test?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zawsze mozesz zadzwonic i zapytac. Moj lekarz, tez prywatny powiedzial, ze jak tyllko zobacze krew to od razu mam w ciemno przyjechac.
Ale nie martwmy sie na zapas. Poczekajmy na bete. Moze jutro plamien juz nie bedzie. Jestem bardzo ciekawa daj znac koniecznieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To mój czwarty cykl Ale pierwszy bez leków i z w miarę widocznym wzrostem temperatury , pozytywne testy owulacyjne i ogólnie objawy jajeczkowania . Zobaczymy
No właśnie , zrób jeszcze jeden teścior:) przecież to bardzo ekscytujące - no nie wiem czy nie bardziej niż staranka
Madzik - gdybym miała wór kasy - to pewnie zaraz po owu bym testowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie poddawaj sie jeszcze. Ja tez przez dwa dni mialam taka slaba kreske. A zorientowalam sie tez po pol godzinie jak juz chcialam wyrzucic test. Na poczatku kreski nie bylo. Potem wyszla. Taka niby kreskw mialam przez 2 dni. Beta w tym czasie 100. A test niby czuly od 25 wiec powinna byc gruba kreska a nie byla. Dobrze, ze plamien nie ma. No i okresuNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny