X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIe ma za co littleladybird :) :)
    własnie ogladałam wykresy w galerii i widziałam jeden który miał 70dni i był zakonczony ciązą a owulacja chyba w 10 czy 11 dniu cyklu :P czyli znaczy ze wszystko jest mozliwe :D

littleladybird lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu mam czas żeby odpisać wam :) czekam na te wasze kreski podwójne :) u mnie owu jeszcze nie było :( kupiłam dziś kocyk i body dla mojej przyszłej córci :D takie słodkie ze oprzeć się nie mogłam :) codziennie są działania ale zaczynam tracić nadzieje ze ten cykl będzie owocny. Dziś już 16 dc zaczynam brać dupka i juz pewnie owu nie będzie chyba że jutro. Bo właśnie zaczynam czuć prawego jajnika :) oby bo tak bardzo juz chce :)

Tylko ja mam nadzieje ze uda Ci się :) Tobie Littleladybird tez tego życzę no i reszcie dziewczyn tutaj :)

tylko ja, AgataR, littleladybird lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    W końcu mam czas żeby odpisać wam :) czekam na te wasze kreski podwójne :) u mnie owu jeszcze nie było :( kupiłam dziś kocyk i body dla mojej przyszłej córci :D takie słodkie ze oprzeć się nie mogłam :) codziennie są działania ale zaczynam tracić nadzieje ze ten cykl będzie owocny. Dziś już 16 dc zaczynam brać dupka i juz pewnie owu nie będzie chyba że jutro. Bo właśnie zaczynam czuć prawego jajnika :) oby bo tak bardzo juz chce :)

Tylko ja mam nadzieje ze uda Ci się :) Tobie Littleladybird tez tego życzę no i reszcie dziewczyn tutaj :)

Kochana jeszcze cykl sie nie skonczył wiec wszystko jest mozliwe :) ale ładnie "pracujecie" na nowym mieszkanku :) tyle serduch ze ho ho :):)

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black biedna zapracowana a ja mysle,ze tobie uda sie pierwszej :) ja tez widzialam sliczne body z misem i tez chcialam kupic,ale sie rozmyslilam bo jak w ciaze nie zajde.....

ladylittlebird czekam na 2 kreski :)jeden cykl w lutym pamietam mialam 40 dni,nic ale to nic nie zapowiadalo miesiaczki,tempka wysoko,spalam na potege,az moj facet sie dziwil ze dopiero 19 ta a ja juz wykapana, sie przytulam,pol minuty i mnie nie ma,ale małpa przyszła w 40 dniu cyklu.a wtedy myslalam,ze jestem w ciazy chociaz starania na powaznie zaczelismy od marca.

• black.devile Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sadze ze uda mi sie pierwszej :) ale nie zaszkodzi pracowac nad cudem :) dzis przylaczyli nam tv i neta wiec bede czeciej :) wczesniej sporo zalatwiania i praca, wiec tylko byl czas na serducha :D

Owieczka gdyby mozna bylo zaznaczyc wiecej serduszek w dzien to na pewno czasem bylo by ich nawet pare :D

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d85fb624cc231162ac97b7daa0cff303.png

temp troszke spadła ale nadal wysoko. Licze na cud :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 trzymamy kciuki!! Pewnie teraz masz najwiekszego stresa ale badzmy dobrej mysli :)
    Black.deville Ty to masz moc ;) podziwiam za checi i energie :)
    Litlleladybird troche nie rozumiem Twojego wykresu. Nie widzialam jeszcze takiego, moglabys troche mnie oswiecic :)
    A u mnie cisz i cisza... Dopoki noe spadnie mi tsh na bank noe bede miala owulacji grrr :\

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    luiza kiedy spodziewasz sie @?

Od jutra do soboty powinna przyjść. Cykle mam tak 28-30 dni. Dzisiaj był skok w górę a nie w dół więc czy to możliwe że przed @ skacze w górę? Wczoraj wieczorem wypiłam pół lampki czerwonego wina, mogło to mieć wpływ?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 a Ty kiedy spodziewasz się @, a raczej się jej nie spodziewasz? :D

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze przed @ temp spada, to normalne ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z czarna. W poprzednim cyklu tempka spadla w drugim dniu@ a w tym jak zaczelam planic czyli pod koniec.

OF wyzbaczyl niby owulke ze byla 3dni temu hmmm no to Obaczymy ale nue wydaje mi sie zebym miala 23dniowy cykl :-P

lu.iza lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa szkoda ze te dwie ostatnie temp masz zaklocone to wtedy sytuacja bylaby jasna :) jak tam nocka? Przespana chociaz troche?

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Kotek87 a Ty kiedy spodziewasz się @, a raczej się jej nie spodziewasz? :D

nie spodziewam się jej 20-21.10.

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak na tydzien przed @ masz piekny wykres :) trzymam kciuki!

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    To jak na tydzien przed @ masz piekny wykres :) trzymam kciuki!
    dzieki :)oby się spełniło moje największe marzenie :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa szkoda ze te dwie ostatnie temp masz zaklocone to wtedy sytuacja bylaby jasna :) jak tam nocka? Przespana chociaz troche?
    Niom wiem Agatko ale mloda byla bardzo aktywna w nocy wiec nie moglam brac tych tempek pod uwage ale hmm sluz mi nie pasuje jak na ten dzien cyklu bo taki"glutowaty" sorki za okreslenie
    A dzisiaj to corcia tez szalala. Ja klade ja spiaca do lozeczka a ona po minucie sie budzi i przychodzi do mnie i tak bylo do drugiej wiec sie poddalam i od drugiej spala ze mna :P

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mialas towarzystwo w nocy hihi ;) poczytaj na internecie o masazu glowki :) stosowalam w przedszkolu gdy lobuzy nie chcialy spac ;) teraz w pracy tez stosuje wiadomo nie zawsze bo za szyblo sie dzieciaki przyzwyczaja do dobrego ;) ale pomaga zwlaszcza gdy dziecko jedt spiace a nie moze samo usnac. Albo super niania bedzie Ci potrzebna ;)
    Mozliwe ze jestes jeszcze przed sama znasz najlepiej swoj organizm :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    No to mialas towarzystwo w nocy hihi ;) poczytaj na internecie o masazu glowki :) stosowalam w przedszkolu gdy lobuzy nie chcialy spac ;) teraz w pracy tez stosuje wiadomo nie zawsze bo za szyblo sie dzieciaki przyzwyczaja do dobrego ;) ale pomaga zwlaszcza gdy dziecko jedt spiace a nie moze samo usnac. Albo super niania bedzie Ci potrzebna ;)
    Mozliwe ze jestes jeszcze przed sama znasz najlepiej swoj organizm :)

Kochana te towarzystwo mam odkad sie urodziła :P dobrze ze mamy duze łóżko :D Był czas ze spala np do 4 rano sama a teraz praktycznie wogole tylko drzemki w lozeczku a poźniej do mnie :P Muszę poczytać o tym masazu :) dzięki za info Co do owulki to ja znałam swój organizm a teraz wogóle nie potrafie rozpoznac nic a nic

AgataR lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Litlleladybird troche nie rozumiem Twojego wykresu. Nie widzialam jeszcze takiego, moglabys troche mnie oswiecic :)

Heh, ja też nie rozumiem :D Mało tego nie tylko ten jest dziwny :P mam cykle naprawdę nieregularne, ale nie dłuższe niż 50 dni. Zdarzają się po 47, 28, a nawet 17 dni. I z reguły są bezowulacyjne. Raz miałam owulację w 30dc, a tym razem w 8 lub 9dc. Chociaż lekarz na usg najpierw stwierdził, że to LUF, a potem, że to jednak ciałko żółte.

Akurat w tym cyklu nie mierzyłam tempki codziennie, więc to bardzo zakłóca cały obraz. W galerii widziałam wykresy podobne do mojego obecnego. Spadek temp w okolicach 12dpo i potem wzrost i dwie krechy na teście :P więc się jaram, że może po prostu u mnie testy jeszcze nie wychodzą :P

AgataR lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, kumam ;) dzieki za odp ;) w takim badz razie jaram sie z Toba :D

‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ