X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    dwie w tym samym wieku ? :)
    Tak kochana :-) hehe

tylko ja lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Bee mysle, ze owu jeszcze przed Toba :)
    Owieczkaa Kochana system w ciagu najblizszych dni zmieni Ci termin owu musi byc wiecej temperatur ja tez tak mialam :)

Niom ciekawa jestem tym bardziej ze wiem jak te testy owu moga byc zawodne. Dzieki dziewczyny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:55

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, myślicie że ten spadek to na dobre...?

Australijka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta no Castagnus obowiązkowo trzeba odstawić. Objawy dają się we znaki. Z synem takich jazd nie miałam jak teraz. Wczoraj się cieszyłam, że czuję się lepiej a dziś od samego rana mdłości mnie ani na krok nie odstępują. jak tak dalej pójdzie to zamiast tyć to zejdę z wagi. Już mam ok 1kg mniej a to dopiero początki mojej rzyganiny.
    Australijka a miewałaś wcześniej wodnisty śluz przed @ ? Spadek może być jednodniowy, poza tym nie przekracza on wyznaczonego progu, więc temperatura się jeszcze trzyma ;) Zatestuj jutro. Normalnie mówię, że wodnisty śluz po owulacji to na ciążę ale wiem, że niektóre leki mogą go wzmagać ;) Zatestuj jutro ;)

• Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa ja nigdy nie miałam takich ilością śluzu nawet jak brałam parloder, bromergon czy clostybegyst. Miałam zazwyczaj trochę śluzu płodnego w dniach okołoowulacyjnych a po owu kremowy zawsze i cały czas. Teraz mam pełno wody. Cykle mam 30 dniowe max 1,2 dni później, ale to raz dwa razy w roku.
    Testować rano ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:01

Australijka
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Czarnaa ja nigdy nie miałam takich ilością śluzu nawet jak brałam parloder, bromergon czy clostybegyst. Miałam zazwyczaj trochę śluzu płodnego w dniach okołoowulacyjnych a po owu kremowy zawsze i cały czas. Teraz mam pełno wody. Cykle mam 30 dniowe max 1,2 dni później, ale to raz dwa razy w roku.
    Testować rano ?

Tak najlepiej rano z porannego moczu b wtedy jest najwyzsze stezenie :-) trzymam kciuki :-)

Australijka, tylko ja lubią tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się chce ryczec z tej bezsilności :(

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A mi się chce ryczec z tej bezsilności :(

Co sie stało kochana? tulimy XX
    Tempka idzie w gore u ciebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 23:06

• black.devile Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzie ale jak powoli :( to z bezsenności :( nie wiem co dzieje się z moim organizmem, czemu jest tak a nie jak u innych zdrowych dziewczyn. Czy owulacja teraz była czy nie. Nie mam pojęcia :(

• 78beti Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój detektor ciąży na wykresie pokazuje mi ze jestem na 100% w ciąży a test i temperaturka mówią co innego :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black jestem z Toba, mam tak samo... szkoda gadac nawet

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black owulacja na pewno będzie jak bierzesz Castagnus. Może się po prostu przesunąć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 07:52

Marta.83 lubi tę wiadomość

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy możecie zerknąć na mój wykres? proszę ładnie :)

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny czy możecie zerknąć na mój wykres? proszę ładnie :)
    ja zerknęłam :) o coś pytasz? Na razie fl się utrzymuje, ale to nic dziwnego, bo to jej 6 dzień, chociaż mam wątpliwości, czy owu nie było 13-14dc. Trzymam kciuki <3

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    ja zerknęłam :) o coś pytasz? Na razie fl się utrzymuje, ale to nic dziwnego, bo to jej 6 dzień, chociaż mam wątpliwości, czy owu nie było 13-14dc. Trzymam kciuki <3

Martusia ja 14dc byłam u gina i on stwierdził, że w tym cyklu nie było i nie będzie owulacji ( mam puste jajniki nawet pęcherzyka dominującego nie było), lecz wiem po forum, że są dziewczyny co zachodziły w cyklu bezowulacyjnym, lecz dziś tem spadła, brzuch zaczął boleć jak na @, więc stwierdziłam, ze raczej w tym cyklu nie będzie nic...:(

f2wl3e5eai92376u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black nie wiem czy to cie pocieszy,ale są kobiety,ktore pomimo swoich problemów z owulacja i z cyklem maja męzów,którzy mają bardzo słabe nasienie i staraja sie o dziecko,Wam tez sie uda :) ale trzeba cierpliwosci,czego Ci bardzo zycze bo ta cierpliwosc to bardzo trudna ,wiem sama po sobie. :) pozdrawiam cie serdecznie :)

agatka jak tam dzisiaj kochana ?bo mnie zalalo na całego ! :)ledwo siedze przed tym kompem

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka, wcale Ci nie spadła, u mnie np 36,90 to max w tym cyklu ;) a i nie uważam, żeby spadała :)

Martynka30 lubi tę wiadomość

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta dziękuję :)

f2wl3e5eai92376u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli, jeśli owu była 13dc (tak sądzę) to możesz za parę dni testować :) <3 powodzenia

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny opowiem Wam jak zaszłam z moim synem w ciaze a bylo to dawno bo juz ba,prawie 15 lat zaraz minie :) mialam bardzo nieregularne miesiaczki,nie bylo komputerów,internetu,w domu jako lekture ciązową mialam stara ksiązkę babci pt "kobieta,męzczyzna,dziecko "a ze bardzo bardzo pragnęłam zostac mama ( zamiast imprezowac w wieku 19 lat )ja chcialam miec bejbusia,kogos kogo bede mogła bezgranicznie kochać bez względu na wszystko :) ksiazke przeczytałam,o planowaniu itd...odłozylam ja na polke twierdzac,ze jak ja raz mam miesiaczke,raz nie mam to i tak nie zajde w ciaze a bardzo pragnęłam,minęło kilka miesiecy o ile pamietam ok.pol roku ,kiedy moja babcia stwiedziła "wiesz co ? ty chyba jestes w ciazy " tam gdzie usiadlam tam spalam,testow wczesnie narobilam sie chyba z tysiac,na ktorych byla jedna kreska,potem stwierdzialm ze w ogole ich nie bede robic bo i tak w ciazy na pewno nie jestem,za namowa babci poszlam do apteki,kupilam test zrobilam go a tam dwie tłuste krechy,nie moglam uwierzyc popłakalam sie ze szczescia.poszlam szybko prywatnie do ginekologa a on stwierdził"jaka ładna ciąza jakieś 13 tygodni ! " i tak o to dzis mam w domu 14 letniego syna,ktorego kocham ponad zycie a tez nie wierzylam,ze zajde w ciaze.Wszystko jest mozliwe :) jezeli za bardzo sie rozwinęłam to bardzo Was wszystkie przepraszam I ZA WSZYSTKIE MOCNO TRZYMAM KCIUKI :) :) :) i za siebie tez.... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:27

Martynka30, AgataR, ilona29, *Czarnaa*, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość

‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ