Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgata kochanie widzisz. Jak byś zaciążyła to dopiero był by problem bo nic byś nie mogła zrobić bez znieczulenia!
Ja to wymiękam już. Rozumiem gdyby te mdłości były tylko z rana czy na wieczór ale one są cały czas i w ogóle nie ustępują! Jeszcze do tego wszystkiego mojemu mężowi śniły się wypadające zęby. Mi się śniły jakieś 3 mies temu i zmarła moja ciotka w tą samą noc, więc nastawiam się, że coś będzie nie tak. Ale ogólnie powiem Ci, że te mdłości też mają i dobrą stronę bo .... przestałam palić a wręcz jak czuję dym to aż mnie nosi i oddychać nie mogę. Bardzo się cieszę, że w końcu rzuciłam to w cholerę !tylko ja, OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna brawoooo !!!!!!!!!!!i my sie cieszymy !!!!!!!!oby tak dalej!!!!!! widzisz,jednak twoje mdlosci maja dobra strone ! na cos pomogly !!! mnie zeby snia sie na to najgorsze,chociaz nie kazdemu sie to sprawdza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:55
OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość
-
Czarnaa no to gratuluje mdlosci na cos sie przydaly pomysl sobie, ze nie dlugo sie skoncza i nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo sny tlumaczy sie na odwrot wiec nie mysl o tym bo czarne mysli wywoluja wilki z lasu!!
Mnie sie chyba srodcykliczne zacznie bo pulsuje mi w podbrzuszy i taki dziwny przez moment mialam dzis sluz, jakby wodnisty plus kilka nitek ciagnacego z lekkim zabarwieniem ach... Jak juz wspomnialam ciagne ten cykl do upadlegotylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
Owieczkaa mialam isc w srode ale musialam odwolac wizyte. Ja zawsze po 50 czy 60 dnich jak juz wiedzialam ze owu nie bylo to wywolywalam sobie @. Wiem, ze owulki nie bylo choc to fakt 100% pewnosci daje tylko monitoring ale porownywalam sobie wykresy gdzie mialam owu wiec u mnie sa skoki temp.. W ciazy tez nie jestem chyba ze urojonej (juz chyba ktoras z nas tez sie do takiej przyznala hihi;)) a ciagnac bede chocby mialo to trwac pol roku
tylko ja lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Wszystkie dziewczyny jesteście super tak bardzo mocno wam kibicuje zafasolkowac a Tobie Czarna ustania w końcu mdłości bo się wykonczysz biedna, chociaż na coś się przydały i nie martw się snami, to tylko sny ciesz się ciążą jeszcze trochę i maleństwo będzie z Tobą
A ja mam takie przeczucie po prostu, tym bardziej ze owulacji jeszcze nie ma a to juz 19 dc wywoływany cykl dupkiem i w ogóle, ten cykl idzie na stratyAgataR, Marta.83, tylko ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galaretka dzis piekny skok i oby juz tak pozostalo, zycze cierpliwosci w tych kilku nastepnych dniach a jesli Ci jej brakuje tak jak mi to mozesz sie pokusic jutro rano o tesciora ale nie musi jeszcze wyjsc wiec lepiej sie nie nakrecac tylko spokojnie poczekac
Marta.83 wydaje mi se, ze to przez zaklocona temp w 13dc i jutro jak wrpowadzisz kolejna wysoka to juz powinno wykryc owulacje
Kama jak tam? Plamienie ustalo?tylko ja lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc kochane
Agatko nie ustało,raczej sie rozkreca,tempka tez juz spada,ale nie szkodzi,bedzie następny cykl,wydaje mi się,że juz psychicznie przygotowana jestem na długie czekanie na tego dzidziulka,ale jak juz w koncu zaskocze,to bedzie to bardzo wielkie swieto dla mojego serca A jak Twoj nastroj ? kto by pomyslal,ze mlode fajne dziewczyny,a takie problemy z zajsciem w ciaze,to jest poprostu niesprawiedliwe bardzo,byle jaka ..... zajdzie w ciaze szybciej niz my,ale za to nasze dzidziusie beda mialy dobre i madre mamy a to jest wazniejsze od tego ktorej i po jakim czasie sie udalo,wazne,ze walczymy a razem zawsze razniej !!!!
Marta albo 12 albo 14 dzien cyklu od tego dnia sa dwie wyzsze tempki poczekaj jeszcze zobaczymy jaka bedzie jutro temp.powinno sie juz wyjasnic i system powinien juz zaznaczyc oiwulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:54
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kama no to przykro mi kochana, znasz swoj organizm najlepiej ale zaraz bedziesz miala kolejna szanse ja chociazby tego po cichu Wam zazdroszcze miec szanse... Po Nowym Roku wybieram sie do specjalisty, mysle ze bez stymulacji nic juz z tego nie bedzie.
Niestety samo zycie, Ci co nie chca to maja a Ci co chca nie i tak kolko sie kreci
U mnie ok, wlasnie skonczylam sprzatanko zaraz musze uciekac na zakupy i obiadek szykowac
Monika trzymam kciuki za jutrzejsza temptylko ja lubi tę wiadomość
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)