Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartynka nic ci nie spadlo temp.ładnie sie trzyma wazne zeby nie spadla do lini albo pod linie,a tak to wszystko jest w porządeczku kochana będzie dobrze
a gin mógł specjalnie powiedziec ci,ze owu nie było zebys sie moze odblokowala psychicznie zajdziesz,nic sie nie martw !Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:35
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Tylko ja kiedyś nasze babcie nie wiem skąd, ale ponoć po oczach umiały poznać ciążę moja babcia też poznała, że moja siostra cioteczna jest w ciąży
Martunia nie wiem czy ten post był do mnie, ale wg gina w 14dc nie miałam nic w jajnikach nawet pęcherzyka dominującego...
Nowy cykl zacznę ze stymulacją, nie ukrywam chciałabym cudu :*
Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:34
tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Tylko ja kiedyś nasze babcie nie wiem skąd, ale ponoć po oczach umiały poznać ciążę moja babcia też poznała, że moja siostra cioteczna jest w ciąży
Martunia nie wiem czy ten post był do mnie, ale wg gina w 14dc nie miałam nic w jajnikach nawet pęcherzyka dominującego...
Nowy cykl zacznę ze stymulacją, nie ukrywam chciałabym cudu :*
Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:40
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kama nie no co Ty, nawet nie jestem w nastroju do nabijania sie . Poza tym tu chyba nikt nie wypowiada sie sarkastycznie. Piekna historia, bo kiedy ja w wieku 19 lat dowiedzialam sie ze PCOS i zwierzylam sie kuzynce ze oddalabym wszystko zeby zostac juz mama to powiedziala mi w twarz "a co z Ciebie bedzie za matka w tym wieku". Pamietam jaki mialam kiedys piekny sluz i jak byla owulacja to siedziec nie moglam. Teraz nie ma nic. Dzis mam poprostu naprawde zly dzien. Lzy same leca. Nie wiem chyba dotarlo do mnie jaka jestem bezsilna. Caly rok z moim mezem mamy jakis kiepski, ciagle zycie daje nam sie we znaki, ciagle cos. Nic nie uklada sie jak powinno.
Nie chcialam nikogo urazic. Nie chce sie tez zalic. Nie lubie swojej slabosci.
Ja tez trzymam kciuki za Was wszystkietylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Agatko przykro mi, przytulam Cię bardzo bardzo mocno :* Ja też mam zły dzień od rana płaczę i też czuję się bezsilna... Przytulam Cię jeszcze raz...
Kochana myślę, że Tylko ja nie miała namyśli, że się z niej nabijasz, wogóle to tak nie brzmiało...
Ja też uważam, że piękna historia...
Agatko trzymaj się, mam nadzieję, że przetrwamy jakoś ten zły czas... :*tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kama nie no co Ty, nawet nie jestem w nastroju do nabijania sie . Poza tym tu chyba nikt nie wypowiada sie sarkastycznie. Piekna historia, bo kiedy ja w wieku 19 lat dowiedzialam sie ze PCOS i zwierzylam sie kuzynce ze oddalabym wszystko zeby zostac juz mama to powiedziala mi w twarz "a co z Ciebie bedzie za matka w tym wieku". Pamietam jaki mialam kiedys piekny sluz i jak byla owulacja to siedziec nie moglam. Teraz nie ma nic. Dzis mam poprostu naprawde zly dzien. Lzy same leca. Nie wiem chyba dotarlo do mnie jaka jestem bezsilna. Caly rok z moim mezem mamy jakis kiepski, ciagle zycie daje nam sie we znaki, ciagle cos. Nic nie uklada sie jak powinno.
Nie chcialam nikogo urazic. Nie chce sie tez zalic. Nie lubie swojej slabosci.
Ja tez trzymam kciuki za Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 10:40
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Dziewczyny miałyście kiedyś tak że swędziały was jajniki?
mi sie raczej to wcześniej nie zdarzyło więc zastanawiam się o co chodzi
swędziały? ... hehe ... jak jajniki moga swędziec Może to nie swędzenie a jakiś ból?tylko ja lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny 3 dni temu przyszła... @...., to nasz pierwszy cykl kiedy się staraliśmy, myślałam że będzie łatwiej jestem młoda więc jeszcze mam czas, ale boję się że będzie ciężko bo mimo 23 lat to od kilku lat już myśle o dziecku... i jak tu o tym nie myśleć? ;p nie da się zamówiłam właśnie termometr owulacyjny... i może jakąś fajną bieliznę zaraz zamówię ;p trza działać! ale co pech to pech...
-
Martynka30 dziekuje Ci Kochana to poprostu gorszy dzien. Irytuje mnie kazdy promyk nadzieji a potem sama sie karce za swoja naiwnosc. Ja stracilam jedno serduszko Ty az trzy wiec chyle glowe i podziwiam za wytrwalosc :*
No i ogolnie wszystkim dziekuje za mile slowatylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Agatko nie musisz dziękować, jesteśmy po to by się wspierać :*
Nie ważne ile straciło się Aniołków, strata Aniołka 1 boli tak samo jak wielu
Anusiak nie wolno, bo można otrzymać wynik : sperma w badaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:31
AgataR lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyangella no to taki ból. Ja często mam wrażenie, że swędzi mnie ząb a to po prostu taki typ bólu xD
Co do tej cytologii ... wiesz, że nigdy się mnie nie pytano czy uprawiałam seks przed pobraniem? xDDWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:34