X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIe ma za co littleladybird :) :)
    własnie ogladałam wykresy w galerii i widziałam jeden który miał 70dni i był zakonczony ciązą a owulacja chyba w 10 czy 11 dniu cyklu :P czyli znaczy ze wszystko jest mozliwe :D

littleladybird lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu mam czas żeby odpisać wam :) czekam na te wasze kreski podwójne :) u mnie owu jeszcze nie było :( kupiłam dziś kocyk i body dla mojej przyszłej córci :D takie słodkie ze oprzeć się nie mogłam :) codziennie są działania ale zaczynam tracić nadzieje ze ten cykl będzie owocny. Dziś już 16 dc zaczynam brać dupka i juz pewnie owu nie będzie chyba że jutro. Bo właśnie zaczynam czuć prawego jajnika :) oby bo tak bardzo juz chce :)

Tylko ja mam nadzieje ze uda Ci się :) Tobie Littleladybird tez tego życzę no i reszcie dziewczyn tutaj :)

tylko ja, AgataR, littleladybird lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    W końcu mam czas żeby odpisać wam :) czekam na te wasze kreski podwójne :) u mnie owu jeszcze nie było :( kupiłam dziś kocyk i body dla mojej przyszłej córci :D takie słodkie ze oprzeć się nie mogłam :) codziennie są działania ale zaczynam tracić nadzieje ze ten cykl będzie owocny. Dziś już 16 dc zaczynam brać dupka i juz pewnie owu nie będzie chyba że jutro. Bo właśnie zaczynam czuć prawego jajnika :) oby bo tak bardzo juz chce :)

Tylko ja mam nadzieje ze uda Ci się :) Tobie Littleladybird tez tego życzę no i reszcie dziewczyn tutaj :)

Kochana jeszcze cykl sie nie skonczył wiec wszystko jest mozliwe :) ale ładnie "pracujecie" na nowym mieszkanku :) tyle serduch ze ho ho :):)

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black biedna zapracowana a ja mysle,ze tobie uda sie pierwszej :) ja tez widzialam sliczne body z misem i tez chcialam kupic,ale sie rozmyslilam bo jak w ciaze nie zajde.....

ladylittlebird czekam na 2 kreski :)jeden cykl w lutym pamietam mialam 40 dni,nic ale to nic nie zapowiadalo miesiaczki,tempka wysoko,spalam na potege,az moj facet sie dziwil ze dopiero 19 ta a ja juz wykapana, sie przytulam,pol minuty i mnie nie ma,ale małpa przyszła w 40 dniu cyklu.a wtedy myslalam,ze jestem w ciazy chociaz starania na powaznie zaczelismy od marca.

• black.devile Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sadze ze uda mi sie pierwszej :) ale nie zaszkodzi pracowac nad cudem :) dzis przylaczyli nam tv i neta wiec bede czeciej :) wczesniej sporo zalatwiania i praca, wiec tylko byl czas na serducha :D

Owieczka gdyby mozna bylo zaznaczyc wiecej serduszek w dzien to na pewno czasem bylo by ich nawet pare :D

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d85fb624cc231162ac97b7daa0cff303.png

temp troszke spadła ale nadal wysoko. Licze na cud :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 trzymamy kciuki!! Pewnie teraz masz najwiekszego stresa ale badzmy dobrej mysli :)
    Black.deville Ty to masz moc ;) podziwiam za checi i energie :)
    Litlleladybird troche nie rozumiem Twojego wykresu. Nie widzialam jeszcze takiego, moglabys troche mnie oswiecic :)
    A u mnie cisz i cisza... Dopoki noe spadnie mi tsh na bank noe bede miala owulacji grrr :\

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    luiza kiedy spodziewasz sie @?

Od jutra do soboty powinna przyjść. Cykle mam tak 28-30 dni. Dzisiaj był skok w górę a nie w dół więc czy to możliwe że przed @ skacze w górę? Wczoraj wieczorem wypiłam pół lampki czerwonego wina, mogło to mieć wpływ?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 a Ty kiedy spodziewasz się @, a raczej się jej nie spodziewasz? :D

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze przed @ temp spada, to normalne ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z czarna. W poprzednim cyklu tempka spadla w drugim dniu@ a w tym jak zaczelam planic czyli pod koniec.

OF wyzbaczyl niby owulke ze byla 3dni temu hmmm no to Obaczymy ale nue wydaje mi sie zebym miala 23dniowy cykl :-P

lu.iza lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa szkoda ze te dwie ostatnie temp masz zaklocone to wtedy sytuacja bylaby jasna :) jak tam nocka? Przespana chociaz troche?

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Kotek87 a Ty kiedy spodziewasz się @, a raczej się jej nie spodziewasz? :D

nie spodziewam się jej 20-21.10.

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak na tydzien przed @ masz piekny wykres :) trzymam kciuki!

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    To jak na tydzien przed @ masz piekny wykres :) trzymam kciuki!
    dzieki :)oby się spełniło moje największe marzenie :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa szkoda ze te dwie ostatnie temp masz zaklocone to wtedy sytuacja bylaby jasna :) jak tam nocka? Przespana chociaz troche?
    Niom wiem Agatko ale mloda byla bardzo aktywna w nocy wiec nie moglam brac tych tempek pod uwage ale hmm sluz mi nie pasuje jak na ten dzien cyklu bo taki"glutowaty" sorki za okreslenie
    A dzisiaj to corcia tez szalala. Ja klade ja spiaca do lozeczka a ona po minucie sie budzi i przychodzi do mnie i tak bylo do drugiej wiec sie poddalam i od drugiej spala ze mna :P

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mialas towarzystwo w nocy hihi ;) poczytaj na internecie o masazu glowki :) stosowalam w przedszkolu gdy lobuzy nie chcialy spac ;) teraz w pracy tez stosuje wiadomo nie zawsze bo za szyblo sie dzieciaki przyzwyczaja do dobrego ;) ale pomaga zwlaszcza gdy dziecko jedt spiace a nie moze samo usnac. Albo super niania bedzie Ci potrzebna ;)
    Mozliwe ze jestes jeszcze przed sama znasz najlepiej swoj organizm :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    No to mialas towarzystwo w nocy hihi ;) poczytaj na internecie o masazu glowki :) stosowalam w przedszkolu gdy lobuzy nie chcialy spac ;) teraz w pracy tez stosuje wiadomo nie zawsze bo za szyblo sie dzieciaki przyzwyczaja do dobrego ;) ale pomaga zwlaszcza gdy dziecko jedt spiace a nie moze samo usnac. Albo super niania bedzie Ci potrzebna ;)
    Mozliwe ze jestes jeszcze przed sama znasz najlepiej swoj organizm :)

Kochana te towarzystwo mam odkad sie urodziła :P dobrze ze mamy duze łóżko :D Był czas ze spala np do 4 rano sama a teraz praktycznie wogole tylko drzemki w lozeczku a poźniej do mnie :P Muszę poczytać o tym masazu :) dzięki za info Co do owulki to ja znałam swój organizm a teraz wogóle nie potrafie rozpoznac nic a nic

AgataR lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Litlleladybird troche nie rozumiem Twojego wykresu. Nie widzialam jeszcze takiego, moglabys troche mnie oswiecic :)

Heh, ja też nie rozumiem :D Mało tego nie tylko ten jest dziwny :P mam cykle naprawdę nieregularne, ale nie dłuższe niż 50 dni. Zdarzają się po 47, 28, a nawet 17 dni. I z reguły są bezowulacyjne. Raz miałam owulację w 30dc, a tym razem w 8 lub 9dc. Chociaż lekarz na usg najpierw stwierdził, że to LUF, a potem, że to jednak ciałko żółte.

Akurat w tym cyklu nie mierzyłam tempki codziennie, więc to bardzo zakłóca cały obraz. W galerii widziałam wykresy podobne do mojego obecnego. Spadek temp w okolicach 12dpo i potem wzrost i dwie krechy na teście :P więc się jaram, że może po prostu u mnie testy jeszcze nie wychodzą :P

AgataR lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, kumam ;) dzieki za odp ;) w takim badz razie jaram sie z Toba :D

‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ