Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosssiagabrysiowa bardzo prawdopodobne, ze owulacja wystąpiła u Ciebie w 16dc ale to musza potwierdzić jeszcze dwie wyższe temp
EwelinaaKa hmmm no gdyby nie da dzisiejsza temp, która spadła.... Niestety na razie na jej podstawie nie można stwierdzić owulacji. Czasem tak się zdarza, występują wszystkie objawy a do owu nie dochodzi, przesuwa się w czasie obserwuj dalej, trzymam kciuki;)EwelinaaKa lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnybeti no tak czasem jest, że te 2-3 dni po terminie @ te testy o czułości 20 i 25 nie zawsze pokazują ciążę ale u Ciebie temperatura idzie w dół, więc to raczej na @.
Agata fl może trwać od 10 do 16 dni to taka norma i to wcale nie prawda, że w każdym cyklu ma się ją taką samą bo w jednym cyklu może ona trwać np 11 dni a w nst 13 dni W każdym bądź razie 10-16 to norma. Wiem też, że biorąc leki hormonalne w II fazie cyklu można zakłócić fl. Nie zapominajmy też, że @ może najzwyczajniej w świecie opóźnić stres i inne takietylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Czarnaa w sumie co racja to racja.
Kama nie przesadzaj moja droga nastolatka juz dawno przestalam byctylko ja, tylko ja lubią tę wiadomość
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Cześć u mnie wyjątkowo szybko skończył się okres, po 3 dniach zawsze miałam długi (ok. 7 dni) i bardzo obfity. Widać, gdy odwiedziła mnie normalna owulacja nawet miesiączka "znormalniała"
Miłego poniedziałkuOwieczkaaaJo, tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
*Czarnaa* wrote:beti no tak czasem jest, że te 2-3 dni po terminie @ te testy o czułości 20 i 25 nie zawsze pokazują ciążę ale u Ciebie temperatura idzie w dół, więc to raczej na @.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
AgataR wrote:No wlasnie Owieczkaa a dziekuje wszystko ok gotowalam dzis zurek i robilam golabki wekeend minal strasznie szybko i jutro znowu do pracy
A jak Twoj diabelek? Daje pospac?
Yummy zurek ale smaka mi zrobilas!!
A Lillka daje papalic. Tyle co wczoraj napisalam ze mam troche wolnego czasu to sie obudzila po 40minutach snu i poszla spac ok godziny 1wnocy. No i ma teraz bunt ze pampersa nie pozwala sobie zmienic w ciagu dnia. Zrobila taka szopke ze szook. No ale coz jakos musze to przetrwac
U mnie tempka poszla w gore o 2stopnie wiec zobaczymy ale OF dalwj nie zmienil daty owulacji pomimo pozytywnego testy owu.tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny, nie wiem co myśleć. Temp mi wariuje troszkę, czy mogła byc owu w ostatnich dniach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:28
10 lat starań
26.08.2018r. decyzja o ivf
28.01.2019 I ICSI punkcja - 7 komórek - 4 zarodki 3-dniowe 26 kwietnia FET 22 czerwca FET 28 sierpnia - 2 zarodki nie rozmroziły się
17.01.2020 II pICSI punkcja - 6 komorek - 1 wczesna blastocysta 22.01 ET
13.08. 2020 III pICSI punkcja - 9 komórek - 5 blastocyst - 4.1.1, 3.3.3, 2bl, 2bl, 2bl
12.10 FET
7dpt beta 134,31mIU/ml
9dpt beta 318,49mIU/ml
11dpt beta 745,15mIU/ml
Usg 30.10.2020r. -> pęcherzyk żółtkowy
Usg 31.10.2020r. -> krwawienie, pęcherzyk na swoim miejscu
(21dpt hcg total 27973,8mIU
23dpt hcg total 34761,5mIU)
23dpt beta 34558,50mIU/ml
16.11 usg, jest śliczne serduszko ❤ -
nick nieaktualny
-
Bee mysle, ze owu jeszcze przed Toba
Owieczkaa Kochana system w ciagu najblizszych dni zmieni Ci termin owu musi byc wiecej temperatur ja tez tak mialamtylko ja lubi tę wiadomość
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)