4 tydzień - wizyta u gina i usg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:Oj juz mi przeszla ta glupota:) bylam wczoraj na usg i tylko pecherzyk jest i to malutki 5,6 mm.Mam nadzieje ze nie bedzie pusty.A co w Was jak sie czujecie?
Oj to juz za 2, 3tygodnie bedzie widać dzidzie:) ja zaczynam wszystko od nowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:ale Aga widzialam Twoj inny watek ze mialas TSH ponad 4? Obnizylas? Przy takim Tsh moze i zaszals w ciaze, ale to jest niebezpieczne dla polodu i jego utrzymania..
-
Właśnie nic nie dostałam Tylko kwas foliowy mam brać.Plamień nie mam,czasem tylko brzuch pobolewa.Tak tsh miałam 4.180 dokładnie ale nie tylko, robiłam badania hormonalne i sporo wyszło mi poza normą.Teraz mam skierowanie na badania krwi, w tym tsh i z wynikami mam iść na usg 22 kwietnia.Mam nadzieje że będzie ok.Ciąża jest wynikiem leczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 09:19
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:Właśnie nic nie dostałam Tylko kwas foliowy mam brać.Plamień nie mam,czasem tylko brzuch pobolewa.Tak tsh miałam 4.180 dokładnie ale nie tylko, robiłam badania hormonalne i sporo wyszło mi poza normą.Teraz mam skierowanie na badania krwi, w tym tsh i z wynikami mam iść na usg 22 kwietnia.Mam nadzieje że będzie ok.Ciąża jest wynikiem leczenia
Bedzie dobrze. Podobno brzuch pobolewa jeszcze do 3, 4 miesiąca a maja siostrę bolał cała ciaze. Nic sie nie martw bo to tylko szkodzi dziecku. -
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:ojojoj antybiotyki w ciazy? coz sie stalo ?
-
nick nieaktualny
-