X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia... Ale u Ciebie owu byla... Przynajmniej ja tak sadze ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Tysia... Ale u Ciebie owu byla... Przynajmniej ja tak sadze ;)
    Też tak myślałam ale temperatura nie idzie w góre tylko sobie skacze jak chce a @ tez nie mam tylko takie brązowe plamienia :( i już zaczyna mnie to denerwować bo nie wiem czy czekac na @ czy co .. drugi test będę robic pod koniec tego tygodnia i zobaczymy jak wyjdzie negatywny tzn że chyba jednak był owulacyjny a pozostaje czekac na @ nie wiadomo ile :/

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm no poczekaj Tysia na tempke jutro :) no i moze pokus sie o test a wszystko bedzie jasne :)

tylko ja lubi tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Hmmm no poczekaj Tysia na tempke jutro :) no i moze pokus sie o test a wszystko bedzie jasne :)

Jeżeli okres nie przyjdzie do końca tygodnia to na pewno zrobie jeszcze jeden :)

AgataR lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie, że jest jeszcze szansa ? :(

Australijka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Myślicie, że jest jeszcze szansa ? :(

Pewnie. Temp Ci nie spada ;) Śluz masz wodnisty, więc to raczej na ciążę ;) Z tego co widzę to owu była w 15dc czyli dziś 13dpo. Powtórz test jutro ew za 3 dni jak @ nie będzie ;) Powodzenia ;)

• Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Pewnie. Temp Ci nie spada ;) Śluz masz wodnisty, więc to raczej na ciążę ;) Z tego co widzę to owu była w 15dc czyli dziś 13dpo. Powtórz test jutro ew za 3 dni jak @ nie będzie ;) Powodzenia ;)

Mam ogromną ilość śluzu. Dzisiaj myślałam że się posikałam, ale to trwa cały czas. Może to przez luteinę...

Australijka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... Ja osobiście tak nie miałam po luteinie. No ale każda z nas jest inna ;) Czekam na teścik ;)

Australijka lubi tę wiadomość

• angella908 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PÓLKI okresu nie ma to zawsze jest nadzieja :)

40d352b6b20ca45ee87664b9a8c550fb.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:35

tylko ja, Australijka lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny brała któraś z Was castagnus i miałam wykres jak od linijki? U mnie strasznie dziwny...
    https://ovufriend.pl/graph/c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:23

• AgataR Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Marta.83 Castagnusa brala Czarna i sobie chwali, podobno wielu pomogl zajsc wciaze ale i sa takie ktorym nie pomogl ;) jak dla mnoe Twoj wykres jest ok, 6 nizszych nie zakloconych, dzis spadek wiec osmiele sie powiedziec, ze moze owulacja no i tylko czekac na 3 wyzsze :) powodzenia :)

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Agata :)
    U mnie owulacja zawsze była w 14-15 dc, dzis dopiero 12 dc a temperatura zmierzona pół godziny wcześniej niż zazwyczaj. Nie wiem, czy te [pół godziny az tak obniży temperaturę, ale patrząc na wykres tez czekałabym teraz na wyzsze :)
    ja biorę castagnus, ponieważ mam niewydolność ciałka żółtego objawiającą sie plamieniami przez pół cyklu, próbuje. to wyregulować, bo wg mnie luteina tylko suplementuje niedobory progesteronu, a ja jednak chciałabym aby organizm sam zaskoczył

• AgataR Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pol godz to taki zapas wiec nie martw sie uwazam, ze dzisiejsza temp nie jest zaklocona :) to trzymam kciuki za same wyzsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    dziewczyny brała któraś z Was castagnus i miałam wykres jak od linijki? U mnie strasznie dziwny...
    https://ovufriend.pl/graph/c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a

Tutaj masz mój cykl z Castagnusem ;)
    https://ovufriend.pl/wykres,02d8d81cc44b9a1949793239e3e93fbb.html
    Jeśli chodzi o te pół godziny to myślę, że temperatura może być trochę zaniżona ale to raczej nie zakłóci Twojego wykresu ;) Powodzenia ;)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio Czarna? Slyszalam wlasnie ze pol godz to taki max no ale wiadomo rozne zrodla roznie pisza a kazdy przyjmuje wiedze jaka chce przyjac :)
    P.S nie znalazlam u siebie Castagnusa ;) w aptekach patrzyli na mnie jak na idiotke ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Tutaj masz mój cykl z Castagnusem ;)
    https://ovufriend.pl/wykres,02d8d81cc44b9a1949793239e3e93fbb.html
    Jeśli chodzi o te pół godziny to myślę, że temperatura może być trochę zaniżona ale to raczej nie zakłóci Twojego wykresu ;) Powodzenia ;)

Dzięki Czarna :* nie ma opcji podejrzenia wykresów z castagnusem w galerii wykresów - a żałuję, bo wg mnie ten castagnus działa coś niesamowitego z temperaturami

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie raczej z temperaturą nic nie zmienił. Nigdy nie miałam skoków temperatury bo nigdy nie miałam owulacji. 3 razy byłam w ciąży z Castagnusem i pomimo, że były to cykle owulacyjne skoku i tak nie było widać. W tym, który Ci teraz pokazałam owu była w 13dc i skoku też brak ;) Ale owu była i ciąża jest także nie narzekam ;)
    Agata ja to wiem na własnym przykładzie. Ja mierzyłam zawsze o 5 w tym cyklu i czasem zdarzało mi się przebudzać np o 4.50 to czasem mierzyłam temperaturę o tej godz i za 10min dzwonił mi budzik to mierzyłam drugi raz z ciekawości i zawsze o tą jedną max 3 kreski było więcej niż 10min wcześniej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:04

AgataR lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Serio Czarna? Slyszalam wlasnie ze pol godz to taki max no ale wiadomo rozne zrodla roznie pisza a kazdy przyjmuje wiedze jaka chce przyjac :)
    P.S nie znalazlam u siebie Castagnusa ;) w aptekach patrzyli na mnie jak na idiotke ;)
    własnie sprawdzałam z ciekawości co to za lek o którym mówicie.wpisałam jego nazwe na allegro i tam jest dostępny

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    mi po castangusie wariowały temp.,ale na pms pomogl i to bardzo,juz go nie biore bo cykle regularne i na innym forum dziewczyna napisała,ze jej casta wydłużył cykle(,szybko go odstawilam )dlatego ja ze swoim juz nic nie kombinuje. :) niedlugo bedziesz w polsce to poszukaj bo nie w kazdej aptece mają.

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a co do czasu mierzenia temp to zawsze chyba tak jest, nawet jesli zmierzy soe temp raz za razem to juz sie od siebie roznia a czas przeciez jakby nie patrzec taki sam :) najwazniejsze chyba to zeby nie byly zaklocone przez niewyspanie leki alkohol przeziebienie i inne podobne :) wazne zeby w miare codziennie czas byl ten sam :) nie wiem nie bede sie klocic bo fachowcem nie jestem ;)
    Tak tak popatrze na pewno, na razie postanowilam ogarnac tarczyce uzebienie i inne sprawy ;)

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ