Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataR wrote:Bee mysle, ze owu jeszcze przed Toba
Owieczkaa Kochana system w ciagu najblizszych dni zmieni Ci termin owu musi byc wiecej temperatur ja tez tak mialam
Niom ciekawa jestem tym bardziej ze wiem jak te testy owu moga byc zawodne. Dzieki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:55
AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta no Castagnus obowiązkowo trzeba odstawić. Objawy dają się we znaki. Z synem takich jazd nie miałam jak teraz. Wczoraj się cieszyłam, że czuję się lepiej a dziś od samego rana mdłości mnie ani na krok nie odstępują. jak tak dalej pójdzie to zamiast tyć to zejdę z wagi. Już mam ok 1kg mniej a to dopiero początki mojej rzyganiny.
Australijka a miewałaś wcześniej wodnisty śluz przed @ ? Spadek może być jednodniowy, poza tym nie przekracza on wyznaczonego progu, więc temperatura się jeszcze trzyma Zatestuj jutro. Normalnie mówię, że wodnisty śluz po owulacji to na ciążę ale wiem, że niektóre leki mogą go wzmagać Zatestuj jutro -
Czarnaa ja nigdy nie miałam takich ilością śluzu nawet jak brałam parloder, bromergon czy clostybegyst. Miałam zazwyczaj trochę śluzu płodnego w dniach okołoowulacyjnych a po owu kremowy zawsze i cały czas. Teraz mam pełno wody. Cykle mam 30 dniowe max 1,2 dni później, ale to raz dwa razy w roku.
Testować rano ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:01
Australijka
-
Australijka wrote:Czarnaa ja nigdy nie miałam takich ilością śluzu nawet jak brałam parloder, bromergon czy clostybegyst. Miałam zazwyczaj trochę śluzu płodnego w dniach okołoowulacyjnych a po owu kremowy zawsze i cały czas. Teraz mam pełno wody. Cykle mam 30 dniowe max 1,2 dni później, ale to raz dwa razy w roku.
Testować rano ?
Tak najlepiej rano z porannego moczu b wtedy jest najwyzsze stezenie trzymam kciukiAustralijka, tylko ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:ja zerknęłam o coś pytasz? Na razie fl się utrzymuje, ale to nic dziwnego, bo to jej 6 dzień, chociaż mam wątpliwości, czy owu nie było 13-14dc. Trzymam kciuki
Martusia ja 14dc byłam u gina i on stwierdził, że w tym cyklu nie było i nie będzie owulacji ( mam puste jajniki nawet pęcherzyka dominującego nie było), lecz wiem po forum, że są dziewczyny co zachodziły w cyklu bezowulacyjnym, lecz dziś tem spadła, brzuch zaczął boleć jak na @, więc stwierdziłam, ze raczej w tym cyklu nie będzie nic...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyblack nie wiem czy to cie pocieszy,ale są kobiety,ktore pomimo swoich problemów z owulacja i z cyklem maja męzów,którzy mają bardzo słabe nasienie i staraja sie o dziecko,Wam tez sie uda ale trzeba cierpliwosci,czego Ci bardzo zycze bo ta cierpliwosc to bardzo trudna ,wiem sama po sobie. pozdrawiam cie serdecznie
agatka jak tam dzisiaj kochana ?bo mnie zalalo na całego ! :)ledwo siedze przed tym kompem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny opowiem Wam jak zaszłam z moim synem w ciaze a bylo to dawno bo juz ba,prawie 15 lat zaraz minie mialam bardzo nieregularne miesiaczki,nie bylo komputerów,internetu,w domu jako lekture ciązową mialam stara ksiązkę babci pt "kobieta,męzczyzna,dziecko "a ze bardzo bardzo pragnęłam zostac mama ( zamiast imprezowac w wieku 19 lat )ja chcialam miec bejbusia,kogos kogo bede mogła bezgranicznie kochać bez względu na wszystko ksiazke przeczytałam,o planowaniu itd...odłozylam ja na polke twierdzac,ze jak ja raz mam miesiaczke,raz nie mam to i tak nie zajde w ciaze a bardzo pragnęłam,minęło kilka miesiecy o ile pamietam ok.pol roku ,kiedy moja babcia stwiedziła "wiesz co ? ty chyba jestes w ciazy " tam gdzie usiadlam tam spalam,testow wczesnie narobilam sie chyba z tysiac,na ktorych byla jedna kreska,potem stwierdzialm ze w ogole ich nie bede robic bo i tak w ciazy na pewno nie jestem,za namowa babci poszlam do apteki,kupilam test zrobilam go a tam dwie tłuste krechy,nie moglam uwierzyc popłakalam sie ze szczescia.poszlam szybko prywatnie do ginekologa a on stwierdził"jaka ładna ciąza jakieś 13 tygodni ! " i tak o to dzis mam w domu 14 letniego syna,ktorego kocham ponad zycie a tez nie wierzylam,ze zajde w ciaze.Wszystko jest mozliwe jezeli za bardzo sie rozwinęłam to bardzo Was wszystkie przepraszam I ZA WSZYSTKIE MOCNO TRZYMAM KCIUKI i za siebie tez....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:27
Martynka30, AgataR, ilona29, *Czarnaa*, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość