Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyidz do specjalisty bo faktycznie bez stymulacji jajeczkowania mozesz tracic czas.widzisz u mnie wykresy prawie ksiazkowe a ciazy brak.trudno.Agatko nic sie nie martw,wszystko bedzie dobrze,na dzidziusia trzeba bedzie poczekac ale z pomoca medyczna na pewno sie uda nie mysl nawet inaczej trzymam bardzo za ciebie kciuki kochana
AgataR lubi tę wiadomość
-
Black tak jak mowisz ale i nam sie w koncu uda mam dni, ze przestaje w to wierzyc ale wierzyc trzeba
Ja bardzo chcialabym zaczac proces adopcyjny. Zawsze bylo to moim marzeniem aby podarowac jakiemus malenstwu dom i milosc. Niestety moj dopoki nie wykorzystamy wszystkich metod starania sie chyba nie chce o tym slyszec...lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Tylko ja, wolała bym mieć wszystko w porządku tak jak Ty i starać się nawet rok. Mieć owulacje i wszystko w terminie. Niczego nie stymulować itd...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy przy moim wykresie i spadku temperatury jest jeszcze szansa na pozytywny test czy raczej nie. Nie wiem czy isc jutro na bete czy to juz bez sensu I lepiej od razu wziac luteine na wywolanie @ ?https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnybeti testuj ! I trzymam kciuki ! Pamiętaj żeby kupić test o czułości 10
Marta owu na pewno w 12dc, tutaj nie ma żadnych wątpliwości
I nie poddawać mi się tu dziewuszki ! Nie wolno . Nu nu nu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 08:40
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya u mnie dzis spadek drastyczny,bardzo wczesnie jak na moja fl.moze byc niedomoga lutealna ? chyba nie kurcze nie wienm juz sama.musze o tym poczytac
beti sprobuj zrobic test
agatko jak tam kochana ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:53
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki czarna no wlasnie tak mi sie cos obilo,ze chyba krotszy niz 10 dni,ale plamienia to nic groznego przed miesiaczka duzo kobiet je ma temp.moze byc zaburzona bo pilam wczoraj winko ale nie wiem dokladnie jak tam alkohol dziala czy jest temp,wyzsza wtedy czy nizsza...nie wazne.trzeba byloby zbadac progesteron.i chyba to wlasnie zrobie
a jak Twoje mdłosci ? ustały troszke czy dalej sie meczysz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:06
-
nick nieaktualnyZ tego co kiedyś czytałam temperatura po alkoholu jest wyższa i dziewczyny mają skoki. Mdłości? Dziś o niebo lepiej. Wcześniej nie mogłam się zmusić z rana do jedzenia a od wczoraj z rana podjadam arbuza bo tylko on mi wchodzi. Z synem w ciąży też obżerałam się arbuzami No i po śniadaniu paracetamol i od razu mdłości ustają. Co prawda na 2-3 godz i wracają ale bardzo łagodne, więc jakoś zaczynam sobie z tym radzić. Wczoraj za to rzygałam jak kot. Dobrze, że mąż miał wolne to synkiem się zajął bo nie wiem co bym zrobiła. I zbadaj wszystkie hormony. Grr... Miałam napisać, że zaburzenia związane z prolaktyną Widzisz zakręcona jestem. Lepiej sprawdź wszystko i będziesz wiedziała i miała z głowy
AgataR, tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wracam do was po kilku dniach, od gina dostalam Clo od nastepnego cyklu, a moj obecny troche się pomieszal i wygląda juz dziwnie jak dla mnie. Czy gin po usg mogl stwierdzic ze owulki nie bylo po tygodniu? Mozena usg mialam jakies pecherzyki czy cos?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnyNie wiem czy po tyg czasu mógł stwierdzić czy nie. A powiedz jaki masz śluz? Bo tam widziałam miałaś płodny, potem lepki i suchy czyli jak by już było po owu a potem jeden dzień wodnisty i dalej nic nie zaznaczałaś. Strasznie popaprany ten Twój cykl i wygląda on na bezowulacyjny.
-
ten wodnisty i tak byl dziwny, taki mętno bialy i rozciągliwy na maks 1 cm, pozniej nie robilam juz obserwacji a od kilku dni biore tabsy na infekcje wiec nie wiem jaki mam sluz. Jedynie wczoraj sprawdzilam szyjkę i byla dosc wysoko, taka rozpulchniona, miekka i zamknięta.
Z tym ze w zeszlym miesiacu bylam u gina 13 dc i mialam duzy pecherzyk, szyjka jak trzeba a sluz tez taki mętno bialy.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤