test?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tylko poczekaj na poranny sik! jak oczywiscie dasz rade wytrzymac hehe
Ja takie plamienia mialam w 21dc i chyba bylo to zagniezdzenie. W 28dc na tescie wyszedl mi cien cienia, beta 100 nastepnego dnia.
Ciekawe jak u Ciebie. Bo cykl juz chuba dluzszy byc nie mozeNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Tiaaaa... Przy pierwszej ciąży też tak myślałam. Heh. "Boli jak na okres, wiec pewnie niedługo będzie". Taaa... Nawet przy + teście uznałam, że to nie może być prawda, bo przecież boli jak na okres. Okazuje się, że jednak można źle ten ból zinterpretować i trzymam kciuki, żeby u Ciebie tak było.
ps. Do póki nie ma @ jest nadzieja i tego warto się trzymać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyslalam ze bardziej to przezyje,ale bardziej boli mnie..brzuch;D Okropnie się czuję,po tak dlugim cyklu.No nic dalej bedziemy sie starac,zbadam prolaktyne i jak skonczy sie @ to popedze do gin z zalegla wizyta,na ktorej i tak nic nowego sie nie dowiem,ale przynajmniej wyzale sie gin;D a bROMEKMUSZE BRAC DO SKUTKU.Tak wiec zaczynam nowy cykl,bede uzupelniala oczywiscie sumiennie ovu,i mam nadzieje ze zaskarbię sobie tutaj więcej takich kolezanek jak Wy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak, Ty juz zaczelas cykl. Ja zaczne pewnie za tydzien bo wtedy przyjdzie @. Potem wyprawie roczek synka i zaraz bedzie owulacja wiec do dziela!
Mam nadzieje, ze nastepny cykl bedziesZ miala krotszy bo kurcze szkoda czasu. Tyle dni...
Dobrze, ze sie nie zdolowalas za bardzo i ze walczysz dalej prolaktyne zbadaj koniecznie! Ale chyba spadla skoro mialas owulacje.Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualnywlasni wydaje mi sie ze zadzilal bromek bo toz to 2 miesiace trwal cykl,wiecbromekmial troche czasu,a cyklemam taki dlugie wlasnie przez prolaktyne przekleta:) ale wierze ze juz spadla i owulacja byla,przeciez byl skoki dosc dluga faza lutealna wiec by sie zgadzalo:) o roczek! dostane zaproszenie? duzo gosci?
-
Mojej kumpeli po 1,5 cylku prolaktyna spadla idealnie! Ty juz bierzesz dluzej! Baaardzo jestem ciekawa kiedy Ci skoczy temperatura. Oby jak najszybciej
Mam mala rodzine wiec tylko siostra z dzieciakami o rodzice. Takze ze spokojem miejsce przy stole sie dla Ciebie znajdzie razaz ide na zakupy, skocze do zielarni. Moze beda te ziola ojca sroki nr 3 na piekna owulacje. Dziewczyny tu chwala wiec moze sprobuje...Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
Bylam w zielarni pan polecil mi niepokalanek pieprzowy. Poczytalam w necie - obniza prolaktyne, podwyzsza progesteron wiec wudliza druga faze cyklu przy niedomodze lutealnej, reguluje cykle, zmniejsza PMS i takie tak. Kupilam woreczek za 12zl. Nie zaszkodzi
Najlepiej jiz byc po skoku temperatury i tylko czekac na testowanieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny