X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres a PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam pytanie jeszcze o plamienia ... miałyście coś takiego może
    od kilku dni mam dziwnie zabarwiony śluz na początku był jakby różowy później taki bardzo jasno brązowy i teraz coraz ciemniejszy a do tego dzisiaj mega ból jak na @ :/ ale @ ani widu ani słychu :/
    coraz bardziej zaczynam się tego bać :/ nigdy tak nie miałam

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę... Aska87, Ty nie powinnaś dostać od lekarza jakiejś luteiny na wywołanie okresu? Trochę długo Ci się już ten cykl ciągnie :/
    I w ogóle może się gdzieś wybrać na USG, bo może jakaś torbiel, czy coś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:01

K7KTp2.png
    VMlC.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ