X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już powinniście mój widzieć :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz widac

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinnam dostać @ między niedzielą a poniedziałkiem a tu cisza na razie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:19

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze mialas jakis stres czy cos i sie owu przesunela?

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Ja wiem, że mam cykle bezowulacyjne. Ten wygląda trochę lepiej od pozostałych, no i naoglądałam się wykresów całkiem podobnych do mojego, które zakończyły się ciążą i trochę sobie nakładłam do głowy. Zresztą co miesiąc mam nadzieję, mimo braku owulacji. Mam podejrzenie PCOS, ale nie wiem nic na pewno, bo moja ginka obejrzała wyniki badań i bez komentarza odesłała mnie do endokrynologa :( wizytę mam 17 lipca dopiero. Napisałam też na innym wątku o swojej sytuacji, ale jakoś nikt nie chce spojrzeć na wyniki :/
    Faktycznie pisałas:/. Stanowczo pora zmienić lekarza

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak stres mam co miesiąc aby 2 kreski były... choć staram się zmienić nastawienie i od 2 mies jest zdecydowanie lepiej.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh no wlasnie takie nakrecanie trudno zmienic i mam ochote pobic kazdgo lekarza ktory uwaza ze trzeba wyluzowac to sie zajdzie,kuzwa, ciekawe

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom choć ja zdaje sobie sprawę ze blokada w głowie i nakręcanie się to najlepsza darmowa antykoncepcja bo coś w tym jest na pewno. ale nie myśleć o tym jest ciężko...i gadanie wrzuć na luz, nie myśl tyle o tym doprowadza mnie do łez.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no anajlepiej nie myslec ale kuzwa robic badania,monitoringi sraty taty

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom. jednego lekarza zmieniłam po poronieniu od razu mimo że na ubezpieczenie z pracy miała bym za darmo... byłam zaraz jak ustało krwawienie. byłam kuźwa z zegarkiem w ręku 5 min.... nawet nie zbadała mnie czy nadaje się na zabieg czy nie tylko powiedziała proszę zbadać nasienie męża i działać dalej... wyszłam z płaczem... nie wiedziałam czy ze mną ok wszystko czy organizm się oczyścił sam. masakra.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Faktycznie pisałas:/. Stanowczo pora zmienić lekarza

Najgorsze jest to, ze dopiero lekarza zmieniłam i bardzo dużo osób polecało mi tą ginkę :(

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    nom. jednego lekarza zmieniłam po poronieniu od razu mimo że na ubezpieczenie z pracy miała bym za darmo... byłam zaraz jak ustało krwawienie. byłam kuźwa z zegarkiem w ręku 5 min.... nawet nie zbadała mnie czy nadaje się na zabieg czy nie tylko powiedziała proszę zbadać nasienie męża i działać dalej... wyszłam z płaczem... nie wiedziałam czy ze mną ok wszystko czy organizm się oczyścił sam. masakra.

To już przegięcie :/ niektórzy lekarze naprawdę minęli się z powołaniem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to prawda. mimo iż byłam niemal pewna że organizm sam się oczyścił bo to był początek 5 tyg to jej zasranym obowiązkiem było mnie zbadać.

littleladybird jesteś może z 3Miasta? moge Ci polecić dobrego gin jak chcesz?

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madziulla, ale mieszkam w WLKP w połowe drogi między Poznaniem a Wrockiem :)

Ja to muszę poszukać jakiegoś dobrego endo-gina ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie mogło by Ci się nie kalkulować to ani czasowo ani finansowo :P

Na pierwszej wizycie po zmianie lekarza po poronieniu spędziłam u niego bite 40 min i wziął ode mnie 70zł. W końcu jeden z niewielu lekarzy, który wysłuchał mnie do końca co miałam do powiedzenia i dokładnie zbadał. byłam w szoku. byłam zła że tak późno do niego trafiłam. Owszem kazał też to co inni zacząć badać męża ale jego podejście i działanie jest zupełnie inne. Powiedziałam sobie że nigdy nie pójdę do gin faceta no ale stwierdziłam że chyba najwyższa pora bo kilka osób mi go polecało no i na forach tez same dobre opinie

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mówiłam że facet o matko- ale z facetami lepiej sie dogadać są bardziej empatyczni niż kobiety gin

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od zawsze mam faceta i nie potrafilabym na babe teraz zamienic. ;D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam 2 razu u kobiet ginekologów i o 2 razy za dużo...
    Jedna tak niedelikatna, że bolało jakby mi całą rękę po łokieć wsadziła do środka a druga młoda ale tak jakby z kompleksem starej panny.. co ładniejsza dziewczyna do niej przyszła to ta z łaską i opryskliwa. Nigdy więcej!

Mój obecny gin jest około pięćdziesiątki z lekkim brzuszkiem i przy tym jest tak sympatyczny i zabawny, że zupełnie się zapomina o tym, że zaraz się będzie przed nim okrakiem siedzieć ;) i przy tym odbiera komórkę nawet o 23.00 w sobotę (moja przyjaciółka zaczęła mieć mocne skurcze w nocy i w panice do niego zadzwoniła - trochę był zaspany ale ani słowa jej nie powiedział, że nie powinna dzwonić) :)

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po Waszych opiniach utwierdziłam się w tym że postąpiłam słusznie idąc do faceta :P

‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ