beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho! W końcu i ja przechodzę na fioletową stronę wczoraj w 7 dpo dwie kreski dzisiaj beta 38,5 do powtórki w poniedziałek
sy__la lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Hej ho! W końcu i ja przechodzę na fioletową stronę wczoraj w 7 dpo dwie kreski dzisiaj beta 38,5 do powtórki w poniedziałek
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe zafasolkowane dziewczynki Trzymam kciuki.
ja dziś 30 dc 19 dpo i cisza .
cyce nadal bolą ,po za tym nic nie czuję.
PROMYCZEK, KASIAHEBE, odezwijcie się ,krwawicie już? beta spadła?
ja się denerwuje że będę musiała zabeg mieć.
Może reszta dziewczyn po biochemicznej się wypowie?
Kiedy powinnam zacząć krwawić?innamorata88 lubi tę wiadomość
3 poronienia
1.o8.16 -14 dpo beta-43,85 , 3.08.16- 16 dpo beta -91,10.08.16-22 dpo -beta 12 -
Aga 78 ja zaczęłam krwawić w środę przy becie 31, w czwartek ledwo żyłam, ale na szczęście krwawienie skę zmniejszyło i już prawie nie odczuwam bólu. W piątek moja beta wynosiła 5, jeszcze mam ją zbadać dwa razy - jeden raz w środę i parę dni pózniej. Jak dwa razy będzie ujemna i przestanę krwawić to mam iść do lekarza, żeby sprawdzić od kiedy możemy starać się znowu. Trzymaj się aga 78! Jak widać jest nas więcej :*
-
aga 78 u mnie nic sie nie dzieje jeszcze ,jutro ide na bete zobaczyc ile spadła,jedynie czuje sie jak przed@ takie cmienia
aga nie denewuj się bo to jeszcze za szybko chyba jest,czytałam ze po odstawieniu leków od 4-10 dni trzeba czekać
kasia habe ale to krwawienie to juz jest okres bo ja juz nic nie rozumiemaga 78 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Dziewczyny dlaczego postanowiłyście same czekać na poronienie ? Ja przy pierwszej ciąży obumarłej w szpitalu też czekałam, nie chciałam isc na zabieg. Czasem organizm jest taki silny jak np. mój i nie bedzie chciał "puścić". Idzcie do lekarza, z tym nie ma żartów, to nie jest zwykły okres ! Ja tez nie chciałam mieć zabiegu, ale tak naprawde gdybym teraz miała wybierać, to w życiu już nie zgodziłabym się na takie czekanie nie wiadomo właściwie na co. W szpitalu wiedziałam ze jestem pod opieką, ze nic mi się nie stanie. Że nie zostały żadne pozostałości w macicy ! Nie ryzykujcie i nie podejmujcie samodzielnie takich decyzji.
-
promyczek 39 wrote:aga 78 u mnie nic sie nie dzieje jeszcze ,jutro ide na bete zobaczyc ile spadła,jedynie czuje sie jak przed@ takie cmienia
aga nie denewuj się bo to jeszcze za szybko chyba jest,czytałam ze po odstawieniu leków od 4-10 dni trzeba czekać
kasia habe ale to krwawienie to juz jest okres bo ja juz nic nie rozumiem -
AniaStaraczka85 wrote:Po 48h minimum 66 %
Po 72h minimum 114%
hmm to ja mam 65% ... nic zostaje mi czekać w stresie do kolejnej wizyty;/Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Hej dziewczyny ja w piatek odebralam bete wynik 13,11 (12dpo) jutro powtarzam bete jeszcze raz, mam nadzieje (wierze) ze beta przyrosnie. Martwi mnie tylko ze wynik jest dosc niski..... czekanie doprowadza do szlu ;)Pozdrawiam was gorącoLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
mamaaniołków3 wrote:Witam wszystkich:)
u mnie sprawa wygląda tak
po zrobieniu testu ciążowego wybrałam sie we wtorek do ginekologa (41dc)i tu mnie wizyta zmartwiła bo nie było widać pęcherzyka więc gin wysłał mnie na bhcg
w srodę miałam wynik 5122
a dziś(piatek) wynik 8457
teraz pytanie do was czy nie uważacie że za mało przyrosło?
kolejna wizyta co dopiero 11-08
Beta pózniej przyrasta wolniej, także nie martw sie i czekaj spokojnie na wizytę. -
sandra,ja nie postanowiłam sama czekac..byłam ze spadajaca beta u gina,zrobił mmi usg i miałam tak mala bete ze tam bylo pusto! jutro tez ide do gina ..ale przy tak malej becie i do 10 tygodnia ,najlepsze jest poronienie samoistne2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
mamaaniołków3 wrote:hmm to ja mam 65% ... nic zostaje mi czekać w stresie do kolejnej wizyty;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 20:03
-
julllla wrote:Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja miałam wynik 120 a po 4 dobach jakoś 320 czyli przyrost był raptem 50 parę procent i tak się stresowalam, już prawie byłam pewna ze nie uda się... A kolejna beta po 48h była już w okolicach 800:) obecnie jest już maluszek z bijacym sercem i to starszy o 2 dni niż wynika z obliczeń tak więc bez stresu zaczekaj na Usg. ( Pisałam o dokładnych wartościach w tym wątku strona 153 i kilka wcześniej)
a miałaś jakieś brązowe upławy? mi od czasu do czasu jak się "podcieram" to występują, ale są minimalne...no nic dzięki za pocieszenie... byle do czwartkuMoje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Hej dziewczyny! Nieśmiało chcę się przywitać.
Robiłam od piątku testy ciążowe - blade kreski wychodziły. Okres powinnam dostać 4 dni temu i cisza. Poszłam na betę a tu 18. Boje się, że jest bardzo niska, że niestety ale nic z tego jak przez te 3 dni kreski wychodziły blade to znaczy że nic się nie zmieniało... Co myślicie? -
Witaj k.k nie chcę cię martwić ,ale skoro pytasz to pewnie liczysz na szczere odpowiedzi?
Ja tak miałam ,że testy robione co dzień 3 różne (ale co dzień te same) i nie ciemniały więc już wiedziałam o co chodzi,tym bardziej że robiłam od dnia @ i w następne dni. Beta słabo rosła i biochemiczna niestety
Ale broń boże ci tego nie wróżę !!!!!! Najlepiej powtórz betę za 48 godz.Powinna przyrosnąć minimum 66%.Trzymam kciuki.3 poronienia
1.o8.16 -14 dpo beta-43,85 , 3.08.16- 16 dpo beta -91,10.08.16-22 dpo -beta 12 -
k.k. wrote:Hej dziewczyny! Nieśmiało chcę się przywitać.
Robiłam od piątku testy ciążowe - blade kreski wychodziły. Okres powinnam dostać 4 dni temu i cisza. Poszłam na betę a tu 18. Boje się, że jest bardzo niska, że niestety ale nic z tego jak przez te 3 dni kreski wychodziły blade to znaczy że nic się nie zmieniało... Co myślicie?
Nie masz się co martwić, moje kreski na poczatku też były strasznie blade, niemal cienie, dopiero po tygodniu po dniu spodziewanej miesiaczki miałam już widoczna kreske.
Zrob betke jeszcze raz i sie nie stresuj na zapas Powodzenia !