Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataR wrote:Tysia... Ale u Ciebie owu byla... Przynajmniej ja tak sadze
i już zaczyna mnie to denerwować bo nie wiem czy czekac na @ czy co .. drugi test będę robic pod koniec tego tygodnia i zobaczymy jak wyjdzie negatywny tzn że chyba jednak był owulacyjny a pozostaje czekac na @ nie wiadomo ile
Tysia -
nick nieaktualny
-
*Czarnaa* wrote:Pewnie. Temp Ci nie spada
Śluz masz wodnisty, więc to raczej na ciążę
Z tego co widzę to owu była w 15dc czyli dziś 13dpo. Powtórz test jutro ew za 3 dni jak @ nie będzie
Powodzenia
Mam ogromną ilość śluzu. Dzisiaj myślałam że się posikałam, ale to trwa cały czas. Może to przez luteinę...Australijka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny brała któraś z Was castagnus i miałam wykres jak od linijki? U mnie strasznie dziwny...
https://ovufriend.pl/graph/c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6aWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:23
-
Hej Marta.83 Castagnusa brala Czarna i sobie chwali, podobno wielu pomogl zajsc wciaze ale i sa takie ktorym nie pomogl
jak dla mnoe Twoj wykres jest ok, 6 nizszych nie zakloconych, dzis spadek wiec osmiele sie powiedziec, ze moze owulacja no i tylko czekac na 3 wyzsze
powodzenia
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnydzięki Agata
U mnie owulacja zawsze była w 14-15 dc, dzis dopiero 12 dc a temperatura zmierzona pół godziny wcześniej niż zazwyczaj. Nie wiem, czy te [pół godziny az tak obniży temperaturę, ale patrząc na wykres tez czekałabym teraz na wyzsze
ja biorę castagnus, ponieważ mam niewydolność ciałka żółtego objawiającą sie plamieniami przez pół cyklu, próbuje. to wyregulować, bo wg mnie luteina tylko suplementuje niedobory progesteronu, a ja jednak chciałabym aby organizm sam zaskoczył
-
nick nieaktualnyMarta.83 wrote:dziewczyny brała któraś z Was castagnus i miałam wykres jak od linijki? U mnie strasznie dziwny...
https://ovufriend.pl/graph/c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a
Tutaj masz mój cykl z Castagnusem
https://ovufriend.pl/wykres,02d8d81cc44b9a1949793239e3e93fbb.html
Jeśli chodzi o te pół godziny to myślę, że temperatura może być trochę zaniżona ale to raczej nie zakłóci Twojego wykresuPowodzenia
-
Serio Czarna? Slyszalam wlasnie ze pol godz to taki max no ale wiadomo rozne zrodla roznie pisza a kazdy przyjmuje wiedze jaka chce przyjac
P.S nie znalazlam u siebie Castagnusaw aptekach patrzyli na mnie jak na idiotke
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny*Czarnaa* wrote:Tutaj masz mój cykl z Castagnusem
https://ovufriend.pl/wykres,02d8d81cc44b9a1949793239e3e93fbb.html
Jeśli chodzi o te pół godziny to myślę, że temperatura może być trochę zaniżona ale to raczej nie zakłóci Twojego wykresuPowodzenia
Dzięki Czarna :* nie ma opcji podejrzenia wykresów z castagnusem w galerii wykresów - a żałuję, bo wg mnie ten castagnus działa coś niesamowitego z temperaturami -
nick nieaktualnyU mnie raczej z temperaturą nic nie zmienił. Nigdy nie miałam skoków temperatury bo nigdy nie miałam owulacji. 3 razy byłam w ciąży z Castagnusem i pomimo, że były to cykle owulacyjne skoku i tak nie było widać. W tym, który Ci teraz pokazałam owu była w 13dc i skoku też brak
Ale owu była i ciąża jest także nie narzekam
Agata ja to wiem na własnym przykładzie. Ja mierzyłam zawsze o 5 w tym cyklu i czasem zdarzało mi się przebudzać np o 4.50 to czasem mierzyłam temperaturę o tej godz i za 10min dzwonił mi budzik to mierzyłam drugi raz z ciekawości i zawsze o tą jedną max 3 kreski było więcej niż 10min wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:04
AgataR lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Serio Czarna? Slyszalam wlasnie ze pol godz to taki max no ale wiadomo rozne zrodla roznie pisza a kazdy przyjmuje wiedze jaka chce przyjac
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Serio Czarna? Slyszalam wlasnie ze pol godz to taki max no ale wiadomo rozne zrodla roznie pisza a kazdy przyjmuje wiedze jaka chce przyjac
niedlugo bedziesz w polsce to poszukaj bo nie w kazdej aptece mają.
AgataR lubi tę wiadomość
-
Hmm a co do czasu mierzenia temp to zawsze chyba tak jest, nawet jesli zmierzy soe temp raz za razem to juz sie od siebie roznia a czas przeciez jakby nie patrzec taki sam
najwazniejsze chyba to zeby nie byly zaklocone przez niewyspanie leki alkohol przeziebienie i inne podobne
wazne zeby w miare codziennie czas byl ten sam
nie wiem nie bede sie klocic bo fachowcem nie jestem
Tak tak popatrze na pewno, na razie postanowilam ogarnac tarczyce uzebienie i inne sprawylat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)