Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny mam "zagwostke", gdyż wczoraj wieczorem zaczęło boleć mnie gardło i pojawił się leciutki katar,-bez gorączki. Wzięłam wypiłam febrisan, i tabletkę na gardło. Dziś rano termometr pokazał mi temp 37,37. Trochę mnie to zdziwiło więc wzięłam drugi tej samej firmy i zmierzyłam temp pod pachą-czy czasem nie mam gorączki - a tu termometr pokazał 36,55. Więc teraz nie wiem-a nie mogę też zaznaczyć aby ignorować ten pomiar na wykresie. Czy to skutek infekcji gardła
-
nick nieaktualny
-
Hej a co byś chciała wiedzieć? póki co masz jakies 5 dni wyższych temperatur, musisz mierzyć dalej i zobaczyć czy temperatura spadła i tak zostanie czy strzeli w góręhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Byłam dziś u lekarza na kontroli itp. Lekarz na USG nie mógł stwierdzić czy owulacja była (bo to 16dc i niby za wcześnie, a po jajnikach stwierdził że nic nie widzi, ale znowu macica i endometrium pięknie przygotowane, czyli chormonalnie mogła być owulacja hmmm tak więc czekamy hehe
-
Hej dziewczyny jestem po stymulacji -wczoraj 13dc dwa piękne pęcherzyki na prawym jajniku...Lewy na wakacjach-nic nie wyprodukował...dziś po południu mam podać sobie zastrzyk Pregnyl-mam nadzieję,że ogarnę temat:) endometrium 9mm - lekarz mówił,że ok,ale do soboty mam brać estrofem...połykam jeszcze witaminę D,E i C :)mam nadzieję,że jeszcze troszkę urośnie:) zobaczymy co z tego wyjdzie...obym tylko znowu nie nabawiła się torbii-bo po ostatniej stymulacji ciąża biochemiczna i torbiel,Ale wtedy nie miałam podanego zastrzyku...musiałam odczekać 3 cykle aż się wchłonie-brałam luteine...teraz na razie mam nic nie brać-testować kazał dopiero 10 dni po spodziewanej miesiączce...Ale ja na pewno nie wytrzymam tyle czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 13:45
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Drogie koleżanki,
piszę z takim pytaniem. Co może powodować, wyższą temperaturę na początku cyklu. Dzieje się tak już drugi miesiąc pod rząd. Ostatnie 2 cykle brałam Clostyl.., w tym nie, więc temperatura mi spada. Jednak pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby zacząc cykl od tempteratury w okolicach 37, w zeszłym miesiącu, było podobnie.
Co to może oznaczać?
-
Marietka89 wrote:
Temperaturka Ci odbiła ładnie po spadku poniżej kreski
Już 16 dzień po owulacji...
Masz jakieś objawy? Ból miesiączkowy itp zwiastujące @ ?❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M wrote:Temperaturka Ci odbiła ładnie po spadku poniżej kreski
Już 16 dzień po owulacji...
Masz jakieś objawy? Ból miesiączkowy itp zwiastujące @ ?
No właśnie żadnych objawów wskazujących na miesiączkę? Ale jakieś słabe te temperatury -
Marietka89 wrote:
W marcu puste jajo.
Aromek od września.
20 cykl starań. -
https://ovufriend.pl/graph/42b26ea6a59d869f6baf7c51dc945890
Hej dziewczyny, proszę o pomoc
Jeszcze się nie staramy, ale monitoruję póki co cykle bo przy 1 ciąży trochę nam zeszło i teraz chciałabym być gotowa 'hormonalnie' jak zaczniemy
Ovu wykryło owulację na 18dc, jednak mi się wydaje, że był to 16 (wcześniej też tak pokazywało). Tak czy siak 11 (lub 9) dni fazy lutealnej to chyba marnie?
Dodam, że 2 dni przed rozpoczęciem nowego cyklu miałam gorączkę. Mogła być ona przyczyną tego, że faza lutealna się skróciła i okres przyszedł szybciej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 10:45
Październik 2017 synek