4 tydzień - wizyta u gina i usg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny zastanawia mnie czy ten przyrost hcg jest u mnie prawidłowy. 20.03 był 378,90 a 23.03 tylko 536,80. Oczywiście w symulacji wyszło ze wzrost jest za mały ale przecież w początkowej fazie ta wartość nie zawsze musi sie podwajać. Czytałam gdzieś ze czasami sięga 66%. Sama nie wiem zaczynam sie martwić...
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Niestety sen nie pomógł. Dalej boli. Będę jechać do pracy to kupię paracetamol. Nie ma wyjścia.
-
Aska84 wrote:Dziewczyny zastanawia mnie czy ten przyrost hcg jest u mnie prawidłowy. 20.03 był 378,90 a 23.03 tylko 536,80. Oczywiście w symulacji wyszło ze wzrost jest za mały ale przecież w początkowej fazie ta wartość nie zawsze musi sie podwajać. Czytałam gdzieś ze czasami sięga 66%. Sama nie wiem zaczynam sie martwić...
Ja zrobiłam kilka testów i boje się o to że druga kreska nie jest mocna a bete jakbym zrobiła to paranoja -
nick nieaktualnyAga23 wrote:Nie stresuj się
Ja zrobiłam kilka testów i boje się o to że druga kreska nie jest mocna a bete jakbym zrobiła to paranoja
Ja właśnie dziś robiłam test siusiany i kreska wyszła o wiele słabsza niż 2 dni temu. Za dużo tych zbiegów okoliczności... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Dziewczyny zastanawia mnie czy ten przyrost hcg jest u mnie prawidłowy. 20.03 był 378,90 a 23.03 tylko 536,80. Oczywiście w symulacji wyszło ze wzrost jest za mały ale przecież w początkowej fazie ta wartość nie zawsze musi sie podwajać. Czytałam gdzieś ze czasami sięga 66%. Sama nie wiem zaczynam sie martwić...
Dlatego ja nie robie bety:-) nie stresuj sie Aska:-) czekaj na wizyte, malenstwo potrzebuje spokoju:-) -
nick nieaktualny
-
To są suwaczki. Kliknij na suwaczek którejkolwiek z nas, przejdziesz na stronę, gdzie będziesz mogła stworzyć swój. Wybierasz tło, wskazówkę itp. no i musisz wpisać dane dot. ciąży. Wygeneruje się link, który musisz wstawić w ustawieniach konta w podpisie.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki poradzicie mi coś?Mój narzeczony pracuje od rana do nocy, mieliśmy razem zamieszkać we wrześniu ale teraz taka sytuacja, cały czas siedziałabym sama, rodzice ok 60km ode mnie a jak coś się stanie?Nikogo w domu...Nie wiem jak to rozwiązać
Martika87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga23 a co ma się stać trzeba myśleć pozytywnie dla mnie liczy się bycie razem:-) obecnie mieszkamy u teściów i do 16-17 jestem sama bo już na zwolnieniu siedzę moi rodzice 30km ode mnie, jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania i juz nie mogę doczekać się przeprowadzki;-)
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:I git dziękuje Magu.
Aska84 Dziś masz tą wizytę?
Taaak dziś wizyta:))
Ja mam podobna sytuacje. Mój mąż wciąż zapracowany a ja siedzę 2 tydzień na urlopie:( może jak juz będziesz po wizycie lekarza to weź l4 i jedz do rodziców. Ja chyba tak zrobię bo inaczej tu oszalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:14
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) Mogę się przyłączyć? Mam pytanie. Kilka dni temu dowiedziałam się o mojej wymarzonej ciąży. Jakiś czas temu zarezerwowaliśmy sobie wyjazd do Austrii i mamy jechać za tydzień. Czy myślicie, że mogę spokojnie jechać? Czy zmiana ciśnienia/klimatu nie zaszkodzi?
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Hej dziewczyny:) Mogę się przyłączyć? Mam pytanie. Kilka dni temu dowiedziałam się o mojej wymarzonej ciąży. Jakiś czas temu zarezerwowaliśmy sobie wyjazd do Austrii i mamy jechać za tydzień. Czy myślicie, że mogę spokojnie jechać? Czy zmiana ciśnienia/klimatu nie zaszkodzi?
Chyba skonsultowalabym to z lekarzem, ale wydaje mi sie ze na tym etapie ciazy taki wyjazd niczemu nie zagraża. -
nick nieaktualny