test?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej - ja nie jestem znawczynią wykresów więc nie bardzo mogę pomóc . Test to test - jeżeli jest blada kreseczka - a widzą ją - to pewnie ciąża
Co do temperatury - to moim zdaniem jest ok . Temperatura nie spada poniżej 36,5 , więc ja uznałabym 27 dzień cyklu za dzień owulacji ( biorąc pod uwagę pozytywny test ciążowy )
Tak po cichutku gratuluję ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 18:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zdjęcie , jest deczko niewyraźne , ale pomimo tego wydaje mi się , że cień cienia tam widać . Może zrób badanie krwi dla pewności . Czasem te kreseczki wychodzą ledwo widoczne - zależy to od stężenia HCG .
Jeżeli nie ma ciąży to nie zobaczysz żadnego cienia drugiej kreski . Coś wiem na temat takich jednokreskowych testów szukałam tych cieni i niestety nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 19:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie plamienia różowe tez były. Zaczeły sie w 30dc, zaraz po tym jak zrobiłam test. Dostałam luteine i duphaston. Musiałam leżeć... Miałąm za mało progesteronu zeby utrzymać ciąże. Ale sie udało.
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!