Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Acha, dopiero doczytalam Kochana, jestem w drodze do sadysty ojj Kochana nie wiem ja bym jeszczcze nie tracila nadzieji :*
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kama a zawsze dostawalas plamienia juz w 10dpo? Ile u Ciebie fl trwa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 10:23
-
A ja czekam na @ która powinna przyść w każdej chwili... powinna być wczoraj.. nie ma.. dzisiaj.. nie ma... ostatni dzień szansy jutro... a brzuch napier*** jakbym miała @ troszkę się łudzę... ale mój termometr jest chyba dzwiny... mianowicie używam rtęciowego (jakiś taki, w każdym razie nie cyfrowy, a rtęciowych już chyba nie sprzedają) i czy to możliwe, że ciągle pokazuje mi temp. 36,9/36,8? Jest możliwość, że jest zepsuty czy mam taką stałą temp?
Przesyłam Wam słoneczko u mnie też pada ale gdzieś na górze tam świeci
-
nick nieaktualnyPróbowałam nadgonić te 3 strony ale coś się skupić nie mogę.
monika - 7 dniowy okres wstrzemięźliwości ? To Ci nic nie da a wręcz przeciwnie może i zaszkodzić. Najlepiej jest uprawiać seks co 2-3 dzień bo wtedy plemniki zdążają się zregenerować i są najlepszej jakości. Jeśli np zrobisz sobie tydzień przerwy będą one słabsze jakościowo jak przy codziennym seksie. Ile w tym prawdy? Powiem Ci, że nie wiem. Czytałam na ten temat sporo i wszędzie było napisane to co napisałam Ci wyżej.Martynka30, tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
-
Czarnaa a Ty jak sie dzis masz? Samopoczucie troszke lepsze? Wiesz, dobrze, ze poszlam do tego stomatologa bo okazalo sie, ze osemka wbija mi sie pod siodemke i niszczy korzen do tego juz nie wyjdzie i trzeba usunac
tylko ja lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAgataR wrote:Czarnaa a Ty jak sie dzis masz? Samopoczucie troszke lepsze? Wiesz, dobrze, ze poszlam do tego stomatologa bo okazalo sie, ze osemka wbija mi sie pod siodemke i niszczy korzen do tego juz nie wyjdzie i trzeba usunac
czarna jak samopoczucie dzisiaj lepiej troszkę ?
monika to chyba kwestia indywidualna,ale tak jak napisala czarna najlepiej co 2,3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:27
AgataR lubi tę wiadomość
-
Dzieki Kochane, ja sobie tez wspolczuje haha mam dobrego stomatologa w Pl i mam nadzieje, ze do grudnia jakos to bedzie
Black.devile faktycznie spokojnie u Ciebie ale Ty owu na pewno nie przegapisz u mnie 31 dc i ani widu ani slychu ale postanowilam, ze tym razem czekam do upadlego, jestem ciekawa czy kiedys owu zdecyduje sie do mnie przyjsc
Dzis pierwszy dzien kiedy nudze sie w pracy... Mam dzis tylko malego babelka wiec tak jakos cicho i pusto. Nie umiem juz nic nie robictylko ja lubi tę wiadomość
Hej Dziewczynki Mam chwile to zagladam
Black Jak ma sie nie uda jak sie uda MUSI !!
Agatka jak było u sadysty?! Kiedy wyrywasz? Mnie sadysta czeka dopiero za pare tygodni bo psychiczne muszę sie przygotowac
U mnie owulka sie zbliza lub juz jest. Dzisiaj rano miałam wodnisty wiec tak zaznaczyłam a teraz mam takjakby poczatki rozciagliwego( tzn jest go troche i rwie sie ale jest śliski tak jak bialko) i rozkminic nie moge czy wpisac rozciagliwy czy wodnisty?! Test owulacyjny pokazuje tylo slaba druga kreske , postaram sie zrobic jeszcze testa wieczorkiem po kapieli corki
U nas tez straszna pogoda albo pada albo wieje a my siedzimy w ciepelku i sprzatamyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:42
-
Owieczkaa sadysta calkiem calkiem nie wiem jak ogarnac teraz sprawe zeba, mamy tyle innych spraw na glowie ze szok testy owu rob wieczorkiem kochana ok 22 i tez codziennie o tej samej porze
tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
AgataR wrote:Owieczkaa sadysta calkiem calkiem nie wiem jak ogarnac teraz sprawe zeba, mamy tyle innych spraw na glowie ze szok testy owu rob wieczorkiem kochana ok 22 i tez codziennie o tej samej porze
Ale wprierw leczenie czy od razu do wyrwania?
No ja wlasnie przeczytałam, ze testy owu powinno sie robic do godz 20 ale sprawdze o 7 i o 22:P dobrze ze kupiłam 2 opakowania:Dtylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
tylko ja wrote:owieczka owu moze byc za kilaka dni dlatego pocztaek sluzu...ale staranka pelna para trzeba zaczac heheh
Kochana dzisiaj miałam spadek tempki wiec może jutro bedzie.
Z tym staraniem hmmm miałam nadzieje ze owulka byla jak mi of wyznaczyl:P a tu niespodzianka. A widzisz chciałam jeszcze poczekac. Zobaczymy jak to będzie.
tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
Owieczka musze usunac osemke bo ona juz nie wyjdzie jest zablokowana a moze mi tylko zepsuc siodemke wiec ro chyba jakos chirurgicznie no bo w dziasle o jej az sama sie wzdryglam
tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
AgataR wrote:Owieczka musze usunac osemke bo ona juz nie wyjdzie jest zablokowana a moze mi tylko zepsuc siodemke wiec ro chyba jakos chirurgicznie no bo w dziasle o jej az sama sie wzdryglam
eee to szybko pojdzie. moja kolezanka miala miec dwa zeby tu w anglii usuwane i nawet nie zdazyłam isc do poczekalnie( bo ja juz wtedy w ciazy byłam i nie mogłam patrzec na to ) to nawet nie zdazyłam usiasc i juz po mnie przyszła ze wyrwane a wczesniej lekarz krecil glowa, że nie będzie tak łatwo bo korzenie i cos tam
mam nadzieje, że u Ciebie tez bedzie szybko i bezbolesnie!!!AgataR lubi tę wiadomość