Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej co tam u was?jak samopoczucie w ta paskudna pogode.u mnie córka przed wyjsciem na autobus już zdażyła mnie zdenerwowac.a jeszcze po przedszkolu mam z nia wizyte u endokrynologa i czeka nas 3 godziny w kolejce do lekarza że aż strach isc.
-
nick nieaktualnyczesc dziewczynki w ten deszczowy,paskudny dzień !
agata po dwoch tabletkach ? jakbys cale opakowanie wzięła to tak,ale nie sadze zeby 2 tabl.zaklocily tempke
anusiak skad jestes ? bo jak piszesz,ze pada to pewnie jestes w polsce !
u mnie samopoczucie juz nie najgorsze,pomału dochodzę do siebie po przeziebieniu
ladylittlebird kochana ,znowu wstretna małpa przylazła?! no to zaczniesz nowy cykl,zreszta pewnie tak jak ja ,moja @ przylezie we wtorek !sciskam mocno
black trzymam kciuki jestescie na swoim swobodnie mozna serduchowac ile wlezie !!! powodzenia kochana !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:57
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyło matko !!!! ja,mój katar,oczy jak u królika idealnie pasujemy do takiej pogody ! czad poprostu ! ja nie wiem !!!! ja zamawiam lampkę grzanego winka z gożdzikami na wieczór,cieplutki kocyk i miłe towarzystwo !!!! Wasze oczywiscie kochane moje !!!!
agatko moze ja cie jakos na tym facebooku znajde ? jaka Pani godność ? no chyba ,ze nie chcesz mnie w znajomych,no problemAgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was mogła by mi pomóc? zerknąć na mój wykres? byłam 14dc u lekarza, stwierdził, że owulacji nie ma i nie będzie, bo nie widzi nic w jajnikach ja się jeszcze łudzę, bo słyszałam, że dziewczyny zachodzą w ciążę w cyklach bezowulacyjnych, więc liczę na cud...
W przyszłym cyklu będę miała stymulację...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka, lekarze potrafią nie widzieć owulacji a potem się okazuje, ze dziewczyny w ciąży są i zaszły w cyklu bezowulacyjnym. U Ciebie okaże się w ciągu kilku dni, na razie temp ładnie rośnie, co może wskazywać na owulację
Tylko ja, to jesteśmy dwie ściskam równieżMartynka30 lubi tę wiadomość
-
Kochana nawet nie wiesz jak mi dałaś nadzieję, dziękuję Ci bardzo bo od wtorku totalna załamka, zmartwiłam się, że mam w tym cyklu puste jajnikiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyagata własnie bylam w łazience,chyba zaczynam juz plamic przed @ (termin @ na wtorek ) mam sluz przezroczysty i troche zywej,czerwonej krwi.znowu sie nie udało ! o nie ! ja tego tak nie zostawie !!! od przyszlego cyklu znowu nic nie bedziemy robic oprocz ......no własnie ja sie zastrzele.zaczynamy 9 cykl.
-
tylko ja wrote:czesc dziewczynki w ten deszczowy,paskudny dzień !
agata po dwoch tabletkach ? jakbys cale opakowanie wzięła to tak,ale nie sadze zeby 2 tabl.zaklocily tempke
anusiak skad jestes ? bo jak piszesz,ze pada to pewnie jestes w polsce !
u mnie samopoczucie juz nie najgorsze,pomału dochodzę do siebie po przeziebieniu
ladylittlebird kochana ,znowu wstretna małpa przylazła?! no to zaczniesz nowy cykl,zreszta pewnie tak jak ja ,moja @ przylezie we wtorek !sciskam mocno
black trzymam kciuki jestescie na swoim swobodnie mozna serduchowac ile wlezie !!! powodzenia kochana !!!tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykotek87 wrote:hahah niektórzy maja
-
Tylko_ja co Ty juz panikujesz :* to dopiero 10 dni po Kochana jeszcze wszystko moze sie zdazyc, czekaj cierpliwie :*
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
Hej, czy mogę się o coś zapytać? Staramy się z mężem o dziecko, 5 cykl, zawsze staraliśmy się już od 10 dc a owulacja byłą tak 14-15dc, w tym miesiącu mam plan zacząć się strać bliżej owulacji, czy 7 dniowy okres wstrzemięźliwości wystarczy ? czy którejś się udało w taki sposób zajść w ciąże? może głupie pytanie ale chwytam się już wszystkie i próbuje wszystkich sposobów