Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka23 wrote:Kika to trzymam kciuki aby się udało✊🙂
Niestety nie udało się zaczęłam plamić idzie wredny okres
Post w temacie 'Interpretacja wykresu temperatury' https://www.babyboom.pl/forum/temat/interpretacja-wykresu-temperatury.107646/post-22075807 -
nick nieaktualnyKika1994 wrote:Niestety nie udało się zaczęłam plamić idzie wredny okres
Post w temacie 'Interpretacja wykresu temperatury' https://www.babyboom.pl/forum/temat/interpretacja-wykresu-temperatury.107646/post-22075807
Przykro mi ❤️. Ale nowy cykl nowe szanse ❤️. Aby szybko się skończyła @ -
Cześć dziewczyny, zerkniecie na mój wykres? Obstawiałam, że w 8dpo spadnie ale jednak cały czas rośnie. Czy któraś tak miała? 🙈
Mam torbiel krwotoczną na jajniku i zastanawiam się czy to jej sprawka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 11:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem 2 dni przed okresem myślą am że ta Frania przyszła wcześniej ale tak plamie ze wkładka jest czysta a krew jest zamiast śluzu nie wypływa jakoś tak sobie myślę zrobię test ma leżeć to spróbuję i tak będzie nagatywny a tu takie coś co mam robić lekarz czy beta dla pewności czy nie kłamie test
-
Kika1994 wrote:Proszę o pomoc plamie już 3 dzień nie wiem co mnie tknęło ale zrobiłam test ciążowy a tam lekko widoczna 2 kreska co mam robić
Idź na betę 🙂19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKika1994 wrote:Proszę o pomoc plamie już 3 dzień nie wiem co mnie tknęło ale zrobiłam test ciążowy a tam lekko widoczna 2 kreska co mam robić
Może to być plamienie implantacyjne albo ciąża biochemiczna. Idź na betę 🙂. Trzymam kciuki, żeby to to te plamienie implantacyjne było ❤️✊ -
nick nieaktualnyAypis wrote:Cześć dziewczyny, zerkniecie na mój wykres? Obstawiałam, że w 8dpo spadnie ale jednak cały czas rośnie. Czy któraś tak miała? 🙈
Mam torbiel krwotoczną na jajniku i zastanawiam się czy to jej sprawka.
Szczerze mówiąc nie wiem jak to z torbielą jest. Jeśli chodzi o spadek implantacyjny to nie zawsze on występuje. Więc nie musi koniecznie spadać tempka i wtedy rośnie 🙂Aypis lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Szczerze mówiąc nie wiem jak to z torbielą jest. Jeśli chodzi o spadek implantacyjny to nie zawsze on występuje. Więc nie musi koniecznie spadać tempka i wtedy rośnie 🙂
Pocieszające! ❤️ DziękiNatka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka23 wrote:Może to być plamienie implantacyjne albo ciąża biochemiczna. Idź na betę 🙂. Trzymam kciuki, żeby to to te plamienie implantacyjne było ❤️✊
Trochę się martwię bo nieświadomie wczoraj wypiłam 2 szt polopiryny s chyba nie zaszkodzę dziecku sądziłam że to okres tak mnie jajniki bolały że die zwijałam z bólu a parę dni wcześniej robiłam test i był negatywny więc się nie spodziewałam takiego rozwoju stytulacji -
Kika1994 wrote:OK jutro pojde
Trzymam kciuki, za szczęśliwy wynik 🍀🤞🏻19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
nick nieaktualnyKika1994 wrote:Trochę się martwię bo nieświadomie wczoraj wypiłam 2 szt polopiryny s chyba nie zaszkodzę dziecku sądziłam że to okres tak mnie jajniki bolały że die zwijałam z bólu a parę dni wcześniej robiłam test i był negatywny więc się nie spodziewałam takiego rozwoju stytulacji
Myślę, że to nie zaszkodziło na tak wczesnym etapie. Wiadomo, że trzeba uważać ale bądź dobrej myśli 🙂❤️ -
nick nieaktualnyNatka23 wrote:Myślę, że to nie zaszkodziło na tak wczesnym etapie. Wiadomo, że trzeba uważać ale bądź dobrej myśli 🙂❤️
W pierwszej ciazy nie miałam plamienia więc nawet o tym nie pomyślałam. A dziś po południu wypadł mi test z szawki i tak myślę zobaczę o tak bez myślne a tu takie coś ledwo bo ledwo ale widać kreskę czuły test 1o. Jutro zrobię betę to wszystko się wyjasni -
nick nieaktualnyKika1994 wrote:W pierwszej ciazy nie miałam plamienia więc nawet o tym nie pomyślałam. A dziś po południu wypadł mi test z szawki i tak myślę zobaczę o tak bez myślne a tu takie coś ledwo bo ledwo ale widać kreskę czuły test 1o. Jutro zrobię betę to wszystko się wyjasni
Trzymam kciuki ✊🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z mojego wykresu wynika że mialam chyba później owulacje prawda? Nie wiem co się dzieje powinnam dostać okres a tu taka temperatura, chyba że coś mi się tam podziało i stąd ta temperatura, wiecie co powoduje takie wzrosty? Jakieś torbiele? Cysty?
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3)