beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulllla - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Coffe - również trzymam kciuki za Twój dzisiejszy wynik. Trzeba wierzyć!
Anasan79 - wg mnie przyrost jest ok. 14.07 juz całkiem niedługo więc już nie stresuj sie robieniem kolejnych badań. Do czwartku dasz radę.
W sumie sama pobiegłam w ub piątek jeszcze na trzecią betę żeby się uspokoić bo wizyte mam dopiero 20.07. No i po trzecim pomiarze juz sobie obiecałam ze nie będę wiecej szła bo i tak to mi nic nie da. Przyrost jest więc (I - 3569, II - 6402, III - 11639)muszę ufac ze wszystko bedzie dobrze. A gdyby nie było to przecież i tak nic nie poradzę. -
Robiłyście bety w tych samych labach? I powinnyście zrobić po 48 h wtedy wiecie czy przyrost jest ok, tak można sobie gdybać. Teraz czekajcie na wizyty, bet nie róbcie już bo różnie przyrasta i niepotrzebnie się denerwujecie.
eveeeee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już czekam do wizyty - co ma być to będzie i tak. Wczoraj pojawiły się dwukrotnie brązowe nitki krwi w śluzie i już się przestraszyłam że zaczyna się najgorsze ale o ile sobie przypominam w poprzedniej ciąży (donoszonej) też tak miałam. Dlatego postanowiłam już nie badać bhcg. Chyba że znów mnie coś zaniepokoi to zbadam progesteron żeby ewentualnie lekarz dał mi wspomagacze.
-
nick nieaktualny