Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia_08 wrote:Smak trudno określić, lekko slodki, może troche mdły, ale można sie przyzwyczaić. Proszek rozpuszczamy w szklance letniej wody/ nie wiem czy ma to znaczenie, ale w ostatnim cyklu rozpuszczałam w zimnej wodzie i akurat nie było owu. Ale to pewnie przypadek.
Inofem zawiera kwas foliowy, 2 saszetki pokrywają dawkę odpowiednią dla staraczek
Anusiak jaką dawkę euthyroxu bierzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:40
-
ana909 wrote:Czy ja dobrze widzę że dwa tygodnie brałas cło? Kto Ci tak kazał???https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Dziewczyny mam takie pytanie, czy jest możliwe, że zaszłam w ciążę, współżyjąc dziś nad ranem, koło 2 w nocy. Kochaliśmy się, ale mój narzeczony wyszedł ze mnie przed wytryskiem. Tylko, że to jest 22 dzień cyklu i boję się, że to może być jeszcze okres płodny, chociaż śluzu już nie obserwuję u siebie około 2 dni żadnego. Mam raczej sucho. Popatrzcie na mój wykres. Rano mierzyłam temperaturę i miałam 36,8.
Tak w 15 dniu cyklu obserwowałam u siebie śluz, taki jak białko jaja, rozciągliwy był na około 7 cm, ale nie był taki klarowny przeźroczysty, tylko troszkę białawy. Później zanikł.
https://ovufriend.pl/graph/4f212a6a5bc0e47f2e506b6db112c560Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 14:40
-
Asia, dzięki za odpowiedź. A czy mogę sama sobie wdrożyć ten lek, czy jest na tyle inwazyjny ze lepiej nie?
Anusiak5 widzę ze wykres się unormował. Moim skromnym zdaniem wygląda obiecująco
A u mnie zawirowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 15:27
-
Kokolinek, według metody okres płodności mija po trzech wyższych temperaturach od linii podstawowej. Ale Twój wykres nie jest jednoznaczny i trudno powiedzieć kiedy była owulacja. Sluz dobrze jest badać na szyjce, a czy był w ogóle płodnyc sluz? Nie mniej jednak moim skromnym zdaniem szanse są małe
Możliwe ze owu byla w 14dc, wiec wtedy luzik:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 15:35
-
78beti wrote:Anusiak5 kiedy testujesz ?
-
aga2319 wrote:Asia, dzięki za odpowiedź. A czy mogę sama sobie wdrożyć ten lek, czy jest na tyle inwazyjny ze lepiej nie?
Anusiak5 widzę ze wykres się unormował. Moim skromnym zdaniem wygląda obiecująco
A u mnie zawirowania
hej niby sie unormowal .ale jak próbowałam dopisac zaległe informacje to of juz mial watpliwosci i kombinowal jak zmienic termin owulki wiec postanowilam informacje ktorych nie jestem juz pewna jak bylo poprostu nie wpisywac.teraz skupie sie tylko na temperaturze i tym co ma byc niech bedzie ale jestem bardzo ciekawa co los mi niesie -
Kokolinek- jestesmy plodne nawet do 36h po owu, ale jeśli od kilku dni masz sluz nieplodny to male szanse.
Anusiak- daj znać jaki wynik testu gdzie mierzysz temperaturę? Nie jest zbyt wysoka. Czy bierzesz leki na wysokie TSH?
Aga- pytasz o wdrozenie u siebie Inofolicu? To suplement diety i myslę, że nie powinien zaszkodzić. A Twój wykres raczej potwierdza, że owu jeszcze przed Tobą. -
Asia_08 wrote:Kokolinek- jestesmy plodne nawet do 36h po owu, ale jeśli od kilku dni masz sluz nieplodny to male szanse.
Anusiak- daj znać jaki wynik testu gdzie mierzysz temperaturę? Nie jest zbyt wysoka. Czy bierzesz leki na wysokie TSH?
Aga- pytasz o wdrozenie u siebie Inofolicu? To suplement diety i myslę, że nie powinien zaszkodzić. A Twój wykres raczej potwierdza, że owu jeszcze przed Tobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 15:53
-
aga2319 - dopiero w tym cyklu zaczęłam mierzyć sobie temperaturę, i za nic nie potrafię nauczyć się interpretować tych wyników. Obserwuję się cały czas, a przy wejściu do pochwy jak dotknę palcem to nie ma śluzu, jest tylko takie uczucie lepkości. Wcześniej był śluz i było go dużo. Czułam mokro, szczególnie po wysiłku fizycznym jeszcze bardziej. Śluz obserwuję na papierze toaletowym, bo nie wiem nawet jak z szyjki go badać? Może dasz mi jakieś wskazówki?? Byłabym bardzo wdzięczna.
Czy w dniach płodnych możliwa byłaby ciąża z płynu przed wytryskiem?