Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kiedy znowu testujesz? :D
    Jak przegladalam galerie wykresiw ciazowych to bylo takich kilka jesli mnie pamiec nie myli ;) nie za bardzo wiedziala o co chodzi ale liczyl sie efekt koncowy wiec kto wie kto wie ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tym castangusie faktycznie jajniki dają o sobie znać, prawy tak mnie boli.. Taki ból jak przed @ jest. Dziś tempka nie wskazywała jeszcze na owu ale czekam :) Dziewczyny swieccie tutaj tymi pozytywami juz!! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Planuję kolejny test na piątek, ale niewykluczone, że może zrobię jutro :P
    Ponoć do zagnieżdżenia może dojść między 4 a 12 dpo, więc kto wie, może u mnie późno się zarodek gnieździ? :P albo moja faza lutealna trwa dłużej.

AgataR, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli trwa dłużej to niech trwa :) wtedy są większe szanse na fasolkę :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej przepraszam,ze tak "wbijam" na watek. Potrzebuje waszych opinii o moim wykresie bo juz jestem skolowana.. staramy sie prawie 2 lata, co miesiac sie staram nie nakrecac, ale fatalnie sie czuje , bole piersi takie kujaco-piekace, rozowo-kawowy sluz?Drugi dzien porannych mdlosci co jest, niewiem , szyjka zachowujesie dziwnie. Martwi mnie prolaktyna badalam dzis i 26 jest a 3 miesiace temu byla 7, jak mozliwy taki skok? Dodam ,ze mam pcos, biore Clo, ale mam juz 1 syna 4,5 roku wiec nie trace wiary w cud choc jest mi coraz ciezej..

• kocys Debiutantka

Wysłany: 14 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny co sadzicie o moim wykresie czy jest szansa na ciaze bo to moj pierwszy cykl po poronieniu?

url=https://ovufriend.pl/graph/8761ffd3de1c5b559aca80d99749ed2f]8761ffd3de1c5b559aca80d99749ed2f.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:08

kocys
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d85fb624cc231162ac97b7daa0cff303.png

chyba nici z ciązy,
    20-21.10 pewnie @ przyjdzie

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocys, nie przejmuj sie ;) glowa do gory, nastepnym razem bedzie dobrze :) uda sie!

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy tóras z was tak miała że sluz byl lepki tak 2-3 tygodnie ciagiem.zastanawiam się co jest grane

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a czy sperma zmienia temp w pochwie bo wczoraj byl seksik i moze to cos zmienia

anusia ie miałam tak więc nie pomoge

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 sperma nie zmienia temp ;) jedyne co moze zaklocic pomiar to alkohol stres choroba zarwana nocka. Ewentualnie mozesz miec problem z odroznieniem spermy od sluzu w dniach plodnych ;) i nie panikuj bo do @ jeszcze daleka droga wiec wszystko moze sie zdazyc :) jak to mowia poki nie ma @ jest nadsieja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:17

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniach płodnych cięzko jest sprawdzić własnie sluz no cóż czekam cierpliwie :)

AgataR lubi tę wiadomość

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula takie są uroki PCOS ;) I z tą prolaktyną to też normalka ;) Tak samo jest z cukrem. jeśli PCOS się nasila wtedy poziom cukru jest wyższy to samo się dzieje z prolaktyną. Co do objawów to takowych nie miałam, więc może poinformuj o tym swojego gin?
    kocys ile mies jesteś po poronieniu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane moje :) nie odzywalam sie wczoraj bo dopadlo mnie jakies grypopodobne choróbsko ! :( dzis jest juz troche lepiej.

anusiak5_ jak sluz jest bezzapachowy to raczej nie ma powodow do niepokoju,gdyby byl jakis przykry zapach to moze byc nadzerka

kocys_szansa raczej marna w tym cyklu,ale nie przejmuj sie,przeciez bedzie nastepny :) spokojnie kochana :)

Agatko jak tam nastrój ? zaraz podejże twój wykres ;)

czarna _jak sie czujecie ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj lepiej nie pytaj. Mdłości z dnia na dzień coraz większe ! Dziś znowu rzygałam jak kot, mało tego mój syn obudził mi się o 3 w nocy i oczywiście musiałam zejść z nim do salonu bo spać już nie chciał. W sumie zasnął mi o 5 i kurcze o 7 znowu wstał a jeszcze mąż dziś i jutro późno z pracy wraca także nie wyrabiam. Ani mięta, ani rumianek, nic nie pomaga. Najchętniej bym się położyła i poszła spać ale na pomoc teściowej przy opiece nad synkiem nie mam co liczyć....

nick nieaktualny, AgataR lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja Kochana to ja juz zajrzalam do Ciebie ;) no no no ;) kciuki trzymam caly czas :)
    A dziekuje staram sie nie narzekac ;) dzis juz czwartek i cale szczescie bo padam juz na twarz. Wizyta u gina na razie odwolana, nie mam jak :(

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa dawaj mi go ;) mam trojke zajme i czwartym ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna -o rany,to jestes padnieta bidulko i słaba do tego,dawaj małego do mnie,ja sie nim zaopiekuję a ty sobie odpoczniesz ! :) na mnie mieta włsnie gorzej dziala w takich nawet zwylkych przypadłosciach żoładkowych,spróbuj może napić sie wody czystej mineralnej,przegotowanej,mocno ciepłej,mnie pomaga właśnie zwykła woda :) chociaz mozesz akurat tak ostro przechodzic początki ciązy,moja kolezanka w zeszłym roku ciężarna nie mogla chwili ze mna porozmawiac przez tel,bo głowa w sedesie siedziala do 4 go m-ca :( ale miejmy nadzieje,ze tobie niedługo przejda mdlosci i bedziesz mogla sie cieszyc urokami ciazy i rozpieszczaniem cie przez wszystkich do okoła łącznie z nami :)

Agata trzymaj trzymaj kciuki nie puszczaj ! :) szkoda,ze wizyte odwolalas u gina :( ,Myslalam ze na twoim wykresie juz piekna linia zaznaczajaca owu a tu nic,no czekamy co sie wydarzy :) trzymam kciuki :) wierze w cud natury kochana :) bardzo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chciałabym, żeby się nim ktoś zajął chociaż przez pół dnia. On jest jak tornado ! Od rana do wieczora trzeba za nim biegać. Czasem żałuję, że nie mieszkam w PL bo moja mama to by z miłą chęcią się nim zajęła no ale cóż... Nie ja pierwsza i nie ostatnia muszę radzić sobie sama. Czasem mnie to po prostu przerasta.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mieszkasz Czarnaa? Widze ze sporo nas poza granicami ojczyzny ;)

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ