beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdula wrote:Witajcie
Miałam się już nie stresować ale człowiek głupi to czyta i czyta w tym internecie i różne rzeczy sobie wkręca.
Dzisiaj mam 5tydz.0 dni. Betę robiłam:
- 8 stycznia po południu - 343,10
- 11 stycznia rano (czyli wczoraj) - 1610
Nie wydaje Wam się to mało?
Ogólnie czuję się bardzo dobrze, żadnych objawów oprócz lekko wrażliwych piersi. Mam nadzieję, że to tylko moja wyobraźnia pisze czarne scenariusze. Ale już tyle razy poroniłam, że ja już profilaktycznie panikuję
Też straciłam dziecko ale bądź pozytywnie nastawiona
Na objawy masz jeszcze czas, to dopiero 5 tydzień ja do 6 nie mogłam dotknąć piersi, a od końca 6 zaczęłam rzygać aż do terazMagdula lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Wiem co czujesz i jak sie boisz. Przyrost jest jak najbardziej prawidłowy
Też straciłam dziecko ale bądź pozytywnie nastawiona
Na objawy masz jeszcze czas, to dopiero 5 tydzień ja do 6 nie mogłam dotknąć piersi, a od końca 6 zaczęłam rzygać aż do teraz
A ja się bałam, że jak się nie żyga to progesteron słaby, ale widzę, że nie ma się co martwic bo u mnie to za wcześnie:)
-
Skali89 wrote:A ja się bałam, że jak się nie żyga to progesteron słaby, ale widzę, że nie ma się co martwic bo u mnie to za wcześnie:)
Ile kobiet znosi ciążę bezobjawowo.
Ja np nie mogłam przestać rzygać, nawet woda szła. Całe dnie spałam, omdlewalam.
Teraz jest trochę lepiej ale łapie mnie od 5 bezsenność, rzygam dalej, no i sporo innych objawów się znajdzie
Spokojnie, na objawy masz czas, raz odchodzą, raz przychodzą. Chwile są, chwilę ich nie ma, odejdą to wrócą ze zdwojoną siłą2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Ja np nie mogłam przestać rzygać, nawet woda szła. Całe dnie spałam, omdlewalam.
Teraz jest trochę lepiej ale łapie mnie od 5 bezsenność, rzygam dalej, no i sporo innych objawów się znajdzie
No to nie zazdroszczę, organizm musisz mieć już bardzo zmęczony. A w rzyganiu to już pewnie doszłaś do perfekcji
-
Hahaha, no co do rzygania to wiem i rozpoznaję moment w którym to jest już ostateczność.
No jedna przechodzi ciążę tak, druga tak. U mnie ciąża ma intensywne objawy ale wszystko dla mojego skarba2016 🩷
2020 🩵
Kochane, czy jest możliwa baardzo wczesna ciąża w sytuacji, gdy Beta-HCG w 26 dniu cyklu wyniosła 0,1 (bez żadnego znaku mniejszości) a progesteron 11,80 ? Myślicie, że mogłam zrobić ją za wcześnie i jest jeszcze szansa wzrostu?
Tak bardzo pragnę maleństwa, staramy się z mężem 7 miesięcy już, dlatego tak wcześnie poszłam zrobić. Tym bardziej, że chciałam być pewna czy odstawić duphaston..
ps. Gratuluję wszystkim mamusiom Marzę, by móc dołączyć do Was na fioletową stronę
-
Mam nieregularne cykle, m.in. dlatego też dostałam duphaston. Ale średnia to ok 30/32 dni. Poczekam do dnia miesiączki i najwyżej jeszcze raz zrobię
Spytałam, bo pomyślałam, że może któraś z Was miała podobnie, że najpierw wyszło 0,1 a póżniej wzrosło Najwyżej do czasu miesiączki będę żyła nadzieją, że zrobiłam betę za wcześnie po prostu.. -
Jezeli zrobiłaś test 4-6 dni przed terminem @ a masz je nieregularne to raczej na pewno nie wyjdzie teraz jeszcze nic. Byc moze tra implantacja...
Ja tez mialam nieregularne @ i bladzioch wyszedl w 33 dn a @ byly mniej więcej co 26-43 dni2016 🩷
2020 🩵
aga2319 wrote:Dziewczyny, robię i robię tę betę, bo niecierpliwa jestem. Aktualnie mam 13 dpo, więc ciągle przed @.
9 dpo - 25,45
11 dpo - 58,92 (przyrost 132%)
13 dpo - 121,7 (przyrost 112%)
Czy mogę się już cieszyć? Czy może ten spadek przyrostu powinien studzić moje emocje?
Miałam to samo! Raz przyrosło 146% a następnym razem 123% i bałam się, że w ogóle przestanie rosnąć, to choroba, musimy sie leczyć na nogi, bo na głowy za póżno. Póki rośnie w normie wszystko jest ok!
Głowa do góry, cycki do przodu i oby do usg!
aga2319, Marteczka93 lubią tę wiadomość