test?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem, jestem... ale bez sil Mati obudzil sie przed 5ta i chetnie chwycil butelke. Zadowolana, ze nie chce piersi. Ale za to sie rozbudzil i wariowal do 6:30!! Spalismy moze 45minut i po 7mej juz na nogach. Wiec po co ja mierze ta temperature?! Po 40 minutach i przy takim zmeczeniu to nie ma sensu. Jeszcze tym dupnym termometrem...
Wiec taki mam dzisiaj dzien do tylu ale co tam... W tym cyklu o tak trzymam kciuki tylko za Was! Agika testy przyszly? Zapas jest?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze dobrze, ze jeszcze nie doszly bo nie kusza! Widzw, ze po delikatnym spadku temp znowu odbila w gore widzialam na innych wykresach, ze przy implementacji dziewczyny tak mialy im pozniej zrobisz test tym lepiej
U mnie to chyba staje sie norma - radosc z butelki i zabawy od godziny 3 do 4... niedlugo zobaczysz te "uroki" macierzynstwa az sie zastanawiam czy sie pakowac w to drugi razNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma tego zlego! Najwazniejsze, ze bromek dziala i masz owulacje. Moja kumpela juz 3 miesiace bierze a prolaktyna nie chce sie ruszyc. Ale cykl masz dluuuugi zobaczymy co sie wydarzy. Niedlugo wszystko bedzie jasneNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmmm może takie plamienia przed okresem albo... cos innego. zrobiłas test? Masz zapas... Temp widze poszła odrobine w dół ale i tak jest wysoko ponad linie podstawowa. Dawaj znaki bo widze, że sie ciekawie u Ciebie dzieje!!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!