X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martynka nic ci nie spadlo temp.ładnie sie trzyma wazne zeby nie spadla do lini albo pod linie,a tak to wszystko jest w porządeczku kochana :) będzie dobrze :)
    a gin mógł specjalnie powiedziec ci,ze owu nie było zebys sie moze odblokowala psychicznie :) zajdziesz,nic sie nie martw ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:35

Martynka30 lubi tę wiadomość

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja :) kiedyś nasze babcie nie wiem skąd, ale ponoć po oczach umiały poznać ciążę :) moja babcia też poznała, że moja siostra cioteczna jest w ciąży :)

Martunia nie wiem czy ten post był do mnie, ale wg gina w 14dc nie miałam nic w jajnikach nawet pęcherzyka dominującego...:(
    Nowy cykl zacznę ze stymulacją, nie ukrywam chciałabym cudu :*

Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:34

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Tylko ja :) kiedyś nasze babcie nie wiem skąd, ale ponoć po oczach umiały poznać ciążę :) moja babcia też poznała, że moja siostra cioteczna jest w ciąży :)

Martunia nie wiem czy ten post był do mnie, ale wg gina w 14dc nie miałam nic w jajnikach nawet pęcherzyka dominującego...:(
    Nowy cykl zacznę ze stymulacją, nie ukrywam chciałabym cudu :*

Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane :)
    oj biedne wy biedne z tą stymulacją dodatkowy stres,ale macie w sercach duzo szczescia i miłosci i dlatego Wam sie uda !!! :) bardzo mocno Was wspieram i wierzę !!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:40

Martynka30 lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna historia :)

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałyście kiedyś tak że swędziały was jajniki?:)
    mi sie raczej to wcześniej nie zdarzyło więc zastanawiam się o co chodzi :)

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja niczego nie pragnę jak zostać mamą tutaj na ziemi, kocham bardzo swoje malutkie Aniołki...

f2wl3e5eai92376u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Piekna historia :)
    heheh :) mam nadzieję,ze to nie sarkazm heheh :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama nie no co Ty, nawet nie jestem w nastroju do nabijania sie . Poza tym tu chyba nikt nie wypowiada sie sarkastycznie. Piekna historia, bo kiedy ja w wieku 19 lat dowiedzialam sie ze PCOS i zwierzylam sie kuzynce ze oddalabym wszystko zeby zostac juz mama to powiedziala mi w twarz "a co z Ciebie bedzie za matka w tym wieku". Pamietam jaki mialam kiedys piekny sluz i jak byla owulacja to siedziec nie moglam. Teraz nie ma nic. Dzis mam poprostu naprawde zly dzien. Lzy same leca. Nie wiem chyba dotarlo do mnie jaka jestem bezsilna. Caly rok z moim mezem mamy jakis kiepski, ciagle zycie daje nam sie we znaki, ciagle cos. Nic nie uklada sie jak powinno.
    Nie chcialam nikogo urazic. Nie chce sie tez zalic. Nie lubie swojej slabosci.
    Ja tez trzymam kciuki za Was wszystkie :)

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko przykro mi, przytulam Cię bardzo bardzo mocno :* Ja też mam zły dzień od rana płaczę i też czuję się bezsilna... Przytulam Cię jeszcze raz...
    Kochana myślę, że Tylko ja nie miała namyśli, że się z niej nabijasz, wogóle to tak nie brzmiało...

Ja też uważam, że piękna historia...

Agatko trzymaj się, mam nadzieję, że przetrwamy jakoś ten zły czas... :* <3

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

f2wl3e5eai92376u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Kama nie no co Ty, nawet nie jestem w nastroju do nabijania sie . Poza tym tu chyba nikt nie wypowiada sie sarkastycznie. Piekna historia, bo kiedy ja w wieku 19 lat dowiedzialam sie ze PCOS i zwierzylam sie kuzynce ze oddalabym wszystko zeby zostac juz mama to powiedziala mi w twarz "a co z Ciebie bedzie za matka w tym wieku". Pamietam jaki mialam kiedys piekny sluz i jak byla owulacja to siedziec nie moglam. Teraz nie ma nic. Dzis mam poprostu naprawde zly dzien. Lzy same leca. Nie wiem chyba dotarlo do mnie jaka jestem bezsilna. Caly rok z moim mezem mamy jakis kiepski, ciagle zycie daje nam sie we znaki, ciagle cos. Nic nie uklada sie jak powinno.
    Nie chcialam nikogo urazic. Nie chce sie tez zalic. Nie lubie swojej slabosci.
    Ja tez trzymam kciuki za Was wszystkie :)
    kochana moja przytulam cie bardzo mocno do mojego serducha,a wypowiedz kuzynki to zwykla durnota ludzka,ktora irytuje,ale nie powinna przykuwac Twijej uwagi !zycie potrafi przeczołgac tak,ze czujesz to w kościach,ale jest sie potem silniejszym.Agatko probujcie jeszcze i umow sie do specjalisty niech cos pomoze,cuda sie zdarzaja ! musisz probowac,juz bylas w ciazy to bedziesz jeszcze raz ! :) uda sie Agatko,walczcie do konca :) sciskam Cie mocno ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 10:40

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Dziewczyny miałyście kiedyś tak że swędziały was jajniki?:)
    mi sie raczej to wcześniej nie zdarzyło więc zastanawiam się o co chodzi :)

swędziały? ... hehe ... jak jajniki moga swędziec ;) Może to nie swędzenie a jakiś ból? ;D

• angella908 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie takie uczucie miałam jak by mnie ktoś gilgotał:P

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) 3 dni temu przyszła... @...., to nasz pierwszy cykl kiedy się staraliśmy, myślałam że będzie łatwiej :) jestem młoda więc jeszcze mam czas, ale boję się że będzie ciężko bo mimo 23 lat to od kilku lat już myśle o dziecku... i jak tu o tym nie myśleć? ;p nie da się :) zamówiłam właśnie termometr owulacyjny... i może jakąś fajną bieliznę zaraz zamówię ;p trza działać! ale co pech to pech...

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    li.iza moze nastepnym razem sie uda trzymam kciuki :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 20 lat i tez cały czas myślę i czekam :) dziś chyba jest owulacja :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 dziekuje Ci Kochana :) to poprostu gorszy dzien. Irytuje mnie kazdy promyk nadzieji a potem sama sie karce za swoja naiwnosc. Ja stracilam jedno serduszko Ty az trzy wiec chyle glowe i podziwiam za wytrwalosc :*
    No i ogolnie wszystkim dziekuje za mile slowa :)

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black super :) mój obecny mąż 3 lata temu jeszcze nie był gotowy na dziecko :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie z innej beczki ile przed wyykonaniem cytologii nie można uprawiac sexu?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko nie musisz dziękować, jesteśmy po to by się wspierać :* <3
    Nie ważne ile straciło się Aniołków, strata Aniołka 1 boli tak samo jak wielu :(

Anusiak nie wolno, bo można otrzymać wynik : sperma w badaniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:31

AgataR lubi tę wiadomość

f2wl3e5eai92376u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella no to taki ból. Ja często mam wrażenie, że swędzi mnie ząb a to po prostu taki typ bólu xD
    Co do tej cytologii ... wiesz, że nigdy się mnie nie pytano czy uprawiałam seks przed pobraniem? xDD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:34

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ