test?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super temperatura rewelacja niech sie trzyma jak najdluzej.
Ja sie troche martwiw bo od trzech cykli mam 1-2 dniowe plamienia. Zawsze 1 lub 2 dni w czasie jednego cyklu. Ale nie wyglada mi to na plamienie owulacyjne bo wystepuja w dziwnych dniach. 11, 12 albo 9 dzien cyklu. Jeszcze troche karmie mlodego piersia (w nocy) wiec moze jeszcze hormony wariuja. Dzisiaj zadzwonie do lekarza i do konca cyklu musze odstawic od piersi. W przyszlym cyklu chce juz walczyc tak jak TyNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
27, 28 dni... Jestem rok po porodzie, poerwszy okres dostalam w styczniu, jeszcze karmie. Moze to hormony..? W czwartek ide do lekarza, zobaczymy co powie. Ty chyba idziesz w piatek?
agika88 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
Gdyby nie to, ze jest dopiero 9ty dzien cyklu myslalabym, ze to owu. Plamienie trwalo 24h, rozciagliwy sluz ppdbarwiony krwia (widoczny tylko na papierze, nie lecialo ze mnie). Nawet temp mi skoczyla ale jestem przeziebiona. To nie moze byc owulacja, za szybko. Boje sie, ze to jakis polip czy cos... Dobrze, ze juz pojutrze ide do lekarzaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Madzik - plamienie w 9dc również może oznaczać owulację . Niektóre kobiety w okresie okołoowulacyjnym lekko krwawią nawet . Akurat ten temat poruszałam z moim lekarzem ( bardzo dobrym zresztą ) . Jedyne co powiedział , to lepsze plamienie niż krwawienie , bo przy krwawieniu może być mniej śluzu . Trzymam za Was kciuki dziewczyny i obserwuję cały czas
PozdrawiamMadzik82 lubi tę wiadomość
-
JaMama widze, ze zaczynasz nowy cykl i zapal Ci nie minal podziwiam... Ja sie martwie jak dam rade z dwojka dzieci a Ty chcesz czwarte!! Hehe trzymam kciuki za Twoj obecny cykl. Ja dolacze do "staraczek" od nastepnego. Jezeli ginekolog pozwoli...Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny