beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was znowu !! Jestem po wizycie, słyszałam serduszko ! To nieopisane uczucie po poprzedniej stracie, maluszek ma 1,53 cm ;P Jestem mega szczęśliwa, ale i zaniepokojona. Niedaleko pęcherzyka pojawił sie niewielki krwiak Nie wiem co o tym myśleć, czy to sie samo wchłonie ? Byłam taka rozemocjonowana że zapomniałam wypytać lekarza..
Dalile, Julkewna, eveeeee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra_zog wrote:Witam Was znowu !! Jestem po wizycie, słyszałam serduszko ! To nieopisane uczucie po poprzedniej stracie, maluszek ma 1,53 cm ;P Jestem mega szczęśliwa, ale i zaniepokojona. Niedaleko pęcherzyka pojawił sie niewielki krwiak Nie wiem co o tym myśleć, czy to sie samo wchłonie ? Byłam taka rozemocjonowana że zapomniałam wypytać lekarza..
-
Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy, bede dobrej myśli, echo tego serca w mojej głowie napędza mnie do pozytywnego myślenia. A ty julllla słuchaj lekarza. Nie ma po co tego robić teraz juz sie przekonałam, nie wiem czy czytałaś wczesniejszy moj temat,zrobiłam w zeszłą środę bete 32 tys. w piatek 43 tys i juz stres dlaczego nie wzrosło dwa razy a teraz jestem najszczesliwsza na swiecie. Nie popełniaj tego blędu. Bedzie dobrze !
-
Sandra_zog słyszałam ze przy tak dużych liczbach to beta powoli rośnie , bez porównania z tym jak na poczatku. Ale wniosek ogólny jest taki że bez sensu robić bo niepotrzebnie się tylko stresuje i analizuje , a tak na prawdę nie mamy na to wpływu. Super ze usłyszałas już serduszko !
-
No własnie, każda kobieta jest inna i każda będzie miała inne wyniki, szkoda tylko niepotrzebnie sie nakrecac, wyszukiwać i porównywać wyniki. teraz ja Tobie życze usłyszeć ten cudowny dzwięk na nastepnej wizycie i czekam na informacje ! kiedy masz ?
-
Następna wizyta za dwa tygodnie u mnie czekanie będzie tym trudniejsze ze jestem już na L4 (że względu na bardzo stresująca pracę) i będę musiała znaleźć sobie jakieś zajęcia żeby szybko zlecialo
Anasan79 wczoraj wieczorem byłam bardzo przejęta i chciałam jak najszybciej zasnąć żeby już było "jutro" będzie dobrze, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny