beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jestem w 14 dpo, od 3 dni testy ciążowe wychodzą mi pozytywne (bardzo szybko swoją drogą!!), ale kreska testowa mimo, że widoczna od razu jest słaba. Dzisiaj zrobiłam betę, wynik 173,2. Uważam, że jest dosyć wysoka, ale testy sikane o czułości 25 nadal wychodzą blade. Czy mam się czym martwić? To moja pierwsza ciąża i już oczywiście zaczynam panikować...
-
Monia85 wrote:Nie masz się czym martwić. Robienie testów po becie to stara kasy i nerwow, bo to niczego nie pokazuje. Beta jest w sam raz. Jedne mają zagniezdzenie po 8 dniach, inne po 12 i stad takie różnice w wynikach. A może to bliźniaki?
Błagam, nawet nie kracz z tymi bliźniakami !
Miłego dnia dziewczyny -
Ja tez niestety nie mam.dobrych wiadomości, we wtorek okazało się ze jest puste jajo płodowe, jeszcze dzisiaj idę na usg.najgorsze jest to ze beta rośnie i jest już 45000,objawy ciążowe się nasilają a ja mam czekac na poronienie:(((zobaczę ci jeszcze dziś wyjdzie na usg,ale lekarz dawał 5 proc.szans
-
Hey, miło małego przyrostu bety lekarz dziś stwierdził 6tc dwa pęcherzyki przy czym jedno już zanika(wchłania się) a w drugim bije malutkie serduszko w takich przypadkach jest 15% szans że coś nie wyjdzie;/ ale puki co jestem dobrej myśli, kolejna wizyta 30-08
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 18:28
Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
julllla wrote:A w którym dokładnie tygodniu i dniu jesteś ?
-
Plamien żadnych, czysto, mdłości które trochę mnie wkurzają. Byłam już na lepszym sprzęcie w szpitalu mi robił usg i ten dał 5 proc. Szans a wczoraj byłam u swojego gina
-
Karolajna super beta, będzie dobrze:)
Mamaaniołków , Aniastaraczka-musicie wierzyć ,bo kto jak nie wy??!
Promyczek, Kasiahebe - oczywiście ,że nie odpuszczam!!! Jestem na 100% pewna ,że nie zagnieździło się przez wysoką prolaktynę !!
Plan mam taki- poczekam na miesiączkę po biochemicznej,zwiększyłam dawkę bromka,i po wrześniowej@ ,jeśli prolaktyna spadnie ok 100 (cały czas mam ok 300 po mimo brania bromka 1/2) to zaczynam staranka, A i jeszcze jedno-teraz przy pozytywnej becie endo kazała natychmiast odstawić bromka, a czytałam ,ze nie można odstawiać (na wielu forach)więc jak się uda to ne odstawiam do 11 tc i koniec!!
Dziewczyny badajcie prolaktynę ,bo ona nie tylko blokuje owu ,ale także przeszkadza w zagnieżdżaniu!!!!3 poronienia
1.o8.16 -14 dpo beta-43,85 , 3.08.16- 16 dpo beta -91,10.08.16-22 dpo -beta 12