X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata kochanie widzisz. Jak byś zaciążyła to dopiero był by problem bo nic byś nie mogła zrobić bez znieczulenia!
    Ja to wymiękam już. Rozumiem gdyby te mdłości były tylko z rana czy na wieczór ale one są cały czas i w ogóle nie ustępują! Jeszcze do tego wszystkiego mojemu mężowi śniły się wypadające zęby. Mi się śniły jakieś 3 mies temu i zmarła moja ciotka w tą samą noc, więc nastawiam się, że coś będzie nie tak. Ale ogólnie powiem Ci, że te mdłości też mają i dobrą stronę bo .... przestałam palić a wręcz jak czuję dym to aż mnie nosi i oddychać nie mogę. Bardzo się cieszę, że w końcu rzuciłam to w cholerę ! ;)

tylko ja, OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna brawoooo !!!!!!!!!!!i my sie cieszymy !!!!!!!!oby tak dalej!!!!!! widzisz,jednak twoje mdlosci maja dobra strone ! na cos pomogly !!! mnie zeby snia sie na to najgorsze,chociaz nie kazdemu sie to sprawdza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:55

OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki że po porodzie nie będzie Cie ciągło w strone tego cholerstwa iżycze ci tego z całego serca

OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna to super. Ja mdlosci mialam tylko gdy miete czulam.hehe
    Ale procz mdlosci to dobrze sie czujesz prawda? Trzymam kciuki zebys juz nie wrocila do nalogu :-) :-)

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa no to gratuluje :) mdlosci na cos sie przydaly ;) pomysl sobie, ze nie dlugo sie skoncza :) i nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) sny tlumaczy sie na odwrot wiec nie mysl o tym bo czarne mysli wywoluja wilki z lasu!!
    Mnie sie chyba srodcykliczne zacznie bo pulsuje mi w podbrzuszy i taki dziwny przez moment mialam dzis sluz, jakby wodnisty plus kilka nitek ciagnacego z lekkim zabarwieniem :\ ach... Jak juz wspomnialam ciagne ten cykl do upadlego :D

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niom rozumiem Cie Agata bo moj ostatni mial 54 dni niemilosiernie ciagnal sie . Choc mam nadzieje ze ten bedzie krotszy(sorki za ewentualne bledy ortograficzne:-))

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo dobrze Agatko bo jeszcze wszystko moze sie zdarzyc, :) moze srodcykliczne faktycznie :) myslisz,ze owu nie bylo i zaczyna sie ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:46

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata a nie mozesz do tego swojego gina pojsc na usg czy byla owu? Kurcze nie pamietam czy cos o tym pisalas

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa mialam isc w srode ale musialam odwolac wizyte. Ja zawsze po 50 czy 60 dnich jak juz wiedzialam ze owu nie bylo to wywolywalam sobie @. Wiem, ze owulki nie bylo choc to fakt 100% pewnosci daje tylko monitoring ale porownywalam sobie wykresy gdzie mialam owu wiec u mnie sa skoki temp.. W ciazy tez nie jestem chyba ze urojonej (juz chyba ktoras z nas tez sie do takiej przyznala hihi;)) a ciagnac bede chocby mialo to trwac pol roku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    twarda dziewczyna ! tak trzymac ! :) :) :)

AgataR lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dziewczyny jesteście super :) tak bardzo mocno wam kibicuje zafasolkowac a Tobie Czarna ustania w końcu mdłości bo się wykonczysz biedna, chociaż na coś się przydały :) i nie martw się snami, to tylko sny :) ciesz się ciążą :) jeszcze trochę i maleństwo będzie z Tobą :)

A ja mam takie przeczucie po prostu, tym bardziej ze owulacji jeszcze nie ma a to juz 19 dc wywoływany cykl dupkiem i w ogóle, ten cykl idzie na straty :)

AgataR, Marta.83, tylko ja lubią tę wiadomość

• garetka Nowa

Wysłany: 17 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Chciałabym poprosić o pomoc w interpretacji mojego wykresu:

https://ovufriend.pl/graph/f95dfa77dba04e1a0965f57fddf6454d

Z góry dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 08:07

f95dfa77dba04e1a0965f57fddf6454d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black, dupek nie hamuje owulacji :) będzie dobrze, tylko nie wiem kiedy jeszcze...
    Dziewczyny - mozecie zajrzeć do mnie i powiedzieć, dlaczego ovu nie wykryło owulacji?
    jak przypuszczacie, była? czy nie było?

c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:21

• AgataR Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka dzis piekny skok i oby juz tak pozostalo, zycze cierpliwosci w tych kilku nastepnych dniach ;) a jesli Ci jej brakuje tak jak mi to mozesz sie pokusic jutro rano o tesciora ;) ale nie musi jeszcze wyjsc wiec lepiej sie nie nakrecac tylko spokojnie poczekac ;)
    Marta.83 wydaje mi se, ze to przez zaklocona temp w 13dc i jutro jak wrpowadzisz kolejna wysoka to juz powinno wykryc owulacje :)
    Kama jak tam? Plamienie ustalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, na który dc celujesz u mnie tę owu?

• AgataR Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze 12 dc tam gdzie byl spadek (jesli dobrze pamietam) :)
    Niech dziewczyny jeszcze sie wypowiedza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane :)

Agatko nie ustało,raczej sie rozkreca,tempka tez juz spada,ale nie szkodzi,bedzie następny cykl,wydaje mi się,że juz psychicznie przygotowana jestem na długie czekanie na tego dzidziulka,ale jak juz w koncu zaskocze,to bedzie to bardzo wielkie swieto dla mojego serca :) A jak Twoj nastroj ? kto by pomyslal,ze mlode fajne dziewczyny,a takie problemy z zajsciem w ciaze,to jest poprostu niesprawiedliwe bardzo,byle jaka ..... zajdzie w ciaze szybciej niz my,ale za to nasze dzidziusie beda mialy dobre i madre mamy a to jest wazniejsze od tego ktorej i po jakim czasie sie udalo,wazne,ze walczymy :) :) :) a razem zawsze razniej !!!! :)

Marta albo 12 albo 14 dzien cyklu od tego dnia sa dwie wyzsze tempki poczekaj jeszcze zobaczymy jaka bedzie jutro temp.powinno sie juz wyjasnic i system powinien juz zaznaczyc oiwulację :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:54

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja typuję albo 12 albo 13dc, w 13dc serduszkowałam od 5 rano, dlatego temp zaburzona :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze dupek nie hamuje owulacji ale to już 20 dc i jej nie ma. A niedługo przyjdzie @ bo za 5 dni kończę brać dupka. Cykl na straty

• AgataR Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama no to przykro mi kochana, znasz swoj organizm najlepiej ale zaraz bedziesz miala kolejna szanse :) ja chociazby tego po cichu Wam zazdroszcze ;) miec szanse... Po Nowym Roku wybieram sie do specjalisty, mysle ze bez stymulacji nic juz z tego nie bedzie.
    Niestety samo zycie, Ci co nie chca to maja a Ci co chca nie i tak kolko sie kreci :)
    U mnie ok, wlasnie skonczylam sprzatanko zaraz musze uciekac na zakupy i obiadek szykowac :)
    Monika trzymam kciuki za jutrzejsza temp ;)

‹‹ 439 440 441 442 443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ