Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja biorę teraz castangusa i sama jestem ciekawa jakie będą efekty
chociaż niech ureguluje te moje cykle bo to jakaś masakra. Niby owu mam i ładna tempka jest po niej ale występuje ona dopiero bardzo późno, koło 57 dnia w ostatnim cyklu
wiec niech się chociaż to skróci żeby wiedzieć kiedy działać chociaż
AgataR lubi tę wiadomość
-
hmmm tak jak ten castangus dobry to moze ja zaczne stosowac gdy przyjdzie pora na staranie
A tak do tych testów owulacyjnych, to nie umiem ich rozkminic. Pokazuje piékny negatyw a wczesniej najwet przed urodzeniem córki zawsze pokazywala sie druga kreska a teraz brak tej drugiej to az razia nie wierze ze nagle wszystkie sie unormowalo.
MOja tepka spada, no i zobaczymy czy sie podniesie wogóle. -
Hej dziewczyny
u mnie sytuacjs sie wyjasnila
owu nie bylo
jestem wsciekla zla o rozgoryczona, zla na siebie ze dalam sie juz poniesc wyobrazeniom
mam nadzieje, ze cos jeszcze z tego cyklu bedzie. Za Was wszystkie trzymam kciuki.
Czarna tego castagnusa trzeba przyjmowac od pierwszego dnia cyklu czy mozna jak sie chce?tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyAgata gdzieś tu czytałam na forum, dziewczyna pisała, że bierze cały czas no ale w ciąży nie jest
Spróbuj tak jak ja. Ja go brałam cały czas prócz dni w których była @ tak jak mówił gin. Tylko pamiętaj, że można go brać ciągiem 3 miesiące i miesiąc przerwy trzeba zrobić.
A rodzina już wie w sumie od jakichś 2 tyg. Mąż się wygadał któregoś dnia bo teść do sklepu szedł i się mnie zapytał czy mi fajki kupić a ja mówię, że nie a on że ja chyba chora jestem a mąż, że w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:42
tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
Haha to fajnie sie wydalo Czarna
No musze znalesc te cudo i zaczne brac chocby juz dzis. Wiem, ze na jedne to dziala na inne nie ale musze sprobowac bo oszaleje. Minal juz prawie rok od kiedy poronilam. Zeszle swieta byly okropne bo zaraz przed nimi mialam zabieg. Czuje, ze te tez beda bo wszedzie pojawily sie maluchy... Wiadomo czlowiek kocha ale zawsze jest te klocie gdzies w srodku. Masakra jak bezplodnosc potrafi dac popalic
I znowu zaczelam marudziclat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:ja juz nie wiem jak cie pocieszac Agatko,ale nerwy na pewno ci nie pomogą.mam kolezankę ktora o swojego synka starala sie z mezem 4 lata,ja sie uzbroilam w cierpliwosc bo tez moge tyle czekac kto wie.a jak zaskocze szybciej to bedzie to mila niespodzianka.staram sie o tym nie myslec,wyluzowalam.trzymam za ciebie kciuki,zeby tobie udalo sie jak najszybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:18
AgataR lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Tylko_ja :* wiem ze trudno jest pocieszac
w sumie nie powinnam narzekac bo ludzie maja w zyciu gorzej. Niestety nie umiem sie wyluzowac. Wiem, ze to by pewnie pomoglo (moj maz twierdzi to samo) ale niestety juz tak nie potrafie nie umiem. Tak zaszlam w pierwsza ciaze, niespodziewanie i nawet nie wiedzac kiedy a potem wszystko prysnelo jak mydlana banka wiec nie da sie juz o tym nie myslec
tylko ja lubi tę wiadomość
*Czarnaa* wrote:U mnie też zaczynało się właśnie od dziąseł a często kończyło się później na kanałówkach bo dziąsła pobolewały od czasu do czasu a zęby nic i dopiero zaczynały boleć jak już miałam zapalenie miazgi. Dobrze żebyś wybrała się do dentysty zanim będziesz w ciąży bo ciąża też bardzo je niszczy. Ja nigdy nie musiałam czyścić zębów z kamienia bo go po prostu nie miałam a z synem przez 8 miesięcy zrobił mi się tak masakryczny kamień, że nawet nie pytaj ! Aż mi się dziąsła zaczęły osuwać ale jak tylko go urodziłam to poszłam usunąć.
angella pewnie, że możnaWitamy
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Tylko_ja no to kto wie kto wie
kiedy sie pokusisz o testowanie?
uda sie,zobaczysz,jesze bedziemy sobie przesylaly zdjecia naszych pociech !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:41
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Dzieki Kochana
Umowiona wizyta u stomatologa w piatek, potem w srode ginw pracy mnie zabija ale nic, zycie
heheh
zdrowie najwazniejsze musimy byc zdrowiutkie planujac mieszkanko dla dzidzi na 9 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:40
AgataR lubi tę wiadomość
-
Tysia jak nie ma owu nie ma miesiaczki
jesli zaczynasz krwawic to jest to krwawienie srodcykliczne gdzie zluszcza sie nadmiar endometrium
ale to mozna rozpoznac tylko wladnie po obserwacjach
no i wiadomo cykl trws dalej az przyjdzie owulacjs albo wywolasz okres przez dupka
tylko ja lubi tę wiadomość
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)