie wypijam duży kubek 450ml herbatki z mięty i pokrzywy - uwielbiam tą mieszankę
i nawet nie wiedziałam, że może to dobrze działać przy staraniu się o dzidziusia
dorzucę jeszcze malinkębędzie pyyycha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:No to faktycznie mogło by Ci się nie kalkulować to ani czasowo ani finansowo
Na pierwszej wizycie po zmianie lekarza po poronieniu spędziłam u niego bite 40 min i wziął ode mnie 70zł. W końcu jeden z niewielu lekarzy, który wysłuchał mnie do końca co miałam do powiedzenia i dokładnie zbadał. byłam w szoku. byłam zła że tak późno do niego trafiłam. Owszem kazał też to co inni zacząć badać męża ale jego podejście i działanie jest zupełnie inne. Powiedziałam sobie że nigdy nie pójdę do gin faceta no ale stwierdziłam że chyba najwyższa pora bo kilka osób mi go polecało no i na forach tez same dobre opinie
A ja teraz z mieniłam na babęi pierwsza wizyta też trwała ponad pół godziny za 70 zł, była zadowolona, ze prowadzę wykresy i zrobiła mi porządne USG, na którym wszystko mi pokazywała
Poprzednio byłam u faceta i zachwycał sie moimi paznokciami u rąk zamiast mnie badać, a za wizytę 10minutową wział 150zł! a jak mu powiedziałąm, ze często mnie coś boli z lewej strony to stwierdził, ze jak boli to trzeba wyciaći kazał wrócić za pół roku. juz do niego więcej nie poszłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zawsze chodziłam do facetów i z powiedzmy 5 różnych byłam zadowolona z 3. U babek byłam 2 i jedna to kompletna porażka, a teraz co jestem u tej jestem mega zadowolona. Delikatna, wyrozumiała, babka z dobrym podejściem do pacjentki. Jak zaczęłam plamić to nawet mnie nie pytała gdzie pracuję, czy praca fizyczna czy biurowa, daleko blisko tylko od razu L4 na 2ty. teraz kolejne na 3tyg i odpoczywać, nie denerwować się, przepisała leki i powiedziała, że ma nadzieję, że donosimy wesołego szkraba
Babka naprawdę super i wcale za wizyty nie płacę dużo. Przed ciążą płaciłam 80zł, a w ciązy 60zł, więc idzie przeżyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny