Temperatura
-
WIADOMOŚĆ
-
Podlacze sie dziewczyny jak to jest z tym mierzeniem temperatury ? Na prawdę musi być to ta sama godzina ewentualnie pół godziny pózniej ? I czy naprawdę nie mozna chodzić przed mierzeniem temperatury ? Pytam,bo na codzień wstaje 5.50-6.00, ale w weekendy mi sie to nie widzi jakoś jak wy mierzycie tempke ?
-
Nie wiem czy juz ktoś kiedyś o to pytał czy nie ale nigdzie nie mogę znaleść odpowiedzi... Czy temperatura po stosunku powinna zaliczać sie do wykresu czy nie? Wczoraj kochałam sie z mężem dosyć intensywnie a dzisiaj moja temperatura bardzo podskoczyła ( z 36,7 do 37.1) i nie wiem czy ma to coś wspólnego z moim cyklem owulacyjnych czy tez nie...
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Najbardziej zastanawia mnie to czy faktycznie nie mogę zmierzyć temp. podczas szykowaniu się rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 22:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:moze cos z hormonami ci buzuje , zacznij brac pod uwage temp od skonczonego okresu a tej nie bierz pod uwage tak bedzie dla ciebie najlepiej.
Jeszcze raz dzięki -
kim88 wrote:dziewczyny a co sadzicie o moim wykresie?mam od dwóch dni bóle podbrzusza i pleców w dole.warto wykonac test?czy lepiej czekac?sama niewiem///nie chce sie nakrecac
bardzo nieprecyzyjny ten twój wykres. Jesteś dopiero po zakończeniu @? -
Ok to ja jestem ewenementem, pomocy
mierzę codziennie temperaturę o 4.55, a obudziłam się o 3.35 wiedziałam, że już będę miała problem z zaśnięciem zmierzyłam i wyszło 37.3, oczywiście nie zasnęłam zmierzyłam później o włąściwej godzinie leżenia w totalnej złości że nie mogę zasnąć i było 37.23 czyli po godzinie bezczynnego leżenia niższa temperatura, to która jest bardziej prawidłowa od 22 do 3.35 spałam spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 11:37
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
no tak, ja nie wstawałam ale pracuję od 7 i wstaję o 5 więc nie mam możliwosci inaczje mierzyć ale dziś obudziłam się wcześniej i skąd taka różnica i jak ją oznaczyć? zaznaczyłam niższa... a niby się jeszcze dodaje, podobno ważne jest by spać spokojnie min 3 godziny no ja spałam prawie 6
-
nick nieaktualnyEj laski, a co ja mam zrobić, jak np. kładę się koło 2 w nocy (jak wczoraj) i potem budzę się dosłownie ja chwilę (tyle co sprawdzenie godziny) przed 5 i 6? Normalnie dosypiam i mierze kolo 7-7:30, bo o 5 to bym miała temperaturę trupa...mi tempka strasznie spada jak mało śpię