Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Hmmm Tylko_ja moze sie udalo
Owieczka dzieki,przed to tez mam bole i czuje jak mi jajniki 'JEŻDŻĄ".POZYJEMY ZOBACZYMY,ALE MYSLE ZE TO JEDNAK ZWYKLY PMS
dzieki za szybką odpowiedz kochane moje !co ja bym bez Was zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:20
-
tylko ja wrote:a ja mam pytanie dziewczyny troche nie w temacie i pewnie mnie wyslecie na inne forum,ale zaryzykuje... pytanie jest nastepujące : Czy ktoras z Was miala silne bole jajnika i podbrzusza tydzien po owu,bo boli mnie caly czas boje sie czy to nie jakas torbiel czy jakies inne cholerstwo.bo do @ jeszcze tydzien,nigdy tak wczesnie przed @ brzuch i jajnik tak mocno mnie nie kłuł.nie wiem co jest grane.
nigdy tak nie mialam,ale cykl cyklowi nie rowny.
Też tak miałam około 8-9dpo. I nie wiem, co to znaczy, ale niekoniecznie musi to być coś złegonie martw się na zapas. Jeśli ból się nasili, to idź do lekarza. U mnie przeszło.
Czasem jajniki bolą przed @, która się nie pojawiażyczę dwóch kresek
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Też tak miałam około 8-9dpo. I nie wiem, co to znaczy, ale niekoniecznie musi to być coś złego
nie martw się na zapas. Jeśli ból się nasili, to idź do lekarza. U mnie przeszło.
Czasem jajniki bolą przed @, która się nie pojawiażyczę dwóch kresek
mysle ze to zwykle bole przed @,ale mam kolezanke u ktorej pojawily sie miesniaki,wizyta u lekarza murowana.trzeba to sprawdzic
a tak w ogóle to ten Twój "robocik " to chyba chce siku.............hehehtak chodzi....
-
A ja wczoraj robiłam test owulacyjny bo miałam sluz rozciagly no i co ciekawsze pokazały sie 3 kreski
myslałam ze mam zwidy jedna mocniejsza a dwie slabsze niestety w jedenstej minuscie od zrobienia byly naprawde słabo widoczne i na zdjecy nie było nic widac. az polecialam do sasiadki sprawdzic czy mam zwidy ale ona tez widziała:P chyba musze spisac na stracone to pudełko bo cos z nim nie tak
-
nick nieaktualny
-
Owieczkaa no to masz malego lobuza
ale to ciekawe, ze nie moze ani spac ani jesc. Podejrzewasz cos? Dlugo potem nie moze zasnac? Co do tsh jeszcze to moja endo juz na pierwszej wizycie przepisala mi 50 i 100,i powiedziala ze jak bedsie malo spadac albo nadal bede sie zle czula to moge brac 100. Nie chce sama decydowsc, zapytam jeszcze gina, ale gdyby co moze nie starczyc mi lekow do grudnia
Twoja mala to niejadek, ja opiekuje sie chlopcem, ktory ma 13 miesiecy i wazy juz prawie 14 kg (!) z kuchni moze nie wychodzic a jak tylko widzi jedzenie to wyrywa wszystkim i wszedzie
Tylko_ja Kochana nie ma co sie nakrecac to fakt ale to akurat w takim terminie, ze mozna sobie myslecja mialam takie bole krzyza ze mojj maz z lozka mnie podnosil codziennie rano bo nie bylam w stanie sama wstac i bol glowy ale tak okropny ze dopiero ketonal pomogl (nie wiedzialam ze jestem w ciazy i nawet nie podejrzewalam)
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyten maly co sie nim opiekujesz to tak jak ja...bez jedzenia zyc nie moge !!!
staram sie ograniczyc bardzo,ale srednio mi to wychodzi.w ciagu 2 lat przytylam prawie 30 kg.
owieczka moj synek jak byl troche starszy od twoej niuni to potrafil latac caly dzien,troche sie przespac a kilka razy nie spal do 4 nad ranem,nie wiem do dzisiaj dlaczegoile ja sie tych kołysanek naśpiewałam..... heheh
oddalabym wszystko zeby jeszcze raz to przezyc
agatko strasznie ci wspolczuje ze stracilas tego maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:58
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
tylko ja wrote:dzieki littleladybird
mysle ze to zwykle bole przed @,ale mam kolezanke u ktorej pojawily sie miesniaki,wizyta u lekarza murowana.trzeba to sprawdzic
a tak w ogóle to ten Twój "robocik " to chyba chce siku.............hehehtak chodzi....
tak, mój ludzik tak jak ja ma częstomocz
Owieczka, trzy kreski? Uważaj, jak na następnym będzie jedna w poziomie zamiast w pionie
AgataR, zaciekawiłaś mnie bólami krzyża. Mnie już od tygodnia boli kręgosłup w części lędźwiowej, a dziś się nasilił. Tylko to raczej nie ciąża. Rano wysikałam negatywa -
tylko ja wrote:3 kreski ? ale jak !!!!!!!!!!!! kurcze lec po nowe opakowanie bo to widocznie jest jakies wybrakowane czy cos !!!!
No 3 pierwsza ta co zawsze jest( nie pamietam nazyw kontrolna czy testowa) późnie troszku wyzej niz zazwyczaj druga a pod nią ,prawie na samym dole tego paska trzecia:P sama sie zdziwiłam
Tak kupie jutro i tak zawsze kupuje te same i przewaznie byly okay albo ten cykl jest jakis dziwny lub te opakowanie -
Tylko_ja agentko
a kto komunjesc zabrania
pochlaniaj do woli tylko wiesz, zebys byla zdrowa
a kto wie kto wie moze juz znowu nie dlugo sie naspiewasz
jak chcesz to Ci jakies nowe podesle haha
dziekuje za mile slowa, juz przetrawilam
troche to trwalo ale trzeba bylo sie w koncu z tym pogodzic.
Littleladybird no ja tez wtedy w szoku bylamnigdy ale to przenigdy nie mialam takich boli ale dopiero jak sie dowiedzialam, ze w ciazy jestem to jakos mi sie to wszystko razem skojarzylo. Do tej pory nie wiem czy to mialo cos wspolnego
a jak jestes na bank pewna ze dwoch kresek nie ma to polecam ketanol
AgataR wrote:Owieczkaa no to masz malego lobuza
ale to ciekawe, ze nie moze ani spac ani jesc. Podejrzewasz cos? Dlugo potem nie moze zasnac? Co do tsh jeszcze to moja endo juz na pierwszej wizycie przepisala mi 50 i 100,i powiedziala ze jak bedsie malo spadac albo nadal bede sie zle czula to moge brac 100. Nie chce sama decydowsc, zapytam jeszcze gina, ale gdyby co moze nie starczyc mi lekow do grudnia
Twoja mala to niejadek, ja opiekuje sie chlopcem, ktory ma 13 miesiecy i wazy juz prawie 14 kg (!) z kuchni moze nie wychodzic a jak tylko widzi jedzenie to wyrywa wszystkim i wszedzie
Agaciu to Lillcia wazy podobnie ale z nia jest tak ze wogóle nie jadła zadnych kaszek ani nic takiego jak niemowlaki w 5 miesiacu czy 6 miesiacu zycia.
Od chyba 10 miesiaca ta sama waga(skacze os 14 do 15kg) i tylko w góre idzie.o to chodzi ze lubi jesc tzn nigdy nie miałam z normalnym jedzeniam a tak jak zawsze uwielbiała warzywa to teraz tylko pomidory i makaron by jadła nic poza tym.
Własnie ululałam ja do snu i mam jakies 2 -3 godziny zanim sie obudzi a pozniej moze skakac nawet do 3 rana i o 8 rano pobudka,
Aha to co innego jeżeli pozwoliła to tak kontrolnie możesz wziąć połowe 50 i za 4 tygodnie powtórzyc badanielub poczekac do wizyty u gina
-
littleladybird wrote:Biel na teście aż biła po oczach. Ból jest do wytrzymania, więc na razie obejdzie się bez przeciwbólowych
no i jeszcze się łudzę, że może coś tam się wykluło
A jakiej czułosci miałas test bo to tez wazne. ja miałam test o czulosci 5 i widoczny był cien drugiej kreski ale pozniej dostałam plamienie i normalny okres i tez robiłam w 12 lub 13 dpo -
Owieczkaa Kochana najwyrazniej taki urok Twojej corci
sa takie dzieci full energii spac nie chca
minie z czasem
Littleladybird wiem jak ta biel bije po oczach i jak to wkurzaOwieczkaaaJo, tylko ja, kotek87 lubią tę wiadomość
littleladybird wrote:Robiłam facelle z rossmana, czułość 25.
Jak z córka w ciazy byłam to tez robiłam 25 czułości i wyszedł pozytyw dzien przed @ a jak byłam w pierwszej tu ciazy to pozytyw wyszedł dlugo po terminie@
i tak jak chyba czarna wczesniej pisała najlepiej kupic test o czulosci 10 lub mniej jesli jestes jeszcze przed terminem @Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 21:26
AgataR lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Owieczkaa Kochana najwyrazniej taki urok Twojej corci
sa takie dzieci full energii spac nie chca
minie z czasem
Littleladybird wiem jak ta biel bije po oczach i jak to wkurza
hehe niom maly rojber:P własniej jestem wtrakcie załatwiania przedszkola a jesli nie znajde tzn nie będą mieli miejsca dla niej to opiekunka lub jakies domowe przedszkole to mam nadzieje, że zacznie sypiac normalnie bo inaczej to ja z nią osiwieje
Ja do tej bieli podchodziłam w ten sposób, ze znów nastepny cykl będzie pełen bardzo przyjemnego "procesu zeby zafasolkowac"
AgataR lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:@ obstawiałam na wczoraj lub dziś i na razie nic jej nie zapowiada. Nawet bóli typowo miesiączkowych nie mam. Pozostaje mi tylko poczekać kilka dni na rozwój sytuacji
Tak najlepiej lub zrobic badanie krwiale zyczę cierpliwości jeśli chcesz zaczekac
no i o wiesci prosimy