X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr beta hcg
Odpowiedz

beta hcg

Oceń ten wątek:
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie ! :) ja przy 705,0 miałam 3mm.

• sandra_zog Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was znowu !! Jestem po wizycie, słyszałam serduszko ! To nieopisane uczucie po poprzedniej stracie, maluszek ma 1,53 cm ;P Jestem mega szczęśliwa, ale i zaniepokojona. Niedaleko pęcherzyka pojawił sie niewielki krwiak :( Nie wiem co o tym myśleć, czy to sie samo wchłonie ? Byłam taka rozemocjonowana że zapomniałam wypytać lekarza..

Dalile, Julkewna, eveeeee lubią tę wiadomość

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli lekarz nic nie mówił, to ty też się nie martw. Krwiaczek może się np. oczyścić sam, co pewnie doprowadzi cię prawie do zawału, bo wiąże się z krwawieniem, ale lekarz ci powie, że to od niego było.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści Sandra_zog. Słyszeć serduszko to najpiękniejsza melodia jaką stworzyła natura.
    Co do krwiaka - często tak się zdarza że obok ciąży są krwiaki ale w 99% wszystkie wchłaniają się same. Także bądź dobrej myśli.

• eveeeee Debiutantka

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra_zog wrote:
    Witam Was znowu !! Jestem po wizycie, słyszałam serduszko ! To nieopisane uczucie po poprzedniej stracie, maluszek ma 1,53 cm ;P Jestem mega szczęśliwa, ale i zaniepokojona. Niedaleko pęcherzyka pojawił sie niewielki krwiak :( Nie wiem co o tym myśleć, czy to sie samo wchłonie ? Byłam taka rozemocjonowana że zapomniałam wypytać lekarza..
    Ja miałam krwiaka w poprzedniej ciąży. Dostałam duphaston, lekko plamiłam i krwiak po jakimś czasie sam się wchłonął. :) Będzie dobrze!

• julllla Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie - wszystko dobrze, jest malutki pecherzyk 0.22cm. I ginekolog powiedziała mi żebym przestała robić betę bo niepotrzebnie stresuje się :)

Dalile lubi tę wiadomość

33w8k0j.png

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy, bede dobrej myśli, echo tego serca w mojej głowie napędza mnie do pozytywnego myślenia. A ty julllla słuchaj lekarza. Nie ma po co tego robić teraz juz sie przekonałam, nie wiem czy czytałaś wczesniejszy moj temat,zrobiłam w zeszłą środę bete 32 tys. w piatek 43 tys i juz stres dlaczego nie wzrosło dwa razy a teraz jestem najszczesliwsza na swiecie. Nie popełniaj tego blędu. Bedzie dobrze !

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • julllla Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra_zog słyszałam ze przy tak dużych liczbach to beta powoli rośnie , bez porównania z tym jak na poczatku. Ale wniosek ogólny jest taki że bez sensu robić bo niepotrzebnie się tylko stresuje i analizuje , a tak na prawdę nie mamy na to wpływu. Super ze usłyszałas już serduszko !:)

33w8k0j.png

Wysłany: 13 lipca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie, każda kobieta jest inna i każda będzie miała inne wyniki, szkoda tylko niepotrzebnie sie nakrecac, wyszukiwać i porównywać wyniki. teraz ja Tobie życze usłyszeć ten cudowny dzwięk na nastepnej wizycie i czekam na informacje ! kiedy masz ?

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra bardzo się cieszę że słyszałaś serduszko :) :) :)

Julllla fajnie że u ciebie jest pęcherzyk teraz tylko czekac do następnej wizyty ( co nie jest łatwe !!!)

ja idę jutro na 19 i już normalnie jajo znoszę z niecierpliwości :)

• julllla Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następna wizyta za dwa tygodnie :) u mnie czekanie będzie tym trudniejsze ze jestem już na L4 (że względu na bardzo stresująca pracę) i będę musiała znaleźć sobie jakieś zajęcia żeby szybko zlecialo :)
    Anasan79 wczoraj wieczorem byłam bardzo przejęta i chciałam jak najszybciej zasnąć żeby już było "jutro" :D będzie dobrze, trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:06

33w8k0j.png

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Ciebie ! im bliżej tym wieksze nerwy, wiem cos o tym, życzę CI z całęgo serca usłyszeć serduszko :) POWODZENIA !

julllla lubi tę wiadomość

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jest !!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
    Dzidzia ma 7 mm.
    Faktycznie usłyszeć serduszko to coś pięknego.

Julkewna, julllla, sandra_zog lubią tę wiadomość

• AnnJ Nowa

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie usłyszeć pozytywne wieści

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anasan79 - super wieści! Gratuluje i oby do przodu!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Byłam dzisiaj na Becie. Mój wynik to 85.86 mIU/ml ostatni okres miałam 17.06. Do wizyty u ginekologa jeszcze trochę, a ja odchodzę od zmysłów. Czy możecie mi napisać czy jest wszystko ok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Emillcia - jesteś w ciąży :). Zrób w poniedziałek powtórkę badania żeby zobaczyć jak przyrasta (bo od samego poziomu bhcg ważniejszy jest przyrost bhcg). Ale jeszcze raz gratuluję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię na pewno :) Dziękuję :)

• 0majekmeg0 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko zrób w tym samym labo, bo wszędzie mają różne skale i maszyny do badań. No i gratuluje!

f2w3dqk3u3qezdz1.png

f2w3dqk3u3qezdz1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emillcia i jak wyniki dzisiaj będą?

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ