test?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nic mi nie mow... Ja sluz rozciagliwy niby mialam wczoraj ale temp nie skoczyla ale nie wiem czy ja uznac bo od 4tej do 8mej rano wsawalam non stop do malego...
Zobaczymy jak jutro bedzie. Szczegolnie u Ciebie... Ciekawe jaki sliz jest w ciazy bo nie pamietamNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMadziu po 1. Temperatura moze skoczyc do 3 dni po owulacji i 3 moze tez skoczyc 3 dni wstecz,po 2 kurcze nie wiemjak jest zmierzeniem temperatury,kiedy wstaje sie do dziecka,ale widzialam ze tutajna ovu,w pytania i odpowiedzi jest poruszany ten temat:)
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie nie wpisuje temperatury na ovu bo w telefonie slabo chodzi i nie mam cerpliwosci. Musze odpalic kompa i wpisac wszystkie zalegle temperatury. Tylko nie wiem czy to ma sens... Do dziecka wstaje non stop i ciagle budze sie o innej godzinie. Poza tym dopiero czekam na termometr microlife zamowiony na allegro. Mierze teraz zwyklym elektronicznym. Nie wiem czy to wszystko ma sens az tak sie nie wczuwam bo w tym cyklu nie chce zajsc w ciaze. Ale jak mierze temp po 30 minutach snu bo wczesniej musialam wstac to chyba nie ma sensuNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
Maly update sytuacji. Temperatura skoczyla (mierzona po 2,5 godzinach snu). Po dzisiejszym sluzie stwierdzam, ze dopiero dzisiaj jest "kurze jajo". Tamto to byl pikus. Wiec chyba wszystko u mnie dziala. Dziewczyny jak u Was? Agika... piekny masz wykres!!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualnyHej moje Kochane! Madziu,własnie mialam pisac ze mierzyc powinnas tak wlasniepo 2,5 h:) i bedzie ok:) oo widzisz, badaj sluz:) i wykorzystaj ten sluzik:) kurcze nie wiedzialam ze mi wyslalyscienawet zaproszenia,juz zaakceptowane:) jestem w szoku ze mi tak skacze ta temp:)
-
nick nieaktualnytak to jest kiedy ma sie pocieche:) Ty sie kochana powinnas cieszyc,ponieważ maszjuz jednego urwisa;) wlasnie sie zastanawiam czy poczekac na doniedzieli na @ choc zamowilam uwaga! 30 testow z allegro;D powinny jutro przyjsc wiec nie zaszkodzi potestowac;p
-
agika88 wrote:tak to jest kiedy ma sie pocieche:) Ty sie kochana powinnas cieszyc,ponieważ maszjuz jednego urwisa;) wlasnie sie zastanawiam czy poczekac na doniedzieli na @ choc zamowilam uwaga! 30 testow z allegro;D powinny jutro przyjsc wiec nie zaszkodzi potestowac;p
Wariatka! -
nick nieaktualny
-
No, no... Oby nie! Ja dzisiaj chce zabrac malemu jedno karmienie w nocy wiec czeka mnie pewnie godzina ryku w srodku nocy. Znowu sie nie wyspie. Nie wiem czy w takich warunkach moje pomiary temp maja sens... Oby udalo mi sie calkowicie od odstawic od piersi do konca cyklu
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny