Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:https://ovufriend.pl/graph/814b005f67436f4b1d882eb8723fac08
Cześć,
To moj pierwszy cykl, w ktorym w miare regularnie mierze temp i obserwuję, a już 7 cykl starań, dzis niestety test wyszedl negatywny (28 dzien cyklu). owulacja byla na 99proc ok 16-17 dnia cyklu (objawy, sluz, usg w 13 i 16 dcyklu potwierdzilo pecherzyk dominujacy gotowy do owulacji), progesteron 7dpo wyniosl 18,50, za to temperatura dziwna, brak duzego skoku temp. Czy ktos moglby spojrzec na mij wykres i podzielic sie swoimi spostrzezeniami?czy ten wykres wyklucza owulację?
Pozdrawiam:)
-
Iga66, dzięki wielkie za odpowiedź! Hmm zbadalam progesteron 24 dnia cyklu bo myslalam ze to bedzie 7dpo i wynik to 18,40, ale teraz koncze juz 30 dzien cyklu czyli pewnie owulacja sie przesunela o pare dni.
Pozdrowienia
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cykle mam od 27 do 31 dni więc nigdy nie wiem dokładnie. W każdym razie robiłam test ciążowy 3 dni temu i był negatywny.... Dziś kończę 30 dc. Jak w ciągu 2 dni nie będzie @ to testuję znowu;)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
_mamofaza wrote:Dziewczyny, w którym dniu dokładnie była owu wg. Was? Wrzucę zdjęcie wykresu, bo ta aplikacja mi nie wyznaczyła a ja myślę, że już po
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd05e427f468.png -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Na wstępie gratuluję wszystkim którym już się udało i mocno trzymam kciuki za te, które (podobnie jak ja) jeszcze czekają na wymarzone dwie kreseczki
Jest to nasz pierwszy cykl starań, ale nie pierwszy obserwacji. Moja średnia długość cykli to 26-28 dni (obserwacja od czerwca tego roku, bo z końcem maja odstawiłam tabletki). Nigdy dotąd nie zdarzały mi się plamienia, ani inne niespecyficzne objawy, jak nadchodził okres to po prostu leciało
Jestem jeszcze strasznym leszczem w interpretacji wykresów, dlatego chciałam Was prosić o pomoc, czy mogłybyście spojrzeć na mój wykres i podpowiedzieć czy lecieć z nadzieją po test, czy raczej jeszcze spokojnie czekać na ciocię?
https://ovufriend.pl/graph/d25bc94a9aeab28f0b596173e0c3d8e2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj było jeszcze plamienie, dziś póki co czysciutko. Temperatura wczoraj i dziś 36.5 więc u mnie raczej wysoka. Mieliśmy dziś od rana z mężem zamieszanie z kupnem działki więc testu nie zrobiłam ale dzisiaj kupuje i jutro z rana testujemy takze trzymajcie kciuki
-
AsiaaGH trzymam kciuki.
Proszę o pomoc. 4dni temu byłam na monitoringu to był 8dc. i miałam pęcherzyk 19.2 więc lada dzień powinien pęknąć.Dziś jestem w 12dc.(owu zawsze mam w 10,11 lub w 12dc) bo mam krótkie cykle. Nie mam możliwości iść na monitoring bo wyjechałam za granicę.I moje pytanie:
Czy jest możliwe że jeszcze będę miała owu z tego pęcherzyka,czy On już pewnie jest za duży i się zrobi torbiel? Proszę o odpowiedz.
Wykres mam udostępniony.31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:Z wykresu nic nie wywrozysz, widać, że owulacja była, można się nawet doszukiwać implantacji w spadku jednodniowym temperatury w 2 fazie cyklu, ale tak naprawdę trzeba poczekać, i jak się @ spóźni, to zrobić test
-
nick nieaktualny