Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu mam czas żeby odpisać wam
czekam na te wasze kreski podwójne
u mnie owu jeszcze nie było
kupiłam dziś kocyk i body dla mojej przyszłej córci
takie słodkie ze oprzeć się nie mogłam
codziennie są działania ale zaczynam tracić nadzieje ze ten cykl będzie owocny. Dziś już 16 dc zaczynam brać dupka i juz pewnie owu nie będzie chyba że jutro. Bo właśnie zaczynam czuć prawego jajnika
oby bo tak bardzo juz chce
Tylko ja mam nadzieje ze uda Ci sięTobie Littleladybird tez tego życzę no i reszcie dziewczyn tutaj
tylko ja, AgataR, littleladybird lubią tę wiadomość
-
black.devile wrote:W końcu mam czas żeby odpisać wam
czekam na te wasze kreski podwójne
u mnie owu jeszcze nie było
kupiłam dziś kocyk i body dla mojej przyszłej córci
takie słodkie ze oprzeć się nie mogłam
codziennie są działania ale zaczynam tracić nadzieje ze ten cykl będzie owocny. Dziś już 16 dc zaczynam brać dupka i juz pewnie owu nie będzie chyba że jutro. Bo właśnie zaczynam czuć prawego jajnika
oby bo tak bardzo juz chce
Tylko ja mam nadzieje ze uda Ci sięTobie Littleladybird tez tego życzę no i reszcie dziewczyn tutaj
Kochana jeszcze cykl sie nie skonczył wiec wszystko jest mozliweale ładnie "pracujecie" na nowym mieszkanku
tyle serduch ze ho ho
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblack biedna zapracowana a ja mysle,ze tobie uda sie pierwszej
ja tez widzialam sliczne body z misem i tez chcialam kupic,ale sie rozmyslilam bo jak w ciaze nie zajde.....
ladylittlebird czekam na 2 kreski :)jeden cykl w lutym pamietam mialam 40 dni,nic ale to nic nie zapowiadalo miesiaczki,tempka wysoko,spalam na potege,az moj facet sie dziwil ze dopiero 19 ta a ja juz wykapana, sie przytulam,pol minuty i mnie nie ma,ale małpa przyszła w 40 dniu cyklu.a wtedy myslalam,ze jestem w ciazy chociaz starania na powaznie zaczelismy od marca.
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nie sadze ze uda mi sie pierwszej
ale nie zaszkodzi pracowac nad cudem
dzis przylaczyli nam tv i neta wiec bede czeciej
wczesniej sporo zalatwiania i praca, wiec tylko byl czas na serducha
Owieczka gdyby mozna bylo zaznaczyc wiecej serduszek w dzien to na pewno czasem bylo by ich nawet pare -
Kotek87 trzymamy kciuki!! Pewnie teraz masz najwiekszego stresa ale badzmy dobrej mysli
Black.deville Ty to masz mocpodziwiam za checi i energie
Litlleladybird troche nie rozumiem Twojego wykresu. Nie widzialam jeszcze takiego, moglabys troche mnie oswiecic
A u mnie cisz i cisza... Dopoki noe spadnie mi tsh na bank noe bede miala owulacji grrr
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
angella908 wrote:luiza kiedy spodziewasz sie @?
Od jutra do soboty powinna przyjść. Cykle mam tak 28-30 dni. Dzisiaj był skok w górę a nie w dół więc czy to możliwe że przed @ skacze w górę? Wczoraj wieczorem wypiłam pół lampki czerwonego wina, mogło to mieć wpływ?
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam sie z czarna. W poprzednim cyklu tempka spadla w drugim dniu@ a w tym jak zaczelam planic czyli pod koniec.
OF wyzbaczyl niby owulke ze byla 3dni temu hmmm no to Obaczymy ale nue wydaje mi sie zebym miala 23dniowy cykllu.iza lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Owieczkaa szkoda ze te dwie ostatnie temp masz zaklocone to wtedy sytuacja bylaby jasna
jak tam nocka? Przespana chociaz troche?
A dzisiaj to corcia tez szalala. Ja klade ja spiaca do lozeczka a ona po minucie sie budzi i przychodzi do mnie i tak bylo do drugiej wiec sie poddalam i od drugiej spala ze mnaAgataR lubi tę wiadomość
-
No to mialas towarzystwo w nocy hihi
poczytaj na internecie o masazu glowki
stosowalam w przedszkolu gdy lobuzy nie chcialy spac
teraz w pracy tez stosuje wiadomo nie zawsze bo za szyblo sie dzieciaki przyzwyczaja do dobrego
ale pomaga zwlaszcza gdy dziecko jedt spiace a nie moze samo usnac. Albo super niania bedzie Ci potrzebna
Mozliwe ze jestes jeszcze przed sama znasz najlepiej swoj organizmlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:No to mialas towarzystwo w nocy hihi
poczytaj na internecie o masazu glowki
stosowalam w przedszkolu gdy lobuzy nie chcialy spac
teraz w pracy tez stosuje wiadomo nie zawsze bo za szyblo sie dzieciaki przyzwyczaja do dobrego
ale pomaga zwlaszcza gdy dziecko jedt spiace a nie moze samo usnac. Albo super niania bedzie Ci potrzebna
Mozliwe ze jestes jeszcze przed sama znasz najlepiej swoj organizm
Kochana te towarzystwo mam odkad sie urodziładobrze ze mamy duze łóżko
Był czas ze spala np do 4 rano sama a teraz praktycznie wogole tylko drzemki w lozeczku a poźniej do mnie
Muszę poczytać o tym masazu
dzięki za info Co do owulki to ja znałam swój organizm a teraz wogóle nie potrafie rozpoznac nic a nic
AgataR lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Litlleladybird troche nie rozumiem Twojego wykresu. Nie widzialam jeszcze takiego, moglabys troche mnie oswiecic
Heh, ja też nie rozumiemMało tego nie tylko ten jest dziwny
mam cykle naprawdę nieregularne, ale nie dłuższe niż 50 dni. Zdarzają się po 47, 28, a nawet 17 dni. I z reguły są bezowulacyjne. Raz miałam owulację w 30dc, a tym razem w 8 lub 9dc. Chociaż lekarz na usg najpierw stwierdził, że to LUF, a potem, że to jednak ciałko żółte.
Akurat w tym cyklu nie mierzyłam tempki codziennie, więc to bardzo zakłóca cały obraz. W galerii widziałam wykresy podobne do mojego obecnego. Spadek temp w okolicach 12dpo i potem wzrost i dwie krechy na teściewięc się jaram, że może po prostu u mnie testy jeszcze nie wychodzą
AgataR lubi tę wiadomość