Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
UPRAGNIONAPM witam ! Ja tez jestem tu od niedwna.
PRIMASORT ladny wykres oby bylo zielono na koncu.
LITELADYBIRD szkoda, ze dostalas @. Ja jezeli nie dostane do niedzieli to w pon. ide do gina.Bo jezeli to nie ciaza to moze hormony mi szaleja. Czekam do niedzieli.Moje piersi sa z dnia na dzien coraz wieksze 0-0PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja myslalam, ze to tylko ja tak ciagle wyczekuje i mysle intesywnie o ciazy. Ciesze sie, ze nie sama Tak pomyslalam, ze moze u mnie temp.wysoka bo po tym jak test wyszedl negatywny zaczelam pic ziola nr.3 ale szybko odstawilam. tak tez pomyslama, ze moze za szbko na testowanie bo ok. 2 tyg. (gdzies wyczytalam) zagniezdza sie zarodek. Nie wiem juz co myslec do pon. tylko 1,5 dnia a mam wrazenie jakby trwalo to bez konca.
PrimaSort, starająca się15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Na kiedy masz termin @?
Twój cykl trwa już 40 dni? Ile ma średni Twój cykl?
33 dni. Dzisiaj to juz 40 DC. Piersi mam powiekszone i zaczynaja mnie pobolewac a zwlaszcza wieczorem.
Termin @ mialam na 12.04.w zeszla niedziele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czy mozliwe jest ze moja owulka tak bardzo sie przesunela...i wystapila 5 dni wczesniej? czy to jest wogole wykres w którym nastapila owulacja?? tempki po 11 dc sa zblizone do tych z 1 fazy. Bede wdzieczna za kom. co myslicie
https://ovufriend.pl/graph/0819aff1f8c3706b21a2dd0bd41e5978
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już wariuje z tym moim wykresem.... Dzisiaj mam śluz pasujący po opisie do tego najbardziej płodnego, temperatura ostatnio spadła, potem gwałtowanie do góry a dzisiaj znowu spadła.... Czy ovu w dużej mierze sugeruje się podaną na początku długością cyklu? Wpisałam 34 bo takie cykle mam najczęściej, ale zdarzały się też takie po 50 dni, po 60.... Już sama nie wiem... Czy może w moim przypadku zamiast w ovu lepiej zainwestować w elektroniczny test owulacyjny? Proszę doradźcie mi