X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

test?

Oceń ten wątek:
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po nowemu. Niby sie ciesze z ciazy ale do pierwszego usg ppdchodze z dystansem. Widze ile dziewczyn w czerwcu zaszlo w ciaze i ilu nie udalo siebprzetrwac pierwszych tygodni :(
    Agika jak u Ciebie? Jak w tym cyklu? Byla owulacja? Bromek dziala?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • hava_27 Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy mogę na Was liczyć w interpretacji wykresu?? nie mam pojęcia co jest grane... w ostatnim cyklu spadek temperatury przed @ miałam od 22 dc, a teraz?? ani w tą ani w tą W ciąże nie wierzę, bo staramy się już dwa lata i raczej bez leczenia się tutaj nie obejdzie :(
    4661e6232e4b437ca66dfba83d0664e9.png

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe, ze to pojedyncze plamienie bylo na zagniezdzenie. Poczekalabym jeszcze 2 dni i poszla zbadac krew. Wyglada to bardzo ladnie

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
‹‹ 9 10 11 12 13
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ