4 tydzień - wizyta u gina i usg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja pierwsza wizyta u ginekologa też była w 4 tc. Było widać tylko małą kropeczkę. Lekarz kazał przyjść za 2-3 tygodnie i też nic konkretnego nie usłyszałam.
Dopiero na następnej wizycie dowiedziałam się szczegółów bo było więcej widać po prostu.
Głowa do góry i nie stresuj się
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa jestem w końcu w którym dc miałam owulację i ile ma ciąża.Robiłam testy owu 10-14 dc bo tak w zeszłym miesiącu monitoring pokazał owulację.Coś mnie podkusiło i 17dc test pozytywny i to jaka wyraźna kreska, lepsza od testowej i teraz ciekawe czy to wtedy zaszłam czy już było po i test wykrył ciąże.Słyszałyście o tym że owulacyjne szybciej wykrywają?
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:Ciekawa jestem w końcu w którym dc miałam owulację i ile ma ciąża.Robiłam testy owu 10-14 dc bo tak w zeszłym miesiącu monitoring pokazał owulację.Coś mnie podkusiło i 17dc test pozytywny i to jaka wyraźna kreska, lepsza od testowej i teraz ciekawe czy to wtedy zaszłam czy już było po i test wykrył ciąże.Słyszałyście o tym że owulacyjne szybciej wykrywają?
Mi w zeszłym cyklu test owulacyjny wyszedł w 28 dniu pozytywnie a w ciazy nie byłam:) nie bardzo im ufam -
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Mi w zeszłym cyklu test owulacyjny wyszedł w 28 dniu pozytywnie a w ciazy nie byłam:) nie bardzo im ufam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Suzi:-) Twoja ciaza starsza od mojej dwa dni:-) pamietaj ze teraz spokoj jest nawazniejszy dla malenstwa:-)
suzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:A na wizyte kiedy jestes umowiona?
Juz była na wizycie, kosmowka sie odkleja. Ale to i tak jest do odratowania. Niestety spadające hcg juz nie:(( lekarz kazal odstawić leki i czekać na @ a to czekanie to jest jakiś dramat. Czujesz ze coś ulatuje ci z rak a nie możesz tego zatrzymać. Niech sie juz to skończy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:40
-
nick nieaktualny