X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Holandii. Sama się dziwię czemu akurat tu. Nienawidzę tego kraju całym sercem, ale coś za coś. Tu się o nic martwić nie muszę a w PL to pewnie dalej byśmy codziennie gorsz do grosza liczyli czy aby na pewno starczy do wypłaty.

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna _ ja juz na swiecie mam tylko babcie ,ktora skonczyla 90 lat,mama maoja nie zyje juz 8 lat:( ojciec mieszka w innym miescie, i tez ma juz prawie 70,wiec ja tez nie mam nikogo do pomocy a tesciowa......rany julek w zyciu bym jej pod opieke dziecka nie dala bo by mu kazala odmawiac same zdrowaśki i karmiłaby go wszystkim co z mąki i ociekajace tłuszczem !!!!!

*Czarnaa* lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no moja teściowa to po prostu dziwna jest na swój sposób bo ona nie lubi dzieci. Tzn ona weźmie na ręce czy zajmie się ale góra na 10min i zaraz każe go zabrać bo to bo tamto. Najczęściej to mówi idź do matki bo babka do toalety musi albo, że zajarać musi albo, że ją coś boli i to są ciągle te same wymówki a tak naprawdę to jej się nie chce. Kiedyś mi się nawet przykro zrobiło bo miała mi rozjaśnić włosy i spieprzyła sprawę i umówiłam się do fryzjerki i chciałam go po prostu umyć i położyć spać żeby nie musiała za nim ganiać i jechać zrobić te włosy a ona powiedziała, że mamy go zabrać ze sobą. Wtedy już sobie powiedziałam, że nigdy jej już o nic nie poproszę ale żeby ona też nie prosiła mnie. Ona ma 3 dzieci i kiedyś tez usłyszałam, że jej nikt nie pomagał. A często prosi nas o pomoc chociaż mój mąż też powiedział, że on nie jest jakimś osłem i że jak nam nikt nie chce pomóc to czemu my mamy pomagać. No takie życie ;)

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj,te tesciowe !!!! szkoda,ze mama moja nie jest juz nami,ona potrafila mojego synka zabrac a wczasy na 2 tygodnie !!! kiedys jak wrocil z takich wczasów to nie moglam poznac,ze to moje dziecko,bo jak byl czas kąpieli to trzeba bylo godzine za nim latac zeby go w ogole złapac,a ona tak go wyszkolila,ze bylam w szoku,szkoda ze ta twoja tesciowa taka dziwna,przeciez powinna sie cieszyc wnukiem!!!nie rozumiem,ja uwielbiam nawet obce dzieci i wnukow nigdy nie bede od mojego syna miala bo jest uposledzony(chyba ze uda sie w ta ciaze teraz zajsc)a tesciowa sie nie przejmuj!!!jak nie to bez łaski !!!bardzo bym jej nie lubila ,zreszta tak jak swojej! moja jest jeszcze lepsza!dla niej synową jest mojego faceta byla zona a oni sa 10 lat po rozwodzie !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się poużalałam. Przynajmniej mi ulżyło.
    Dziewuszki mam jeszcze do was takie pytanko.
    Urodziny męża. Co kupić facetowi, który ma praktycznie wszystko?!
    W tamtym roku zafundowałam mu go-kard'y czy jak to się tam pisze.
    W tym roku już naprawdę nie mam zielonego pojęcia co mu sprawić.

tylko_ja no nieźle. Była żona jej synową?! .... Wiadomo, że teściowej ani synowej się nie wybiera ale żeby mieć taki tupet żeby się do tego przyznać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj spokoj czarna szkoda o takich de****ach gadac.ja mam ja w nosie i tu ją boli!ze ja sie jej nie słucham !niczego od niej nie chce,nie chodze do nich,jak moj facet chce,idzie sam.

czarna on juz dostal prezent najpiekniejszy jaki mogłas mu dac!! urodzisz mu drugiego dzidziusia :) zorganizuj miły wieczór,zapros znajomych i wystarczy :) zamow pysznego torta i juz :) najwazniejsze i najcenniejsze juz ma :) kochajaca zone i rodzine :) a tego nie da sie przeliczyc ani na prezenty ani na pieniądze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby tak. On jest taki, że co się go zapytam co by chciał to mówi, że nic, że wszystko czego potrzebuje to ma. Ale ja zaś jestem taka, że nie umiem tak z pustymi rękoma jak ktoś ma jakieś święto, po prostu mnie to zaraz drażni i jestem nerwowa. Przyjęcie odpada... my znajomych mamy tylko w pracy. Jak ja to mówię. Polak Polakowi wilkiem za granicą. Już nie raz się przejechaliśmy i doszliśmy do wniosku, że w żadne większe znajomości nie wchodzimy tutaj.

black.devile lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Niby tak. On jest taki, że co się go zapytam co by chciał to mówi, że nic, że wszystko czego potrzebuje to ma. Ale ja zaś jestem taka, że nie umiem tak z pustymi rękoma jak ktoś ma jakieś święto, po prostu mnie to zaraz drażni i jestem nerwowa. Przyjęcie odpada... my znajomych mamy tylko w pracy. Jak ja to mówię. Polak Polakowi wilkiem za granicą. Już nie raz się przejechaliśmy i doszliśmy do wniosku, że w żadne większe znajomości nie wchodzimy tutaj.
    co prawda to prada :) z tymi znajomymi !!! ja tez nie raz sie przejechalam,ale nie o tym teraz mowa ,zaraz cos wymyslimy,widze,ze ty tez taka jak ja,uwielbiam robic prezenty i niespodzianki :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi tesciowie nie żyja już przeszło 10 lat nad czym ubolewam.tesciowa była miod kobieta wspaniała i napewno by nasza córke i synów szwagierki co mieszkamy razem w jednym domu wybawiła że cho ho.bo moja mama mieszka po sasiedzku i trzeba sie prosic

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam nad tym żeby po prostu gdzieś wyjść tak we dwoje. Odkąd się urodził nasz syn nigdzie sami nie byliśmy. No raz ostatnio jak moja mama była na wakacjach u nas to sama nas wygoniła żebyśmy sobie gdzieś poszli. Ale no raczej nie będę miała komu zostawić młodego. Mam może ze 2 znajome, którym mogła bym powierzyć ale bardziej boję się, że sobie z nim nie poradzą albo, że po prostu zacznie płakać bo on to nerwus i beksa jest. Ahh może coś wymyślę. Mam czas do przyszłej soboty. A teraz idę spróbować młodego położyć spać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy możecie zajrzeć do mnie na wykres? Nie wiem czy mam prawo sądzić, ze owu była w 12-13dc a nie w 15 jak mi prognozuje? Biorę castagnus 1 cykl i mam podejrzenia, ze mógł nieco przyspieszyć owulację...

c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a.png

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje chyba wiekszosc widze kiepski ma dzis dzien. Czarnaa doskonale Cie rozumiem, kijowo byc samemu daleko od domu. Fakt nie mam dzieci ale dzien w dzien to samo i zwariowac mozna ciagle tylko praca i dom... Polacy za granica hmm kazdy patrzy tylko na siebie a na pomoc liczyc od nich nie ma co, jeszcze bardziej tylko pomoga zepsuc... Ale ja mialam szczescie poznac cudowna osobe z ktora sie przyjaznimy i uwaga Tylko_ja jest ze Szczecina ;)
    Moj wykres cyrki odstaawia ale to juz normalka ;) zapewne zaraz bedzie srodcykliczne ale za to u Ciebie Kochana temp szaleje i nie wiem czemu ale jestem dobrej mysli :)
    Marta.83 ja jeszcze owulacji nie widze, musisz poczekac do jutrzejszej temp. Moze sie myle wiec jak cos niech ktos mnie poprawi ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    Dziewczyny, czy możecie zajrzeć do mnie na wykres? Nie wiem czy mam prawo sądzić, ze owu była w 12-13dc a nie w 15 jak mi prognozuje? Biorę castagnus 1 cykl i mam podejrzenia, ze mógł nieco przyspieszyć owulację...

c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a.png

Musisz poczekać do jutra. Wydaje mi się, że mogła być w 12dc ale nie wiadomo czy temp się utrzyma ;) Ten spadek taki troszkę mały no ale też nie można kierować się samą temperaturą. ja przy Castagnusie też spadków nie miałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mówisz Agata. Niestety ale tak jest z Polakami za granicą. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich ale nie spotkałam jeszcze nikogo komu mogłabym tu zaufać ;)

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co sadzicie o moim wykresie a to on f081c6521e7c6add8d3a79ce872aaede.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Dziewczyny moje chyba wiekszosc widze kiepski ma dzis dzien. Czarnaa doskonale Cie rozumiem, kijowo byc samemu daleko od domu. Fakt nie mam dzieci ale dzien w dzien to samo i zwariowac mozna ciagle tylko praca i dom... Polacy za granica hmm kazdy patrzy tylko na siebie a na pomoc liczyc od nich nie ma co, jeszcze bardziej tylko pomoga zepsuc... Ale ja mialam szczescie poznac cudowna osobe z ktora sie przyjaznimy i uwaga Tylko_ja jest ze Szczecina ;)
    Moj wykres cyrki odstaawia ale to juz normalka ;) zapewne zaraz bedzie srodcykliczne ale za to u Ciebie Kochana temp szaleje i nie wiem czemu ale jestem dobrej mysli :)
    Marta.83 ja jeszcze owulacji nie widze, musisz poczekac do jutrzejszej temp. Moze sie myle wiec jak cos niech ktos mnie poprawi ;)
    kochana moja :) dziekuje za b.miłe mile slowa :) kiedy wejdziesz do mnie na fejsa ciekawa jestem ? :) Agatko ja mam takie wykresy odkąd sie staramy i nic,moze to moja nadwaga jest problemem? ale w tym cyklu odpuscilismy,przypadek sprawil ze trafilismy akurat w owu,nadzieja jest :) chociaz wydaje mi sie,ze jednak nici z tego sądząc po moim wypryszczeniu na nosie !!!!!!! moze jutro skuszę sie na test co ty na to ? robić? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do polaków to czy za granica czy nie,skaczą sobie do gardeł i jeden na drugiego spode łba patrzy,naród ogólnie kłótliwy uważam,zaborczy i zazdrosny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    a co sadzicie o moim wykresie a to on f081c6521e7c6add8d3a79ce872aaede.png
    jak na razie wykres wyglada w porzadku,nie wiem jak dlugie masz cykle :) mierz dalej temp. i obserwuj objawy płodnosci :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana znalesc Cie nie moge na tym facebooku ale sprobuje jeszcze raz :) wiesz co nie wiem jak duza masz nadwage ale czasem wystarczy kilka kilo zeby zaskoczylo :) jak sie zmobilizujesz i bedziesz miala ochote to zobacz sobie tabela indeksu glikemicznego. Nie jest to dieta a sposob zywienia tylko trzeba chciec ;) zasady sa proste, nie glodujesz, mozna nawet czasem cis slodkiego przekasic a w ciagu tygodnia gubi sie do kilograma :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    jak na razie wykres wyglada w porzadku,nie wiem jak dlugie masz cykle :) mierz dalej temp. i obserwuj objawy płodnosci :)
    wiesz co cykle 30-31 dni chociaz ten ostatni miał az 36 dni u mnie anowalia.ten cykl jest tak spokojny że nie wiem co myslec.czy możliwe że była już owulka a of nie wyznaczył.objawy miałam bardzo wczesnie

‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ