Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynka zdania na ten temat są chyba podzielone. Kiedyś czytałam dziewczyna pisała, że brała cały czas bo tak jej powiedział gin. Mi zaś powiedział żebym zawsze zaczynała brać w pierwszym dniu po @ i tak brałam no to za 1 razem zaszłam w ciążę. Potem zaszłam w 2 cyklu i teraz w pierwszym i za każdym razem miałam bardzo szybko owulację bo między 12 a 14dc. Normalnie @ miałam zawsze co 2 czasem 3 miesiące, więc moje cykle były bardzo długie
Tak Agata to jest to samo Teraz sprawdziłam w wersji amerykańskiej to się nazywa właśnie Vitex Wiem, że chciała byś zacząć już teraz ale naprawdę lepiej poczekajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:23
-
W trakcie cyklu jest duża możliwość przyspieszenia @ dostałam kiedyś od gin na wywołanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:26
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Ojjj Czarnaa zebys wiedziala ja bym chciala juz jutro byc w ciazy w zeszlym roku mielismy rodzinie powiedziec na Wigilie no i w tym roku tak mi sie marzylo ze moze tez powiemu ale raczej juz nie zdaze
Starania ucza cierpliwosci. Wczoraj moj potok lez to chyba pogodzenie sie z bezsilnoscia i bezplodnoscia. Dopiero to do mnie dotarlo.
Dzieki Czarna ciesze sie ze to znalazlam bo zamowienie z GP troche kosztuje
Zobacze jeszcze jutro temp, dzis przez sen wstalam do wc no i trmp zaklocona
Potem wywolam @ i zaraz potem zaczne brac castagnusa.
Prosze o jakis przyspieszacz czasu hahatylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Witam, nieśmiało chciałabym się zapytać czy któraś z Was mogłaby mi pomóż w interpretacji wykresu. Chodź mi o spadek temperatury po 7dpo. W zeszłym cyklu miałam prawie identycznie. Wzrost tempki kolo owulacji trzymała przez 6-8dni i mega spadek. Później ciut się podnosi i tak do końca cyklu.
Niestety w tym cyklu 7dpo nie poszłam na progesteron -pójdę za miesiąc.
Ale może wiecie czym to może być spowodowane?
Dodam że od 3 tygodni more leki na tarczycy i miałam prolaktyne w gornej granicy normy.
Z góry dziękuję za pomoc -
nick nieaktualnyTaki spadek nie musi nic oznaczać. Zazwyczaj występuje jak dochodzi do implantacji ale niemożliwym jest byś co miesiąc była w ciąży biochemicznej. Mógł by oznaczać niewydolność ciałka żółtego ale temperatura odbija w górę, więc to nie to. Widziałam nie raz wykresy kobiet zdrowych właśnie z takimi jednodniowymi spadkami. Nie wiem skąd to się bierze ale na pewno nie oznacza nic złego.
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa . Od tego cyklu postanowiłam poznać dokładnie swój cykl.Staramy się o dzidzie....ale bez skutku. Nie wiem czy dobrze współżyjemy żeby zaowocowało to ciążą. Możecie zerknąć na mój wykres i powiedzieć w które dni powinniśmy się przytulać. Bo z tego co wprowadziłam wynika że robimy to nie w te dni co trzeba Tyle sprzecznych informacji już przeczytałam że głowa mała.... Pomóżcie dziewczyny .... Myślicie że mimo wszystko mogło się udać w tym miesiącu ?
-
Około 28-29 dni. Nigdy inaczej. Tyle że mam problem z rozpoznawaniem śluzu płodnego. Przed owulacja mam wodę w ilościach hurtowych, w dni jak się zbliża owulacja niby śluz płodny jest ale mało, skąpy i nie mogę go zaobserwować na bieliżnie. Do tego wiecznie wędrująca szyjka , ciągle się przemieszcza, i ciężko mi zrozumieć dlaczego. Dodam że mam stresującą prace ,,kierownik ochrony". Pracuję i w dzień i w nocy .
-
nick nieaktualnyAnia powiem tak. Praktycznie wszystkie kobiety, które wchodzą w ten okres starań o dziecko popełniają jeden błąd. Uprawiają seks po to by zajść a nie dla przyjemności. Np w te dni nie uprawiamy seksu bo mam dni niepłodne, więc to nie ma sensu i zmuszanie się do robienia tego w trakcie dni płodnych. I tu zazwyczaj tkwi problem tych, którzy tak właśnie robią i ciąży nie ma. Najlepiej uprawiać seks co 2 dzień wtedy i plemniki są dobrej jakości i nie ma możliwości byś przeoczyła seks w dni płodne. Ale proponuję wyluzować i czerpać przyjemność ze zbliżenia a szczęście przyjdzie szybciej niż się spodziewasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 18:32
AgataR, ilona29 lubią tę wiadomość
-
Ach Czarnaa Ty madro glowo lubie czytac Twoje posty ile masz lat jesli mohe zapytac? Bo jakas taka madrosc zyciowa plynie z Twoich wpisow i nie nabijam sie odrazu uprzedze
Nie kupilam jeszcze castagnusa nie bylo w aptece poszukam jeszcze w innych a jak kie to bede musiala zamowicMartynka30 lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:Ach Czarnaa Ty madro glowo lubie czytac Twoje posty ile masz lat jesli mohe zapytac? Bo jakas taka madrosc zyciowa plynie z Twoich wpisow i nie nabijam sie odrazu uprzedze
Miałam o to samo zapytaćAgataR lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz