X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już powinniście mój widzieć :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz widac

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinnam dostać @ między niedzielą a poniedziałkiem a tu cisza na razie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:19

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze mialas jakis stres czy cos i sie owu przesunela?

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Ja wiem, że mam cykle bezowulacyjne. Ten wygląda trochę lepiej od pozostałych, no i naoglądałam się wykresów całkiem podobnych do mojego, które zakończyły się ciążą i trochę sobie nakładłam do głowy. Zresztą co miesiąc mam nadzieję, mimo braku owulacji. Mam podejrzenie PCOS, ale nie wiem nic na pewno, bo moja ginka obejrzała wyniki badań i bez komentarza odesłała mnie do endokrynologa :( wizytę mam 17 lipca dopiero. Napisałam też na innym wątku o swojej sytuacji, ale jakoś nikt nie chce spojrzeć na wyniki :/
    Faktycznie pisałas:/. Stanowczo pora zmienić lekarza

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak stres mam co miesiąc aby 2 kreski były... choć staram się zmienić nastawienie i od 2 mies jest zdecydowanie lepiej.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh no wlasnie takie nakrecanie trudno zmienic i mam ochote pobic kazdgo lekarza ktory uwaza ze trzeba wyluzowac to sie zajdzie,kuzwa, ciekawe

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom choć ja zdaje sobie sprawę ze blokada w głowie i nakręcanie się to najlepsza darmowa antykoncepcja bo coś w tym jest na pewno. ale nie myśleć o tym jest ciężko...i gadanie wrzuć na luz, nie myśl tyle o tym doprowadza mnie do łez.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no anajlepiej nie myslec ale kuzwa robic badania,monitoringi sraty taty

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom. jednego lekarza zmieniłam po poronieniu od razu mimo że na ubezpieczenie z pracy miała bym za darmo... byłam zaraz jak ustało krwawienie. byłam kuźwa z zegarkiem w ręku 5 min.... nawet nie zbadała mnie czy nadaje się na zabieg czy nie tylko powiedziała proszę zbadać nasienie męża i działać dalej... wyszłam z płaczem... nie wiedziałam czy ze mną ok wszystko czy organizm się oczyścił sam. masakra.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Faktycznie pisałas:/. Stanowczo pora zmienić lekarza

Najgorsze jest to, ze dopiero lekarza zmieniłam i bardzo dużo osób polecało mi tą ginkę :(

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    nom. jednego lekarza zmieniłam po poronieniu od razu mimo że na ubezpieczenie z pracy miała bym za darmo... byłam zaraz jak ustało krwawienie. byłam kuźwa z zegarkiem w ręku 5 min.... nawet nie zbadała mnie czy nadaje się na zabieg czy nie tylko powiedziała proszę zbadać nasienie męża i działać dalej... wyszłam z płaczem... nie wiedziałam czy ze mną ok wszystko czy organizm się oczyścił sam. masakra.

To już przegięcie :/ niektórzy lekarze naprawdę minęli się z powołaniem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to prawda. mimo iż byłam niemal pewna że organizm sam się oczyścił bo to był początek 5 tyg to jej zasranym obowiązkiem było mnie zbadać.

littleladybird jesteś może z 3Miasta? moge Ci polecić dobrego gin jak chcesz?

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madziulla, ale mieszkam w WLKP w połowe drogi między Poznaniem a Wrockiem :)

Ja to muszę poszukać jakiegoś dobrego endo-gina ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie mogło by Ci się nie kalkulować to ani czasowo ani finansowo :P

Na pierwszej wizycie po zmianie lekarza po poronieniu spędziłam u niego bite 40 min i wziął ode mnie 70zł. W końcu jeden z niewielu lekarzy, który wysłuchał mnie do końca co miałam do powiedzenia i dokładnie zbadał. byłam w szoku. byłam zła że tak późno do niego trafiłam. Owszem kazał też to co inni zacząć badać męża ale jego podejście i działanie jest zupełnie inne. Powiedziałam sobie że nigdy nie pójdę do gin faceta no ale stwierdziłam że chyba najwyższa pora bo kilka osób mi go polecało no i na forach tez same dobre opinie

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mówiłam że facet o matko- ale z facetami lepiej sie dogadać są bardziej empatyczni niż kobiety gin

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od zawsze mam faceta i nie potrafilabym na babe teraz zamienic. ;D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam 2 razu u kobiet ginekologów i o 2 razy za dużo...
    Jedna tak niedelikatna, że bolało jakby mi całą rękę po łokieć wsadziła do środka a druga młoda ale tak jakby z kompleksem starej panny.. co ładniejsza dziewczyna do niej przyszła to ta z łaską i opryskliwa. Nigdy więcej!

Mój obecny gin jest około pięćdziesiątki z lekkim brzuszkiem i przy tym jest tak sympatyczny i zabawny, że zupełnie się zapomina o tym, że zaraz się będzie przed nim okrakiem siedzieć ;) i przy tym odbiera komórkę nawet o 23.00 w sobotę (moja przyjaciółka zaczęła mieć mocne skurcze w nocy i w panice do niego zadzwoniła - trochę był zaspany ale ani słowa jej nie powiedział, że nie powinna dzwonić) :)

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po Waszych opiniach utwierdziłam się w tym że postąpiłam słusznie idąc do faceta :P

‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ