Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistica wrote:Witajcie, możecie zerknąć na mój wykres?
Po raz pierwszy w życiu mój cykl trwa aż 43 dni, robiłam co prawda 4 testy ciążowe, wszystkie wyszły negatywne. Od 5 dni jestem na antybiotyku, bo mam anginę, ale okres już wcześniej sporo się opóźniał... Czy gdybym wybrała się na betę to antybiotyk może zafałszować wynik? Miałyście kiedyś podobny przypadek, że domowy test ciążowy wychodził negatywnie, a okazało się, że ciąża jest/była? Proszę o opinię...
Choroba może zniekształcić temperaturę, antybiotyk również. Nie wiem jak wpływa na wyniki testów. Dodatkowo w wyniku choroby możesz mieć dłuższy cykl niestety, stres i zamartwianie się też nie wpływa pozytywnie na cykl. Cykle są bardzo wrażliwe na bodźce zewnętrzne i wewnętrzne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:58
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć Dziewczyny
mam takie pytanko, bo na pewno orientujecie się lepiej. czy po zagnieżdżeniu temperatura musi wzrosnąć? bo u mnie się uparła na 36,9 i nie daje się przekonać żeby choć trochę podskoczyć
wiem, że najlepiej się nie przejmować, poczekać te dwa dni i wtedy się okaże.
ale najtrudniej z tym "poczekiwaniem"..
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:13
Flp 4,6-7 -
Nie musi wzrosnąć, może nawet spaść na dzień i wrócić do poprzedniego poziomu. Ile kobiet na świecie tyle możliwości Uzbrój się w cierpliwość i czekaj trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:25
myshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyshka84 wrote:cześć Dziewczyny
mam takie pytanko, bo na pewno orientujecie się lepiej. czy po zagnieżdżeniu temperatura musi wzrosnąć? bo u mnie się uparła na 36,9 i nie daje się przekonać żeby choć trochę podskoczyć
wiem, że najlepiej się nie przejmować, poczekać te dwa dni i wtedy się okaże.
ale najtrudniej z tym "poczekiwaniem"..
pozdrawiam
Moja temp rzadko przekracza 36,7 nawet jak byłam w ciazy. To chyba nie ma znaczenia, ważne zeby utrzymywała sie na wyższym poziomieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:15
myshka84 lubi tę wiadomość
-
myshka84 wrote:dziękuję
pokłady cierpliwości chyba już wyczerpałam w okolicach poniedziałku ale jakoś muszę dotrwać..
widzę, że Ty też czekasz? w takim razie kibicuję
Tak, czekam i też mi się cierpliwość kończy Pomału mnie to irytuje, wóz albo przewóz.
Mada0205: bardzo ładny wykres, nic tylko poczekać kilka dni i testować Tylko dlaczego masz temperatury z pustymi kropami?
mietata: faktycznie jest dziwny, zdarzały się takie wcześniej, czy to pierwszy raz? -
Mój też wariuje, robi mi niepotrzebnie nadzieje, @ ani widu ani słychu, a testy mega wyraźne negatywne już się gubię w tym wszystkim mój dzień zapowiada się do bani, mam nadzieję, że Wasz będzie lepszy. Buziaki :*
-
No jest ładny, ale nic z niego jeszcze nie wynika. Ani ciąży ani @ nic nie zapowiada, nic nie potwierdza. Żadnych typowych objawów na @ nie mam, a z reguły wyczuwałam ją kilka dni wcześniej. A testy wychodzą negatywne. W poniedziałek lub wtorek idę na betę. Chyba, że pojawi się @ to nie pójdę.
Lunka Twój niech zaszaleje na maksa i skończy się zieloną kropą mam nadzieję, ze tak będzie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim !!!
U mnie słonecznie od rana
Po wpisaniu dzisiejszej temperatury do wykresu zmienił się dzień wyznaczenia owulacji z 15 na 18 dzień cyklu. Hmm... Zobaczymy, bo według obliczeń ovufriend okresu nie dostanę 22 kwietnia a 24Aska84 lubi tę wiadomość