X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja biorę teraz castangusa i sama jestem ciekawa jakie będą efekty :) chociaż niech ureguluje te moje cykle bo to jakaś masakra. Niby owu mam i ładna tempka jest po niej ale występuje ona dopiero bardzo późno, koło 57 dnia w ostatnim cyklu :( wiec niech się chociaż to skróci żeby wiedzieć kiedy działać chociaż

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm tak jak ten castangus dobry to moze ja zaczne stosowac gdy przyjdzie pora na staranie :)

A tak do tych testów owulacyjnych, to nie umiem ich rozkminic. Pokazuje piékny negatyw a wczesniej najwet przed urodzeniem córki zawsze pokazywala sie druga kreska a teraz brak tej drugiej to az razi :P a nie wierze ze nagle wszystkie sie unormowalo.

MOja tepka spada, no i zobaczymy czy sie podniesie wogóle.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa nie przejmuj sie mam tak samo z tymi testami, wczoraj niby pozytywny a dzis chyba negatywny bo kreska ewidentnie bledsza :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe to to masz ciekawie . wlasnie widzialam na twoim wykresie dwa razy pozytywny w innych terminach :P oszalec mozna

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) u mnie sytuacjs sie wyjasnila ;) owu nie bylo :( jestem wsciekla zla o rozgoryczona, zla na siebie ze dalam sie juz poniesc wyobrazeniom :\ mam nadzieje, ze cos jeszcze z tego cyklu bedzie. Za Was wszystkie trzymam kciuki.
    Czarna tego castagnusa trzeba przyjmowac od pierwszego dnia cyklu czy mozna jak sie chce?

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gdzieś tu czytałam na forum, dziewczyna pisała, że bierze cały czas no ale w ciąży nie jest ;) Spróbuj tak jak ja. Ja go brałam cały czas prócz dni w których była @ tak jak mówił gin. Tylko pamiętaj, że można go brać ciągiem 3 miesiące i miesiąc przerwy trzeba zrobić.
    A rodzina już wie w sumie od jakichś 2 tyg. Mąż się wygadał któregoś dnia bo teść do sklepu szedł i się mnie zapytał czy mi fajki kupić a ja mówię, że nie a on że ja chyba chora jestem a mąż, że w ciąży ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:42

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to fajnie sie wydalo Czarna :)
    No musze znalesc te cudo i zaczne brac chocby juz dzis. Wiem, ze na jedne to dziala na inne nie ale musze sprobowac bo oszaleje. Minal juz prawie rok od kiedy poronilam. Zeszle swieta byly okropne bo zaraz przed nimi mialam zabieg. Czuje, ze te tez beda bo wszedzie pojawily sie maluchy... Wiadomo czlowiek kocha ale zawsze jest te klocie gdzies w srodku. Masakra jak bezplodnosc potrafi dac popalic :(
    I znowu zaczelam marudzic ;)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata głowa do góry.napewno spełnia się twoje pragnienia.

AgataR lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od tego jesteśmy żeby marudzić. Mam nadzieję, że Ci pomoże ! Będę trzymała kciuki !

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    ja juz nie wiem jak cie pocieszac Agatko,ale nerwy na pewno ci nie pomogą.mam kolezankę ktora o swojego synka starala sie z mezem 4 lata,ja sie uzbroilam w cierpliwosc bo tez moge tyle czekac kto wie.a jak zaskocze szybciej to bedzie to mila niespodzianka.staram sie o tym nie myslec,wyluzowalam.trzymam za ciebie kciuki,zeby tobie udalo sie jak najszybciej :)
    od wczoraj mam jakies kłucia jajnika lewego (z niego przewaznie jest owu)pewnie przed @ ale tak mnie rano zlapało,ze az sie zgięłam w pół.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:18

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Tylko_ja :* wiem ze trudno jest pocieszac ;) w sumie nie powinnam narzekac bo ludzie maja w zyciu gorzej. Niestety nie umiem sie wyluzowac. Wiem, ze to by pewnie pomoglo (moj maz twierdzi to samo) ale niestety juz tak nie potrafie nie umiem. Tak zaszlam w pierwsza ciaze, niespodziewanie i nawet nie wiedzac kiedy a potem wszystko prysnelo jak mydlana banka wiec nie da sie juz o tym nie myslec :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja no to kto wie kto wie :D kiedy sie pokusisz o testowanie?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    U mnie też zaczynało się właśnie od dziąseł a często kończyło się później na kanałówkach bo dziąsła pobolewały od czasu do czasu a zęby nic i dopiero zaczynały boleć jak już miałam zapalenie miazgi. Dobrze żebyś wybrała się do dentysty zanim będziesz w ciąży bo ciąża też bardzo je niszczy. Ja nigdy nie musiałam czyścić zębów z kamienia bo go po prostu nie miałam a z synem przez 8 miesięcy zrobił mi się tak masakryczny kamień, że nawet nie pytaj ! Aż mi się dziąsła zaczęły osuwać ale jak tylko go urodziłam to poszłam usunąć.

angella pewnie, że można ;) Witamy ;)
    Hej. Co do zebow to ja mam np wrazliwe krwawiace dziasla od zawsze i mnie wlasnie czesto zab boli npprzy jedzeniu slodkiego a bylam u dentysty i zrobil rrentgen i nic w tym zebie nie ma to tylko taka moja uroda dziasel. Wlasnie jedyne co moge zrobic to czyscic kamien. Nic innego, nawet te wszystkie pasty na dziasla odradzil

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Tylko_ja no to kto wie kto wie :D kiedy sie pokusisz o testowanie?
    jak nie dostane @.nie bede sie nakrecac i robic wczesniej chyba....CHYBA....... :)Awyluzowac sie jest ciezko to fakt,tym bardziej ze u ciebie pierwszy dzidziuś ma byc,ja tez bym panikowala dlatego baaaaardzo mocno trzymam za ciebie kciuki !!!!!!! :) uda sie,zobaczysz,jesze bedziemy sobie przesylaly zdjecia naszych pociech ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:41

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kochana ;)
    Umowiona wizyta u stomatologa w piatek, potem w srode gin :) w pracy mnie zabija ale nic, zycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Dzieki Kochana ;)
    Umowiona wizyta u stomatologa w piatek, potem w srode gin :) w pracy mnie zabija ale nic, zycie :)
    nikt cie nie zabije ! najwyzej cie zwolnią ..... :) heheh
    zdrowie najwazniejsze musimy byc zdrowiutkie planujac mieszkanko dla dzidzi na 9 miesiecy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:40

AgataR lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt was nie zwolni :) od nowego roku ma wejść ze jeśli urodzimy w 2016 roku to jesteśmy bezpieczne w pracy bo nie mogą nas zwolnić przez 6 lat! :)

AgataR lubi tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanko jeszcze ... jeśli ten cykl byl jednak bezowulacyjny to kiedy przyjdzie normalny @ i czy może być tak że sam z siebie nie przyjdzie w ogóle ?

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jak nie ma owu nie ma miesiaczki :) jesli zaczynasz krwawic to jest to krwawienie srodcykliczne gdzie zluszcza sie nadmiar endometrium :) ale to mozna rozpoznac tylko wladnie po obserwacjach :) no i wiadomo cykl trws dalej az przyjdzie owulacjs albo wywolasz okres przez dupka :)

‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ