Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

test?

Oceń ten wątek:
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po nowemu. Niby sie ciesze z ciazy ale do pierwszego usg ppdchodze z dystansem. Widze ile dziewczyn w czerwcu zaszlo w ciaze i ilu nie udalo siebprzetrwac pierwszych tygodni :(
    Agika jak u Ciebie? Jak w tym cyklu? Byla owulacja? Bromek dziala?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • hava_27 Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy mogę na Was liczyć w interpretacji wykresu?? nie mam pojęcia co jest grane... w ostatnim cyklu spadek temperatury przed @ miałam od 22 dc, a teraz?? ani w tą ani w tą W ciąże nie wierzę, bo staramy się już dwa lata i raczej bez leczenia się tutaj nie obejdzie :(
    4661e6232e4b437ca66dfba83d0664e9.png

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe, ze to pojedyncze plamienie bylo na zagniezdzenie. Poczekalabym jeszcze 2 dni i poszla zbadac krew. Wyglada to bardzo ladnie

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
‹‹ 9 10 11 12 13
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ