X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kiedy znowu testujesz? :D
    Jak przegladalam galerie wykresiw ciazowych to bylo takich kilka jesli mnie pamiec nie myli ;) nie za bardzo wiedziala o co chodzi ale liczyl sie efekt koncowy wiec kto wie kto wie ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tym castangusie faktycznie jajniki dają o sobie znać, prawy tak mnie boli.. Taki ból jak przed @ jest. Dziś tempka nie wskazywała jeszcze na owu ale czekam :) Dziewczyny swieccie tutaj tymi pozytywami juz!! :)

Marta.83 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Planuję kolejny test na piątek, ale niewykluczone, że może zrobię jutro :P
    Ponoć do zagnieżdżenia może dojść między 4 a 12 dpo, więc kto wie, może u mnie późno się zarodek gnieździ? :P albo moja faza lutealna trwa dłużej.

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli trwa dłużej to niech trwa :) wtedy są większe szanse na fasolkę :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej przepraszam,ze tak "wbijam" na watek. Potrzebuje waszych opinii o moim wykresie bo juz jestem skolowana.. staramy sie prawie 2 lata, co miesiac sie staram nie nakrecac, ale fatalnie sie czuje , bole piersi takie kujaco-piekace, rozowo-kawowy sluz?Drugi dzien porannych mdlosci co jest, niewiem , szyjka zachowujesie dziwnie. Martwi mnie prolaktyna badalam dzis i 26 jest a 3 miesiace temu byla 7, jak mozliwy taki skok? Dodam ,ze mam pcos, biore Clo, ale mam juz 1 syna 4,5 roku wiec nie trace wiary w cud choc jest mi coraz ciezej..

• kocys Debiutantka

Wysłany: 14 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny co sadzicie o moim wykresie czy jest szansa na ciaze bo to moj pierwszy cykl po poronieniu?

url=https://ovufriend.pl/graph/8761ffd3de1c5b559aca80d99749ed2f]8761ffd3de1c5b559aca80d99749ed2f.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:08

kocys
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d85fb624cc231162ac97b7daa0cff303.png

chyba nici z ciązy,
    20-21.10 pewnie @ przyjdzie

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocys, nie przejmuj sie ;) glowa do gory, nastepnym razem bedzie dobrze :) uda sie!

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy tóras z was tak miała że sluz byl lepki tak 2-3 tygodnie ciagiem.zastanawiam się co jest grane

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a czy sperma zmienia temp w pochwie bo wczoraj byl seksik i moze to cos zmienia

anusia ie miałam tak więc nie pomoge

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 sperma nie zmienia temp ;) jedyne co moze zaklocic pomiar to alkohol stres choroba zarwana nocka. Ewentualnie mozesz miec problem z odroznieniem spermy od sluzu w dniach plodnych ;) i nie panikuj bo do @ jeszcze daleka droga wiec wszystko moze sie zdazyc :) jak to mowia poki nie ma @ jest nadsieja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:17

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniach płodnych cięzko jest sprawdzić własnie sluz no cóż czekam cierpliwie :)

AgataR lubi tę wiadomość

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula takie są uroki PCOS ;) I z tą prolaktyną to też normalka ;) Tak samo jest z cukrem. jeśli PCOS się nasila wtedy poziom cukru jest wyższy to samo się dzieje z prolaktyną. Co do objawów to takowych nie miałam, więc może poinformuj o tym swojego gin?
    kocys ile mies jesteś po poronieniu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane moje :) nie odzywalam sie wczoraj bo dopadlo mnie jakies grypopodobne choróbsko ! :( dzis jest juz troche lepiej.

anusiak5_ jak sluz jest bezzapachowy to raczej nie ma powodow do niepokoju,gdyby byl jakis przykry zapach to moze byc nadzerka

kocys_szansa raczej marna w tym cyklu,ale nie przejmuj sie,przeciez bedzie nastepny :) spokojnie kochana :)

Agatko jak tam nastrój ? zaraz podejże twój wykres ;)

czarna _jak sie czujecie ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj lepiej nie pytaj. Mdłości z dnia na dzień coraz większe ! Dziś znowu rzygałam jak kot, mało tego mój syn obudził mi się o 3 w nocy i oczywiście musiałam zejść z nim do salonu bo spać już nie chciał. W sumie zasnął mi o 5 i kurcze o 7 znowu wstał a jeszcze mąż dziś i jutro późno z pracy wraca także nie wyrabiam. Ani mięta, ani rumianek, nic nie pomaga. Najchętniej bym się położyła i poszła spać ale na pomoc teściowej przy opiece nad synkiem nie mam co liczyć....

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja Kochana to ja juz zajrzalam do Ciebie ;) no no no ;) kciuki trzymam caly czas :)
    A dziekuje staram sie nie narzekac ;) dzis juz czwartek i cale szczescie bo padam juz na twarz. Wizyta u gina na razie odwolana, nie mam jak :(

tylko ja lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa dawaj mi go ;) mam trojke zajme i czwartym ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna -o rany,to jestes padnieta bidulko i słaba do tego,dawaj małego do mnie,ja sie nim zaopiekuję a ty sobie odpoczniesz ! :) na mnie mieta włsnie gorzej dziala w takich nawet zwylkych przypadłosciach żoładkowych,spróbuj może napić sie wody czystej mineralnej,przegotowanej,mocno ciepłej,mnie pomaga właśnie zwykła woda :) chociaz mozesz akurat tak ostro przechodzic początki ciązy,moja kolezanka w zeszłym roku ciężarna nie mogla chwili ze mna porozmawiac przez tel,bo głowa w sedesie siedziala do 4 go m-ca :( ale miejmy nadzieje,ze tobie niedługo przejda mdlosci i bedziesz mogla sie cieszyc urokami ciazy i rozpieszczaniem cie przez wszystkich do okoła łącznie z nami :)

Agata trzymaj trzymaj kciuki nie puszczaj ! :) szkoda,ze wizyte odwolalas u gina :( ,Myslalam ze na twoim wykresie juz piekna linia zaznaczajaca owu a tu nic,no czekamy co sie wydarzy :) trzymam kciuki :) wierze w cud natury kochana :) bardzo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chciałabym, żeby się nim ktoś zajął chociaż przez pół dnia. On jest jak tornado ! Od rana do wieczora trzeba za nim biegać. Czasem żałuję, że nie mieszkam w PL bo moja mama to by z miłą chęcią się nim zajęła no ale cóż... Nie ja pierwsza i nie ostatnia muszę radzić sobie sama. Czasem mnie to po prostu przerasta.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mieszkasz Czarnaa? Widze ze sporo nas poza granicami ojczyzny ;)

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ