beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
5 lat starań, 5 transferów i w końcu dane nam było doświadczyć podwójnego cudu. 14 dpt beta wzrosła z 1360 do 3680. Na dzisiejszym Usg widoczne 2 kruszynki. Chwilo trwajjjj.... Teraz przed nami 9 -mcy lęku, obaw... ale przede wszystkim nadziei, że dotrwamy do końca RAZEM. Nigdy nie traćcie nadziei.
Dalile, Julia--natalia, Nina13, darek, Malinka1984_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję przyrostów julllla, unbelmished, AnnJ. Niech rośnie, cieszy i rozwija się prawidłowo wszystko.
Ja dziś jeszcze raz dla świętego spokoju poszłam na bhcg - w nocy przyśniło mi się, że poroniłam Mam nadzieję, że to tylko zły sen i wynik moich obaw a nie zapowiedź najgorszegojulllla lubi tę wiadomość
-
Julkewna wrote:Gratuluję przyrostów julllla, unbelmished, AnnJ. Niech rośnie, cieszy i rozwija się prawidłowo wszystko.
Ja dziś jeszcze raz dla świętego spokoju poszłam na bhcg - w nocy przyśniło mi się, że poroniłam Mam nadzieję, że to tylko zły sen i wynik moich obaw a nie zapowiedź najgorszego -
Witam wszystkich, jestem po pół roku po łyżeczkowaniu ( obumarła ciąża bliźniacza, z nieznanych przyczyn ) Teraz jak sie dowiedziałam znów jestem w ciąży. Od razu po pozytywnym teście zrobiłam usg na którym widać było pęcherzyk prawidłowo w macicy, dzień wczesniej beta 500, po 2 tygodniach powtorzyłam badanie, beta 32000, za kolejne 2 dni czyli dziś, beta 43000 dlaczego... szukam pomocy, boję się. Nie mam plamień, w zasadzie zadnych objawów prócz częstego "odbijania się", nie chcę znów przez to przechodzić. USG dopiero w środę.
-
beta hcg mlU/ml
29.06-161,3
1.07-325,6
4.07-705,1
7.07-1590,0
i tak trochę się martwię czy wszystko ok i mam ochotę zrobić jutro 11.07, ale chyba zaczynam już wariować z tymi badaniami.
tutaj wychodzi że jestem w 7+0 tc, a 4.07 byłam na wizycie i lekarka powiedziała że to 4+1 tc. czyli dzisiaj byłoby 5+0. jak czegoś nie pokićkałam.
następna wizyta 14.07
co myślicie ?