test?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekaj do jutra - wszystko będzie jasne . Tak Twój wykres nie jest rewelacyjny , i wydawać by sie mogło , że bezowulacyjny . Mogłoby sie wydawać , bo testy jakby temu zaprzeczają , a temperatura , choć nie spełniła warunku ,,skoku,, nie jest najgorsza . Może tak reaguje Twój organizm na progesteron , albo masz go mało . Mówiłaś , że masz duphaston . Ja bym sobie zapodała - zaszkodzić nie zaszkodzi . Jak już to pomoże . Gdyby ciąży jednak nie było to odstawisz i już
Nie widzę ostatnich pomiarów , czy temperatura poszła do góry?
A nie miałaś jakiejś infekcji w pierszej fazie , no nie wiem , ból zęba , głowy , alkohol... może tam coś za wysoko miałaś i skok niewidoczny ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:35
-
nick nieaktualnydzisiaj nie mierzylam,bo musialam wstac godzine wczesniej,by zawiezc meza do pracy,ale gdy wrocilami zmierzylam o tej samej porze co zawsze bylo 37,1.Niestety to sie nie liczy poniewaz bylam w ruchu... wlasnie mam chyba tragiczny ten wykres...Mam duphaston,aleilemialabym go wziac? tabletke czy pol?
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:wlasnie grzybekmnie zlapal,wczoraj dopiero sie polepszylo
A maści jakieś stosowałaś ? Może to dzwignęło temperatury w pierwszej fazie , wtedy cały wykres może dziwnie wyglądać . Czasem niewiele potrzeba aby zaburzyć wykres. Mogłaś zmierzyć wcześniej , przed wstaniem z łóżka a potem ewentualnie skorygować . No ale trudno
Jutro zmierzysz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze - od rana tu zaglądam , choć wiem , że wyniki dopiero o 11
Przeżywam jakby to o mnie chodziło , no ale taka już babska ciekawość
Z tą temperaturą , to raczej powyżej lini , ale tak jak już wspominałam , ekspertką nie jestem w tej dziedzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny