X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr beta hcg
Odpowiedz

beta hcg

Oceń ten wątek:
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie ! :) ja przy 705,0 miałam 3mm.

• sandra_zog Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was znowu !! Jestem po wizycie, słyszałam serduszko ! To nieopisane uczucie po poprzedniej stracie, maluszek ma 1,53 cm ;P Jestem mega szczęśliwa, ale i zaniepokojona. Niedaleko pęcherzyka pojawił sie niewielki krwiak :( Nie wiem co o tym myśleć, czy to sie samo wchłonie ? Byłam taka rozemocjonowana że zapomniałam wypytać lekarza..

Dalile, Julkewna, eveeeee lubią tę wiadomość

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli lekarz nic nie mówił, to ty też się nie martw. Krwiaczek może się np. oczyścić sam, co pewnie doprowadzi cię prawie do zawału, bo wiąże się z krwawieniem, ale lekarz ci powie, że to od niego było.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści Sandra_zog. Słyszeć serduszko to najpiękniejsza melodia jaką stworzyła natura.
    Co do krwiaka - często tak się zdarza że obok ciąży są krwiaki ale w 99% wszystkie wchłaniają się same. Także bądź dobrej myśli.

• eveeeee Debiutantka

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra_zog wrote:
    Witam Was znowu !! Jestem po wizycie, słyszałam serduszko ! To nieopisane uczucie po poprzedniej stracie, maluszek ma 1,53 cm ;P Jestem mega szczęśliwa, ale i zaniepokojona. Niedaleko pęcherzyka pojawił sie niewielki krwiak :( Nie wiem co o tym myśleć, czy to sie samo wchłonie ? Byłam taka rozemocjonowana że zapomniałam wypytać lekarza..
    Ja miałam krwiaka w poprzedniej ciąży. Dostałam duphaston, lekko plamiłam i krwiak po jakimś czasie sam się wchłonął. :) Będzie dobrze!

• julllla Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie - wszystko dobrze, jest malutki pecherzyk 0.22cm. I ginekolog powiedziała mi żebym przestała robić betę bo niepotrzebnie stresuje się :)

Dalile lubi tę wiadomość

33w8k0j.png

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy, bede dobrej myśli, echo tego serca w mojej głowie napędza mnie do pozytywnego myślenia. A ty julllla słuchaj lekarza. Nie ma po co tego robić teraz juz sie przekonałam, nie wiem czy czytałaś wczesniejszy moj temat,zrobiłam w zeszłą środę bete 32 tys. w piatek 43 tys i juz stres dlaczego nie wzrosło dwa razy a teraz jestem najszczesliwsza na swiecie. Nie popełniaj tego blędu. Bedzie dobrze !

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • julllla Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra_zog słyszałam ze przy tak dużych liczbach to beta powoli rośnie , bez porównania z tym jak na poczatku. Ale wniosek ogólny jest taki że bez sensu robić bo niepotrzebnie się tylko stresuje i analizuje , a tak na prawdę nie mamy na to wpływu. Super ze usłyszałas już serduszko !:)

33w8k0j.png

Wysłany: 13 lipca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie, każda kobieta jest inna i każda będzie miała inne wyniki, szkoda tylko niepotrzebnie sie nakrecac, wyszukiwać i porównywać wyniki. teraz ja Tobie życze usłyszeć ten cudowny dzwięk na nastepnej wizycie i czekam na informacje ! kiedy masz ?

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra bardzo się cieszę że słyszałaś serduszko :) :) :)

Julllla fajnie że u ciebie jest pęcherzyk teraz tylko czekac do następnej wizyty ( co nie jest łatwe !!!)

ja idę jutro na 19 i już normalnie jajo znoszę z niecierpliwości :)

• julllla Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następna wizyta za dwa tygodnie :) u mnie czekanie będzie tym trudniejsze ze jestem już na L4 (że względu na bardzo stresująca pracę) i będę musiała znaleźć sobie jakieś zajęcia żeby szybko zlecialo :)
    Anasan79 wczoraj wieczorem byłam bardzo przejęta i chciałam jak najszybciej zasnąć żeby już było "jutro" :D będzie dobrze, trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:06

33w8k0j.png

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Ciebie ! im bliżej tym wieksze nerwy, wiem cos o tym, życzę CI z całęgo serca usłyszeć serduszko :) POWODZENIA !

julllla lubi tę wiadomość

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jest !!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
    Dzidzia ma 7 mm.
    Faktycznie usłyszeć serduszko to coś pięknego.

Julkewna, julllla, sandra_zog lubią tę wiadomość

• AnnJ Nowa

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie usłyszeć pozytywne wieści

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anasan79 - super wieści! Gratuluje i oby do przodu!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Byłam dzisiaj na Becie. Mój wynik to 85.86 mIU/ml ostatni okres miałam 17.06. Do wizyty u ginekologa jeszcze trochę, a ja odchodzę od zmysłów. Czy możecie mi napisać czy jest wszystko ok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Emillcia - jesteś w ciąży :). Zrób w poniedziałek powtórkę badania żeby zobaczyć jak przyrasta (bo od samego poziomu bhcg ważniejszy jest przyrost bhcg). Ale jeszcze raz gratuluję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię na pewno :) Dziękuję :)

• 0majekmeg0 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko zrób w tym samym labo, bo wszędzie mają różne skale i maszyny do badań. No i gratuluje!

f2w3dqk3u3qezdz1.png

f2w3dqk3u3qezdz1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emillcia i jak wyniki dzisiaj będą?

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ