Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam możecie ocenic mój wykres.bo robie go pierwszy raz i nie umiem jeszcze dokładnie ocenic wszystkich danych https://ovufriend.pl/graph/1265394adb72719710954385e1b5c644
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 09:09
-
nick nieaktualnyrozumiem o co chodzi. chociaż z drugiej strony boli mnie czy raz szanse dostałam i ją zmarnowałam i nasuwa się myśl czy kolejną taką szansę dostanę... Mojej Fasolince nie ukształtowało się serduszko. Ordynator powiedział, że to czynnik naturalny, że natura tak chciała i nie chciała dać serduszka. Tak mi tłumaczyli w szpitalu. Po badaniu histopatologicznym nie wyszło kompletnie nic jaka mogła być przyczynastarająca się15 wrote:Przykro mi z powodu Twojej straty

Nie zrozum mnie źle, ale Ty masz ciut lepszą sytuację, już raz Ci się udało zajść w ciążę więc wiesz, że jesteście pod tym względem zdrowi. Teraz tylko w razie czego musisz znać przyczynę dlaczego tak się stało jak się stało, żeby kolejna ciąża była dla Was szczęśliwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno patrząc na mój wykres to faktycznie najpierw miałam spadek później skok i licząc od skoku wyszły 3 dniciri22 wrote:Skok temperatury moze byc na 3 dni przed owulacja i 3 dni po niej, wiec jest szansa ze skoro test wczoraj wyszedl to mimo skoku temperatury wczesniejszego owulacja bedzie miala miejsce dopiero dzis.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya Ciri wie co mówi i zna się narzeczy. ja uważam, że owulacja była tak jak ten program Ci wyznaczył. Owulacja jest zmienna i rzadko kiedy występuje tego samego dc. Najważniejsza jest faza lutealna, ona powinna trwać tyle samo dni.ciri22 wrote:Skok temperatury moze byc na 3 dni przed owulacja i 3 dni po niej, wiec jest szansa ze skoro test wczoraj wyszedl to mimo skoku temperatury wczesniejszego owulacja bedzie miala miejsce dopiero dzis.