X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, dopiero doczytalam Kochana, jestem w drodze do sadysty ;) ojj Kochana nie wiem ja bym jeszczcze nie tracila nadzieji :*

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Kama a zawsze dostawalas plamienia juz w 10dpo? Ile u Ciebie fl trwa?
    14 dni trwa fl.w 14 dniu dostaje @ czasami w 15.jutro pewnie pokaze sie jeszcze krew ,beda 2 lub 3 dni przerwy i dopiero dostane @.tak zawsze mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 10:23

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na @ która powinna przyść w każdej chwili... powinna być wczoraj.. nie ma.. dzisiaj.. nie ma... ostatni dzień szansy jutro... a brzuch napier*** jakbym miała @ :( troszkę się łudzę... ale mój termometr jest chyba dzwiny... mianowicie używam rtęciowego (jakiś taki, w każdym razie nie cyfrowy, a rtęciowych już chyba nie sprzedają) i czy to możliwe, że ciągle pokazuje mi temp. 36,9/36,8? Jest możliwość, że jest zepsuty czy mam taką stałą temp?

Przesyłam Wam słoneczko :) u mnie też pada ale gdzieś na górze tam świeci :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama znasz swoj organizm najlepiej :* sciskam Cie mocno :* ja i tak wierze do konca :*

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lu.iza no to trzymamy kciuki zeby @ juz nie przyszla :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam nadgonić te 3 strony ale coś się skupić nie mogę.
    monika - 7 dniowy okres wstrzemięźliwości ? To Ci nic nie da a wręcz przeciwnie może i zaszkodzić. Najlepiej jest uprawiać seks co 2-3 dzień bo wtedy plemniki zdążają się zregenerować i są najlepszej jakości. Jeśli np zrobisz sobie tydzień przerwy będą one słabsze jakościowo jak przy codziennym seksie. Ile w tym prawdy? Powiem Ci, że nie wiem. Czytałam na ten temat sporo i wszędzie było napisane to co napisałam Ci wyżej.

Martynka30, tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa a Ty jak sie dzis masz? Samopoczucie troszke lepsze? Wiesz, dobrze, ze poszlam do tego stomatologa bo okazalo sie, ze osemka wbija mi sie pod siodemke i niszczy korzen do tego juz nie wyjdzie i trzeba usunac :\

• black.devile Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko bidulko! Współczuję :( u mnie owulki dalej nie ma. Zastrzele się jak nie będzie owulacji, bo cykl nie powinien być długi przez dupka, chociaż u mnie to wszystko możliwe jest :/

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Czarnaa a Ty jak sie dzis masz? Samopoczucie troszke lepsze? Wiesz, dobrze, ze poszlam do tego stomatologa bo okazalo sie, ze osemka wbija mi sie pod siodemke i niszczy korzen do tego juz nie wyjdzie i trzeba usunac :\
    ojojoj!!!! współczuję.ale dadza znieczulenie i bedziesz miala spokoj :) a za zabki przed ciaza trzba sie wziąć.przed chwilka odczytałam twoją wiadomosc i odpisałam :) takze sprawdz wiadomosci kochana :)

czarna jak samopoczucie dzisiaj lepiej troszkę ?

monika to chyba kwestia indywidualna,ale tak jak napisala czarna najlepiej co 2,3 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:27

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kochane, ja sobie tez wspolczuje haha ;) mam dobrego stomatologa w Pl i mam nadzieje, ze do grudnia jakos to bedzie ;)
    Black.devile faktycznie spokojnie u Ciebie :) ale Ty owu na pewno nie przegapisz ;) u mnie 31 dc i ani widu ani slychu ;) ale postanowilam, ze tym razem czekam do upadlego, jestem ciekawa czy kiedys owu zdecyduje sie do mnie przyjsc ;)
    Dzis pierwszy dzien kiedy nudze sie w pracy... Mam dzis tylko malego babelka wiec tak jakos cicho i pusto. Nie umiem juz nic nie robic ;)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w pracy tez nudy :) dlatego na luzie pisze z Wami :) no bardzo spokojnie, aż za bardzo. Ale wydaje mi się ze mimo tylu "serduszek" nie uda się.

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana taka ilosc, ze ktorys trafic musi hihi ;) trzymaj tak dalej a bedzie zielono :)

tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki Mam chwile to zagladam :)
    Black Jak ma sie nie uda jak sie uda :P :D MUSI !! :)

Agatka jak było u sadysty?! Kiedy wyrywasz? Mnie sadysta czeka dopiero za pare tygodni :P bo psychiczne muszę sie przygotowac :D

U mnie owulka sie zbliza lub juz jest. Dzisiaj rano miałam wodnisty wiec tak zaznaczyłam a teraz mam takjakby poczatki rozciagliwego( tzn jest go troche i rwie sie ale jest śliski tak jak bialko) i rozkminic nie moge czy wpisac rozciagliwy czy wodnisty?! :P Test owulacyjny pokazuje tylo slaba druga kreske , postaram sie zrobic jeszcze testa wieczorkiem po kapieli corki

U nas tez straszna pogoda albo pada albo wieje a my siedzimy w ciepelku i sprzatamy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:42

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa sadysta calkiem calkiem ;) nie wiem jak ogarnac teraz sprawe zeba, mamy tyle innych spraw na glowie ze szok :\ testy owu rob wieczorkiem kochana ok 22 i tez codziennie o tej samej porze :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoich zrezygnowalam bo u mnie wiecznie pozytywne wychodza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owieczka owu moze byc za kilaka dni dlatego pocztaek sluzu...ale staranka pelna para trzeba zaczac heheh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:11

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa sadysta calkiem calkiem ;) nie wiem jak ogarnac teraz sprawe zeba, mamy tyle innych spraw na glowie ze szok :\ testy owu rob wieczorkiem kochana ok 22 i tez codziennie o tej samej porze :)

Ale wprierw leczenie czy od razu do wyrwania?

No ja wlasnie przeczytałam, ze testy owu powinno sie robic do godz 20 ale sprawdze o 7 i o 22:P dobrze ze kupiłam 2 opakowania:D

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    owieczka owu moze byc za kilaka dni dlatego pocztaek sluzu...ale staranka pelna para trzeba zaczac heheh :)

Kochana dzisiaj miałam spadek tempki wiec może jutro bedzie.
    Z tym staraniem hmmm miałam nadzieje ze owulka byla jak mi of wyznaczyl:P a tu niespodzianka. A widzisz chciałam jeszcze poczekac. Zobaczymy jak to będzie.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka musze usunac osemke bo ona juz nie wyjdzie jest zablokowana a moze mi tylko zepsuc siodemke :) wiec ro chyba jakos chirurgicznie no bo w dziasle :\ o jej az sama sie wzdryglam :\

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczka musze usunac osemke bo ona juz nie wyjdzie jest zablokowana a moze mi tylko zepsuc siodemke :) wiec ro chyba jakos chirurgicznie no bo w dziasle :\ o jej az sama sie wzdryglam :\

eee to szybko pojdzie.:) moja kolezanka miala miec dwa zeby tu w anglii usuwane i nawet nie zdazyłam isc do poczekalnie( bo ja juz wtedy w ciazy byłam i nie mogłam patrzec na to :P ) to nawet nie zdazyłam usiasc i juz po mnie przyszła ze wyrwane a wczesniej lekarz krecil glowa, że nie będzie tak łatwo bo korzenie i cos tam :P

mam nadzieje, że u Ciebie tez bedzie szybko i bezbolesnie!!!

AgataR lubi tę wiadomość

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ