X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, dopiero doczytalam Kochana, jestem w drodze do sadysty ;) ojj Kochana nie wiem ja bym jeszczcze nie tracila nadzieji :*

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Kama a zawsze dostawalas plamienia juz w 10dpo? Ile u Ciebie fl trwa?
    14 dni trwa fl.w 14 dniu dostaje @ czasami w 15.jutro pewnie pokaze sie jeszcze krew ,beda 2 lub 3 dni przerwy i dopiero dostane @.tak zawsze mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 10:23

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na @ która powinna przyść w każdej chwili... powinna być wczoraj.. nie ma.. dzisiaj.. nie ma... ostatni dzień szansy jutro... a brzuch napier*** jakbym miała @ :( troszkę się łudzę... ale mój termometr jest chyba dzwiny... mianowicie używam rtęciowego (jakiś taki, w każdym razie nie cyfrowy, a rtęciowych już chyba nie sprzedają) i czy to możliwe, że ciągle pokazuje mi temp. 36,9/36,8? Jest możliwość, że jest zepsuty czy mam taką stałą temp?

Przesyłam Wam słoneczko :) u mnie też pada ale gdzieś na górze tam świeci :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama znasz swoj organizm najlepiej :* sciskam Cie mocno :* ja i tak wierze do konca :*

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lu.iza no to trzymamy kciuki zeby @ juz nie przyszla :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam nadgonić te 3 strony ale coś się skupić nie mogę.
    monika - 7 dniowy okres wstrzemięźliwości ? To Ci nic nie da a wręcz przeciwnie może i zaszkodzić. Najlepiej jest uprawiać seks co 2-3 dzień bo wtedy plemniki zdążają się zregenerować i są najlepszej jakości. Jeśli np zrobisz sobie tydzień przerwy będą one słabsze jakościowo jak przy codziennym seksie. Ile w tym prawdy? Powiem Ci, że nie wiem. Czytałam na ten temat sporo i wszędzie było napisane to co napisałam Ci wyżej.

Martynka30, tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa a Ty jak sie dzis masz? Samopoczucie troszke lepsze? Wiesz, dobrze, ze poszlam do tego stomatologa bo okazalo sie, ze osemka wbija mi sie pod siodemke i niszczy korzen do tego juz nie wyjdzie i trzeba usunac :\

• black.devile Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko bidulko! Współczuję :( u mnie owulki dalej nie ma. Zastrzele się jak nie będzie owulacji, bo cykl nie powinien być długi przez dupka, chociaż u mnie to wszystko możliwe jest :/

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Czarnaa a Ty jak sie dzis masz? Samopoczucie troszke lepsze? Wiesz, dobrze, ze poszlam do tego stomatologa bo okazalo sie, ze osemka wbija mi sie pod siodemke i niszczy korzen do tego juz nie wyjdzie i trzeba usunac :\
    ojojoj!!!! współczuję.ale dadza znieczulenie i bedziesz miala spokoj :) a za zabki przed ciaza trzba sie wziąć.przed chwilka odczytałam twoją wiadomosc i odpisałam :) takze sprawdz wiadomosci kochana :)

czarna jak samopoczucie dzisiaj lepiej troszkę ?

monika to chyba kwestia indywidualna,ale tak jak napisala czarna najlepiej co 2,3 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:27

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kochane, ja sobie tez wspolczuje haha ;) mam dobrego stomatologa w Pl i mam nadzieje, ze do grudnia jakos to bedzie ;)
    Black.devile faktycznie spokojnie u Ciebie :) ale Ty owu na pewno nie przegapisz ;) u mnie 31 dc i ani widu ani slychu ;) ale postanowilam, ze tym razem czekam do upadlego, jestem ciekawa czy kiedys owu zdecyduje sie do mnie przyjsc ;)
    Dzis pierwszy dzien kiedy nudze sie w pracy... Mam dzis tylko malego babelka wiec tak jakos cicho i pusto. Nie umiem juz nic nie robic ;)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w pracy tez nudy :) dlatego na luzie pisze z Wami :) no bardzo spokojnie, aż za bardzo. Ale wydaje mi się ze mimo tylu "serduszek" nie uda się.

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana taka ilosc, ze ktorys trafic musi hihi ;) trzymaj tak dalej a bedzie zielono :)

tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki Mam chwile to zagladam :)
    Black Jak ma sie nie uda jak sie uda :P :D MUSI !! :)

Agatka jak było u sadysty?! Kiedy wyrywasz? Mnie sadysta czeka dopiero za pare tygodni :P bo psychiczne muszę sie przygotowac :D

U mnie owulka sie zbliza lub juz jest. Dzisiaj rano miałam wodnisty wiec tak zaznaczyłam a teraz mam takjakby poczatki rozciagliwego( tzn jest go troche i rwie sie ale jest śliski tak jak bialko) i rozkminic nie moge czy wpisac rozciagliwy czy wodnisty?! :P Test owulacyjny pokazuje tylo slaba druga kreske , postaram sie zrobic jeszcze testa wieczorkiem po kapieli corki

U nas tez straszna pogoda albo pada albo wieje a my siedzimy w ciepelku i sprzatamy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:42

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa sadysta calkiem calkiem ;) nie wiem jak ogarnac teraz sprawe zeba, mamy tyle innych spraw na glowie ze szok :\ testy owu rob wieczorkiem kochana ok 22 i tez codziennie o tej samej porze :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoich zrezygnowalam bo u mnie wiecznie pozytywne wychodza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owieczka owu moze byc za kilaka dni dlatego pocztaek sluzu...ale staranka pelna para trzeba zaczac heheh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:11

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa sadysta calkiem calkiem ;) nie wiem jak ogarnac teraz sprawe zeba, mamy tyle innych spraw na glowie ze szok :\ testy owu rob wieczorkiem kochana ok 22 i tez codziennie o tej samej porze :)

Ale wprierw leczenie czy od razu do wyrwania?

No ja wlasnie przeczytałam, ze testy owu powinno sie robic do godz 20 ale sprawdze o 7 i o 22:P dobrze ze kupiłam 2 opakowania:D

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    owieczka owu moze byc za kilaka dni dlatego pocztaek sluzu...ale staranka pelna para trzeba zaczac heheh :)

Kochana dzisiaj miałam spadek tempki wiec może jutro bedzie.
    Z tym staraniem hmmm miałam nadzieje ze owulka byla jak mi of wyznaczyl:P a tu niespodzianka. A widzisz chciałam jeszcze poczekac. Zobaczymy jak to będzie.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka musze usunac osemke bo ona juz nie wyjdzie jest zablokowana a moze mi tylko zepsuc siodemke :) wiec ro chyba jakos chirurgicznie no bo w dziasle :\ o jej az sama sie wzdryglam :\

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczka musze usunac osemke bo ona juz nie wyjdzie jest zablokowana a moze mi tylko zepsuc siodemke :) wiec ro chyba jakos chirurgicznie no bo w dziasle :\ o jej az sama sie wzdryglam :\

eee to szybko pojdzie.:) moja kolezanka miala miec dwa zeby tu w anglii usuwane i nawet nie zdazyłam isc do poczekalnie( bo ja juz wtedy w ciazy byłam i nie mogłam patrzec na to :P ) to nawet nie zdazyłam usiasc i juz po mnie przyszła ze wyrwane a wczesniej lekarz krecil glowa, że nie będzie tak łatwo bo korzenie i cos tam :P

mam nadzieje, że u Ciebie tez bedzie szybko i bezbolesnie!!!

AgataR lubi tę wiadomość

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ