Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idz do specjalisty bo faktycznie bez stymulacji jajeczkowania mozesz tracic czas.widzisz u mnie wykresy prawie ksiazkowe a ciazy brak.trudno.Agatko nic sie nie martw,wszystko bedzie dobrze,na dzidziusia trzeba bedzie poczekac ale z pomoca medyczna na pewno sie uda :) nie mysl nawet inaczej ;) trzymam bardzo za ciebie kciuki kochana :)

AgataR lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja, wolała bym mieć wszystko w porządku tak jak Ty i starać się nawet rok. Mieć owulacje i wszystko w terminie. Niczego nie stymulować itd...

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black tak jak mowisz :) ale i nam sie w koncu uda :) mam dni, ze przestaje w to wierzyc ale wierzyc trzeba :)
    Ja bardzo chcialabym zaczac proces adopcyjny. Zawsze bylo to moim marzeniem aby podarowac jakiemus malenstwu dom i milosc. Niestety moj dopoki nie wykorzystamy wszystkich metod starania sie chyba nie chce o tym slyszec...

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślałam o tym :) ale no niestety też chcę spróbować swoich sił chociaż od kad zaczęłam się starać coraz gorzej to widzę

AgataR, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Tylko ja, wolała bym mieć wszystko w porządku tak jak Ty i starać się nawet rok. Mieć owulacje i wszystko w terminie. Niczego nie stymulować itd...
    teraz niby jest w porzadku,ale cale zycie mialam nieregularne miesiaczki,nigdy sie tym nie interesowalam,wyregulowaly sie same jak odstawilam tabl.anty.w zeszlym roku.

• black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi i przed i po się nie regulują, jedyna szansa to po ciąży

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdej z nas się po ciąży wyregulują :-) czyli już niedługo

• black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta oby oby :)

nick nieaktualny, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littleladybird Kochana, potrafisz dać nadzieję <3 oby było tak jak mówisz! :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby było nawet więcej: po owulce pozytywny test <3
    Ale nie chcę też dawać złudnych nadziei i nakręcać niepotrzebnie :* jednak z całegi serca życze Ci sukcesu :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli Ty tak miałaś to jest szansa że może i u mnie tak być :) jak nie uda się to trudno ale szansa jest :) :*

AgataR, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• 78beti Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy przy moim wykresie i spadku temperatury jest jeszcze szansa na pozytywny test czy raczej nie. Nie wiem czy isc jutro na bete czy to juz bez sensu I lepiej od razu wziac luteine na wywolanie @ ?

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti testuj ! I trzymam kciuki ! ;) Pamiętaj żeby kupić test o czułości 10 ;)
    Marta owu na pewno w 12dc, tutaj nie ma żadnych wątpliwości ;)
    I nie poddawać mi się tu dziewuszki ! Nie wolno . Nu nu nu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 08:40

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dzis spadek drastyczny,bardzo wczesnie jak na moja fl.moze byc niedomoga lutealna ? chyba nie kurcze nie wienm juz sama.musze o tym poczytac

beti sprobuj zrobic test :)

agatko jak tam kochana ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:53

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja niedomoga lutealna jest wtedy gdy fl trwa krócej niż 10 dni. Może to po prostu jakieś zaburzenie związane z progesteronem bo i widzę, że plamienie też było. A może krótszy cykl? ...

nick nieaktualny, AgataR lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki czarna :) no wlasnie tak mi sie cos obilo,ze chyba krotszy niz 10 dni,ale plamienia to nic groznego przed miesiaczka duzo kobiet je ma :) temp.moze byc zaburzona bo pilam wczoraj winko ale nie wiem dokladnie jak tam alkohol dziala czy jest temp,wyzsza wtedy czy nizsza...nie wazne.trzeba byloby zbadac progesteron.i chyba to wlasnie zrobie

a jak Twoje mdłosci ? ustały troszke czy dalej sie meczysz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co kiedyś czytałam temperatura po alkoholu jest wyższa i dziewczyny mają skoki. Mdłości? Dziś o niebo lepiej. Wcześniej nie mogłam się zmusić z rana do jedzenia a od wczoraj z rana podjadam arbuza bo tylko on mi wchodzi. Z synem w ciąży też obżerałam się arbuzami ;) No i po śniadaniu paracetamol i od razu mdłości ustają. Co prawda na 2-3 godz i wracają ale bardzo łagodne, więc jakoś zaczynam sobie z tym radzić. Wczoraj za to rzygałam jak kot. Dobrze, że mąż miał wolne to synkiem się zajął bo nie wiem co bym zrobiła. I zbadaj wszystkie hormony. Grr... Miałam napisać, że zaburzenia związane z prolaktyną ;) Widzisz zakręcona jestem. Lepiej sprawdź wszystko i będziesz wiedziała i miała z głowy ;)

AgataR, nick nieaktualny, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 18 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wracam do was po kilku dniach, od gina dostalam Clo od nastepnego cyklu, a moj obecny troche się pomieszal i wygląda juz dziwnie jak dla mnie. Czy gin po usg mogl stwierdzic ze owulki nie bylo po tygodniu? Mozena usg mialam jakies pecherzyki czy cos?

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy po tyg czasu mógł stwierdzić czy nie. A powiedz jaki masz śluz? Bo tam widziałam miałaś płodny, potem lepki i suchy czyli jak by już było po owu a potem jeden dzień wodnisty i dalej nic nie zaznaczałaś. Strasznie popaprany ten Twój cykl i wygląda on na bezowulacyjny.

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 18 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten wodnisty i tak byl dziwny, taki mętno bialy i rozciągliwy na maks 1 cm, pozniej nie robilam juz obserwacji a od kilku dni biore tabsy na infekcje wiec nie wiem jaki mam sluz. Jedynie wczoraj sprawdzilam szyjkę i byla dosc wysoko, taka rozpulchniona, miekka i zamknięta.
    Z tym ze w zeszlym miesiacu bylam u gina 13 dc i mialam duzy pecherzyk, szyjka jak trzeba a sluz tez taki mętno bialy.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
‹‹ 440 441 442 443 444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ