Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko ja wrote:mi po castangusie wariowały temp.,ale na pms pomogl i to bardzo,juz go nie biore bo cykle regularne i na innym forum dziewczyna napisała,ze jej casta wydłużył cykle(,szybko go odstawilam )dlatego ja ze swoim juz nic nie kombinuje.
niedlugo bedziesz w polsce to poszukaj bo nie w kazdej aptece mają.
ale ok rok temu jak miałam podwyższoną prolaktynę i z @ było różnie raz były raz nie to mi uregulował cykle
tylko ja lubi tę wiadomość
Tysia -
Owieczkaa gdzie jestes? Mam pytanie
odebralam dzis wyniki tsh nobi wynik 4.14 po 7 tygodniach brania leku. Ciesze sie, ze spada ale myslisz ze moglabym troche wieksza dawke brac zeby nieco przyspieszyc ten proces
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:Owieczkaa gdzie jestes? Mam pytanie
odebralam dzis wyniki tsh nobi wynik 4.14 po 7 tygodniach brania leku. Ciesze sie, ze spada ale myslisz ze moglabym troche wieksza dawke brac zeby nieco przyspieszyc ten proces
Hej kochana niestety lepiej zeby lekarz podwyzszyl jak cos. Ale tak od 3 -6 miechow powinno sie unormowac. Mi sie unormowalo po dokladnie 6miesiacach.
Ale tez zalezy jaka dawke bierze
U mnie wszystko ok tylko jakos nie mam cierpliwosci a w dodatku corka szaleje strasznie i zlosliwa jest . Wrr ale bede zagladav czesciej.
A i chyba owulka bedzie tzn szyjka srednio otwarta sluz mialam wczoraj troche jak kurze jajko ale tylko przez chwile. A serduszkowania bylo dosc sporo a ja chcialam odlozyc "starania". -
Owieczkaaa haha no i trafilas w sedno bo po co czekac
ja bym chciala na dzis na juz
mowisz, ze diabelek daje Ci popalic, to pewnie wiek
dobrze pamietam, ma dwa latka? No wlasnie musze zapytac mojego lekarza czy nie moglabym troszke zwiekszyc dawki, wiem ze to zajmuje czas ale jesli moge troszke przyspieszyc to czemu nie
Biore letrox50OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnya ja mam pytanie dziewczyny troche nie w temacie i pewnie mnie wyslecie na inne forum,ale zaryzykuje... pytanie jest nastepujące : Czy ktoras z Was miala silne bole jajnika i podbrzusza tydzien po owu,bo boli mnie caly czas boje sie czy to nie jakas torbiel czy jakies inne cholerstwo.bo do @ jeszcze tydzien,nigdy tak wczesnie przed @ brzuch i jajnik tak mocno mnie nie kłuł.nie wiem co jest grane.
nigdy tak nie mialam,ale cykl cyklowi nie rowny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:07
-
AgataR wrote:Owieczkaaa haha no i trafilas w sedno bo po co czekac
ja bym chciala na dzis na juz
mowisz, ze diabelek daje Ci popalic, to pewnie wiek
dobrze pamietam, ma dwa latka? No wlasnie musze zapytac mojego lekarza czy nie moglabym troszke zwiekszyc dawki, wiem ze to zajmuje czas ale jesli moge troszke przyspieszyc to czemu nie
Biore letrox50
Wiem wiem ty bardzo nie cierpliwa jestestak jak ja
do 2latek jej jeszcze brakuje ( teraz ma 15 miesiecy) i np budzi sie o 22 i niechce spac , jest tez wogóle prawie nie je... jutro ide zapisac ja do lekarza i zobaczymy
Bierzesz 50 to mozliwe ze zwiékszy Ci o 25 a poniej mozliwe, ze o nastepne 25mg
Ja tez musze isc na badanie tsh jakos tak terazbo juz tygodnie minely tak mysle
Dobrze ze mi przypomniałyście
Tylko_Ja niestety nie miałam tak tzn miałam podobny kilka dni przed owulacją w poprzednim cyklu, ale ty jestes po owulce wiec nie wiem co to moze byctylko ja lubi tę wiadomość