Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kochana znalesc Cie nie moge na tym facebooku ale sprobuje jeszcze raz wiesz co nie wiem jak duza masz nadwage ale czasem wystarczy kilka kilo zeby zaskoczylo jak sie zmobilizujesz i bedziesz miala ochote to zobacz sobie tabela indeksu glikemicznego. Nie jest to dieta a sposob zywienia tylko trzeba chciec zasady sa proste, nie glodujesz, mozna nawet czasem cis slodkiego przekasic a w ciagu tygodnia gubi sie do kilograma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:01
-
tylko ja wrote:a co do polaków to czy za granica czy nie,skaczą sobie do gardeł i jeden na drugiego spode łba patrzy,naród ogólnie kłótliwy uważam,zaborczy i zazdrosny.
Niestety Tylko_ja po częsci to jest prawda ale nigdy nie miałam problemów jak mieszkałam w pl a odkąd mieszkam w anglii to jest po prostu koszmar.
Np w pracy jak odchodziłam na maciezynski to Anglicy byli bardziej zyczliwy niz polacy.
Ze strony ukochanych polaków to tylko plotki , zawiść itd.. Oczywiscie nie generalizuje bo mam przyjaciólki polki i jest super ale przez te 5lat dostałam pare razy po du....ie. w kazdym bądz razie rozumiem Cię czarna.( aha i tez mam problem z kupieniem prezentu )
Moj wykres jest jako taki. cos mi sie wydaje ze owulka będzie w ciagu dwóch dni lub jutro bo mnie prawa strona i lewa tez kuje strasznie czyli to niby ten ból okołoowulacyjny
A wczoraj zbitka sluzu znalazłam wiec zaczynaja sie chyba dni plodne czy cos . Muszę leciec po testy owu zeby sprawdzic,.tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak a jaka jest zasada wyznaczania owulacji ? nasz system ovufriend bierze pod uwage 6 nizszych i 3 wyzsze temp.i na ich podstawie wyznacza termin owulacji.,ale u ciebie nie bylo owu jeszcze.skok temp.musi byc o conajmniej 0,2 stopnia do 0,5 stopnia. np.z 36,3 na 36,5 najmniej,lub z 36,3-36,8 utrzymujaca sie chociaz przez trzy kolejne dni.
agatko sprawdze pozniej ta tabele,chybaa wiem o czym mowiszWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:27
-
nick nieaktualnyowieczka taka prawda,zeby poznac czlowieka trzba beczke soli zjesc,na palcach mozna policzyc zyczliwych i uczciwych ludzi,nawet przyjaciolki podejrzewam do konca prawdy nie mowia(przynajmniej z moich trzech dwie nie mowia prawdy do konca )kochana jak masz plodne lec po testy i do dziela !!!!!
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:sprubuj diete bezglutenowa i bez mleczna.u mnie działa.doradziła mi to lekraka na niedoczynnosc tarczycy na jej prace i aby zrzucic kg bo chce zajsc w ciaze
-
nick nieaktualny
-
Brawo Kama dasz rade
Powiedzcie mi czy jak wzielam lek przeciwbolowy o 16 to jutro temp bedzie zaklocona? Musze sie upewnictylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Nie będzie Agatko
Witam ja! u mnie bóle jajnika ustąpiły, raz dziś tylko lekko poczułam, tempka dalej niska. Czekam aż się rozwinie chyba że owulka czeka na nową dawkę żołnierzykow juz tak rzadko do was zaglądam i złe mi z tego powodu
Co do wagi to tez mam nadwagę niestety tabletki anty tak mi dowalily ze w parę miesięcy 10 kg przybyło i w żaden sposób nie chce to zejść kiedyś jak się zmobilizowalam to 3 kg w tydzień potrafiło mi zejść a teraz? Tragedia. Mam 158 wzrostu i ważę 68 kg (((( gdzie się podziała moja dawna figurka nigdy więcej tabletek anty!!tylko ja, AgataR, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Brawo Kama dasz rade
Powiedzcie mi czy jak wzielam lek przeciwbolowy o 16 to jutro temp bedzie zaklocona? Musze sie upewnic
heheh mam nadzieje ze dam rade dla dzidziulki,koteczka mojego malego to zrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:59
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatko znalazłam taka informację:
na karcie cyklu trzeba zaznaczyc wszelkie czynniki ,ktore moga zaklocic temp.
-choroba : bol gardla,zeba,katar,kaszel,przeziebienie
-odmienna pora pomiaru
-czeste wstawanie w nocy
-alkohol wypity w wiekszej ilosci poprzedniego dnia wieczorem
Jesli czynnik zakłócający wywoła wyrazną zmianę temperatury to taki wynik należy uznać za zakłócony ,ich wartości nie bierzemy pod uwagę przy interpretacji krzywej termicznej.
ja wzięłam 3 gripexy,zobaczymy jaka rano bedzie tempkaAgataR lubi tę wiadomość
-
tylko ja wrote:owieczka taka prawda,zeby poznac czlowieka trzba beczke soli zjesc,na palcach mozna policzyc zyczliwych i uczciwych ludzi,nawet przyjaciolki podejrzewam do konca prawdy nie mowia(przynajmniej z moich trzech dwie nie mowia prawdy do konca )kochana jak masz plodne lec po testy i do dziela !!!!!
Niestety nie zdazyłam do drogerii a w aptece nie mieli. Córcia nie spała w ciagu dnia to i o 17 zaczeła zasypiac tzn po wizycie u lekarza i lipa
jutro kupie ale nie wiem czy cos wogóle pokazeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 20:46
tylko ja lubi tę wiadomość
-
black.devile wrote:Nie będzie Agatko
Witam ja! u mnie bóle jajnika ustąpiły, raz dziś tylko lekko poczułam, tempka dalej niska. Czekam aż się rozwinie chyba że owulka czeka na nową dawkę żołnierzykow juz tak rzadko do was zaglądam i złe mi z tego powodu
Co do wagi to tez mam nadwagę niestety tabletki anty tak mi dowalily ze w parę miesięcy 10 kg przybyło i w żaden sposób nie chce to zejść kiedyś jak się zmobilizowalam to 3 kg w tydzień potrafiło mi zejść a teraz? Tragedia. Mam 158 wzrostu i ważę 68 kg (((( gdzie się podziała moja dawna figurka nigdy więcej tabletek anty!!
Ja też tak miałam black i caly czas walcze Ale pamietaj jak zafasolkujesz to i tak przybedzie ci troche pokochaj te kilogramy a póxniej zrzucisz jak bedziesz karmic:) -
tylko ja wrote:nie ma opcji,ja sama sobie wyznaczam diete kiedys schudlam sama na swojej diecie 25 kg,wiec teraz tez dam rade ale dzieki
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:A Kochana to Ty grubo... Chora jestes? Ja tyllo tabletka na bol glowy bo juz nie moglam
-
MI niestety OF znów przesunal owulke ale raczej nie bede tego traktowac jako wyznacznika
Coś mi sie wydaje, owulka była dziś lub bedzie jutro. Rano pójde kupic testy no i zobaczymy. szyjka troche miękka ale dzisiaj miałam wiecej stresu wiec zobaczymy tempke w nastepne dni ale szczerze dawno nie miałam tak szybko owulki az dziwne -
Dzien dobry Kochane dzis w nocy mialam znowu kropny bol glowy musialam wstac o 2 zeby wziac tabletke bo chyba bym umarla... Myslicie, ze powinnam dzisiejsza temp oznaczyc jako zaklocona?lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)